Zacinam s hudbou

Co se nevešlo do definovaných kategorií a souvisí s tvorbou hudby
Uživatelský avatar
Kermitak
Moderátor
Příspěvky: 6446
Registrován: 12 led 2005 22:43

Příspěvek od Kermitak » 31 kvě 2007 13:52

Yakull píše: jinak : Ty bedny celkove cim drazsi tim lepsi zvuk? :-)
No pokud bereme bedny za 10, 50 a 100k, pak to bude s nejvetsi pravdepodobnosti platit ;) Ale pokud se bavime o bednach ve stejny cenovy (treba do 10k), pak to rozhodne neplati a bude nejlepsi, kdyz si je poslechnes.

Uživatelský avatar
biscuit
Příspěvky: 8807
Registrován: 22 črc 2004 02:58

Příspěvek od biscuit » 31 kvě 2007 13:52

ono se taky pouziva IMO ;)
ale to je ot :-)

Brooklyn / juanita juarez
Profesionál
Příspěvky: 3559
Registrován: 06 úno 2005 01:03

Příspěvek od Brooklyn / juanita juarez » 31 kvě 2007 15:41

zacal bych delat na tom, co mas; sam pak zacnes zjistovat, co doopravdy potrebujes, co min a co vubec. ja sem udelal album na pisi a hifi vezi, plus par nahravani vokalu u kamaradu ve studiu.

ne ze by nebylo prijemny, mit do zacatku velkorysou vybavu, ale slovo overkill ma ve slovniku svoje opostatneni. hlavne bych doporucil nechodit moc sem a venovat se hudbe :]

Crowley
Příspěvky: 56
Registrován: 29 kvě 2006 10:01

Příspěvek od Crowley » 31 kvě 2007 16:03

Brooklyn / juanita juarez píše:zacal bych delat na tom, co mas; sam pak zacnes zjistovat, co doopravdy potrebujes, co min a co vubec. ja sem udelal album na pisi a hifi vezi, plus par nahravani vokalu u kamaradu ve studiu.

ne ze by nebylo prijemny, mit do zacatku velkorysou vybavu, ale slovo overkill ma ve slovniku svoje opostatneni. hlavne bych doporucil nechodit moc sem a venovat se hudbe :]

:) :) :) souhlas

Sonority
Příspěvky: 209
Registrován: 06 led 2005 11:50

Příspěvek od Sonority » 31 kvě 2007 20:40

taky si myslim, ze si muzes ze zacatku pekne vyhrat s fruityloops, okoukat si to vsechno, zjistit co bys chtel delat a jakym zpusobem a vubec zacit delat hudbu bez vseho ostatniho vybaveni. A prijit po nejakem case na to, jestli ma smysl neco kupovat. Hudba je o necem jinem nez o technice. Pomuze ti, ale muzukanta z tebe neudela.

Yakull
Příspěvky: 39
Registrován: 09 dub 2007 10:38

Příspěvek od Yakull » 31 kvě 2007 20:52

takze lidicky sem pekne v **** proste mam o 6000 mensi rozpocet , hrozny.
snad jedine muzu rict ze google jsou ty nejvetsi podvodnici na svete.

styx_oarsman
Příspěvky: 98
Registrován: 24 úno 2006 00:06

Příspěvek od styx_oarsman » 31 kvě 2007 21:15

google ta pripravil o prachy?

elektri
Příspěvky: 686
Registrován: 04 lis 2006 20:05

Příspěvek od elektri » 31 kvě 2007 21:30

styx_oarsman: asi nezaplatili kliknutí od všech kamarádů na bannery :)


Za ty prachy co máš k dispozici bych koupil aspoň solidnější zvukovku a zbytek později.

Yakull
Příspěvky: 39
Registrován: 09 dub 2007 10:38

Příspěvek od Yakull » 31 kvě 2007 21:50

elektri píše:styx_oarsman: asi nezaplatili kliknutí od všech kamarádů na bannery :)


Za ty prachy co máš k dispozici bych koupil aspoň solidnější zvukovku a zbytek později.
jo presne tak
podle mne nalakaj lidi na ty prachy a jakmile na tom clovek zacne vydelavat zrusi ho a jedinej kdo profituje sou oni.
ale uz sme OT

Tak ja teda ted zkusim delat jen ve fl s free vst ...
ale tech 3000 co mam bych rad investoval tak nevim jak :-)

Uživatelský avatar
Amorph
Moderátor
Příspěvky: 4612
Registrován: 24 lis 2005 22:22

Příspěvek od Amorph » 31 kvě 2007 23:17

Za par stovek RAM. Za 6000 jety truthy. Casem zvukovku.

styx_oarsman
Příspěvky: 98
Registrován: 24 úno 2006 00:06

Příspěvek od styx_oarsman » 31 kvě 2007 23:22

urcite zacni tou ramkou, s 256 sa ozaj neda fungovat. potom mozes zacat nieco skladat a uvidis co budes najviac potrebovat - z trojice zvukovka-monitory-master sa asi nicomu nevyhnes, ale poradie v akom to nakupis je viacmenej na tebe (a na tvojich financnych moznostiach)

Yakull
Příspěvky: 39
Registrován: 09 dub 2007 10:38

Příspěvek od Yakull » 01 čer 2007 09:24

A jak fakci ta ram? teda spis jako na co mi je u hudebnich programu.
ale hodily by se mi ramky , delam grafiku a ject treba a4 navrh v photoshopu je kruty ...

Uživatelský avatar
Kermitak
Moderátor
Příspěvky: 6446
Registrován: 12 led 2005 22:43

Příspěvek od Kermitak » 01 čer 2007 09:27

Na to samy jako u jakyhokoliv jinyho softwaru, aby se ti vubec spustil a aby to bezelo nejak rozumne rychle ;)

Uživatelský avatar
Cyril
Příspěvky: 5626
Registrován: 26 říj 2004 12:55

Příspěvek od Cyril » 01 čer 2007 09:30

Yakull: hlavne na samply (a nekdy jsou setsakra veliky)...
Grafický design – http://www.cyrilkriz.cz (velmi rád navrhnu tiskoviny pro kapely, producenty a studia)

Yakull
Příspěvky: 39
Registrován: 09 dub 2007 10:38

Příspěvek od Yakull » 01 čer 2007 09:35

Cyril píše:Yakull: hlavne na samply (a nekdy jsou setsakra veliky)...
ok ale mam mensi problem nevim jak zjistit jaky ram mam koupit... :-/

Odpovědět