Zacinam s hudbou

Co se nevešlo do definovaných kategorií a souvisí s tvorbou hudby
Uživatelský avatar
Kermitak
Moderátor
Příspěvky: 6446
Registrován: 12 led 2005 22:43

Příspěvek od Kermitak » 01 čer 2007 09:39

To se doctes v manualu k zakladni desce. Pripadne popadni manual a vem ho k prodejci, on uz bude vedet. A podivej se, kolik slotu mas obsazenych, aby sis nekoupil vic modulu, nez tam dokazes narvat.

Yakull
Příspěvky: 39
Registrován: 09 dub 2007 10:38

Příspěvek od Yakull » 01 čer 2007 09:43

Kermitak píše:To se doctes v manualu k zakladni desce. Pripadne popadni manual a vem ho k prodejci, on uz bude vedet. A podivej se, kolik slotu mas obsazenych, aby sis nekoupil vic modulu, nez tam dokazes narvat.
mam jenom jeden slot obsazenej a dva sloty volny

Yakull
Příspěvky: 39
Registrován: 09 dub 2007 10:38

Příspěvek od Yakull » 01 čer 2007 09:45

takze mam
zakladka: FIC AN-17 AMD,KT333,DDR,AGP 4x
a ram : SAmsung DDR 256mb PC266
http://www.alza.cz/2gb-kit-2x1gb-ddr-40 ... d59287.htm co tyhle?

Uživatelský avatar
Amorph
Moderátor
Příspěvky: 4612
Registrován: 24 lis 2005 22:22

Příspěvek od Amorph » 01 čer 2007 10:46

No ja bych ti doporucil spis neco takovyhohle http://www.alza.cz/256mb-ddr-266mhz-pc2 ... d41370.htm
S tim budes pro zacatek v pohode a za rok si koupis novej desetkrat rychlejsi komp.

Acid Punk
Příspěvky: 2444
Registrován: 23 srp 2006 19:55

Příspěvek od Acid Punk » 01 čer 2007 10:50


Acid Punk
Příspěvky: 2444
Registrován: 23 srp 2006 19:55

Příspěvek od Acid Punk » 01 čer 2007 10:53

Amorph píše:No ja bych ti doporucil spis neco takovyhohle http://www.alza.cz/256mb-ddr-266mhz-pc2 ... d41370.htm
S tim budes pro zacatek v pohode a za rok si koupis novej desetkrat rychlejsi komp.
No jo.. ale on to potrebuje i na navrhy ve Photoshopu a za sve penize na skolni obedy si v dohledne dobe nekolika let novy komp opravdu nekoupi.

Uživatelský avatar
Amorph
Moderátor
Příspěvky: 4612
Registrován: 24 lis 2005 22:22

Příspěvek od Amorph » 01 čer 2007 11:09

512mb je pro jeho komp a praci skoro nutnost. 2gb ram naopak zbytecnost. Ten komp bude muset stoprocentne resit za rok nejpozdejs za dva. Pocitam, ze v tech stylech, co chce delat bude pouzivat hafo VSTi a ty se z toho dychavicnyho Athlona dlouho nenazerou, takze bych do nej vrazel jen to nejnutnejsi. Dat ted 3k za ramku, kterou pak vyhodi, mi prijde jako spatna investice. Radsi bych dal ted 500 za dalsi 256MB a pracoval 2x pohodlnejs a k tomu koupil ty monitory.

Yakull
Příspěvky: 39
Registrován: 09 dub 2007 10:38

Příspěvek od Yakull » 01 čer 2007 11:09

tak ja ted nevim... fakt bych rad mel masterkeyboard jenze u nas ve meste nemaj vubec MIDI-PC kabel (kuli tomu mymu korgu) , byl sem skoro vsude ale nikde ho nemaj...
co myslite mam ten korg prodat a koupit si emu xboard 49 ?
no docela mne pletete kazdej mi rika at koupim neco jinyho

Uživatelský avatar
Amorph
Moderátor
Příspěvky: 4612
Registrován: 24 lis 2005 22:22

Příspěvek od Amorph » 01 čer 2007 11:12

Hm, zbyva uz jen te odkazat zpatky na Brooklinuv prispevek...

Uživatelský avatar
Cyril
Příspěvky: 5626
Registrován: 26 říj 2004 12:55

Příspěvek od Cyril » 01 čer 2007 11:13

Yakull: ten kabel muzes koupit po netu, ja ho koupil na www.klavesy.cz
Grafický design – http://www.cyrilkriz.cz (velmi rád navrhnu tiskoviny pro kapely, producenty a studia)

Acid Punk
Příspěvky: 2444
Registrován: 23 srp 2006 19:55

Příspěvek od Acid Punk » 01 čer 2007 11:14

Nehlede na to ze ten kabel ti prece poslu ja :))

Yakull
Příspěvky: 39
Registrován: 09 dub 2007 10:38

Příspěvek od Yakull » 01 čer 2007 11:16

Acid Punk píše:Nehlede na to ze ten kabel ti prece poslu ja :))
ty? jakto?
sakra ty si koala ! :-D
Naposledy upravil(a) Yakull dne 01 čer 2007 11:16, celkem upraveno 1 x.

Acid Punk
Příspěvky: 2444
Registrován: 23 srp 2006 19:55

Příspěvek od Acid Punk » 01 čer 2007 11:16

Amorph píše:512mb je pro jeho komp a praci skoro nutnost. 2gb ram naopak zbytecnost. Ten komp bude muset stoprocentne resit za rok nejpozdejs za dva. Pocitam, ze v tech stylech, co chce delat bude pouzivat hafo VSTi a ty se z toho dychavicnyho Athlona dlouho nenazerou, takze bych do nej vrazel jen to nejnutnejsi. Dat ted 3k za ramku, kterou pak vyhodi, mi prijde jako spatna investice. Radsi bych dal ted 500 za dalsi 256MB a pracoval 2x pohodlnejs a k tomu koupil ty monitory.
2 gb mi prijde taky jako zbytecnost, bral bych 1 gb, 500 mb mi prijde zase malo, nejspis bude za rok 100% resit noveho kompa, to ale nic nemeni na tom, ze na nej nebude mit penize.

Ceka ho ted jeste investice do poslechove soustavy, midi keyboardu, kabelu...

Acid Punk
Příspěvky: 2444
Registrován: 23 srp 2006 19:55

Příspěvek od Acid Punk » 01 čer 2007 11:16

Yakull píše:
Acid Punk píše:Nehlede na to ze ten kabel ti prece poslu ja :))
ty? jakto?
Podle domluvy ti ho mam prece poslat...

Uživatelský avatar
Kermitak
Moderátor
Příspěvky: 6446
Registrován: 12 led 2005 22:43

Příspěvek od Kermitak » 01 čer 2007 11:56

Acid Punk píše:
Amorph píše:512mb je pro jeho komp a praci skoro nutnost. 2gb ram naopak zbytecnost. Ten komp bude muset stoprocentne resit za rok nejpozdejs za dva. Pocitam, ze v tech stylech, co chce delat bude pouzivat hafo VSTi a ty se z toho dychavicnyho Athlona dlouho nenazerou, takze bych do nej vrazel jen to nejnutnejsi. Dat ted 3k za ramku, kterou pak vyhodi, mi prijde jako spatna investice. Radsi bych dal ted 500 za dalsi 256MB a pracoval 2x pohodlnejs a k tomu koupil ty monitory.
2 gb mi prijde taky jako zbytecnost, bral bych 1 gb, 500 mb mi prijde zase malo, nejspis bude za rok 100% resit noveho kompa, to ale nic nemeni na tom, ze na nej nebude mit penize.

Ceka ho ted jeste investice do poslechove soustavy, midi keyboardu, kabelu...
Keyboard nepotrebuje, vsak neco ma a kabel mu posles ne ? ;) Poslechovou soustavu by resit asi mel, ale zas si nemyslim, ze si musi hned kupovat monitory, staci nejake slusne bednicky. Asi bude ze zacatku resit dulezitejsi veci nez zvuk (treba samotnou hudbu, jak pouzivat sekvencer atd.). Takze jako prioritu bych videl 1GB RAM a za zbytek poslech.

Odpovědět