Stavba SSL kompresoru, Gyraf klon
Pokud jsem našel správnou cenu, tak that2180LB (THD 0.02) stojí GBP 4.5 a jsou potřeba 3 na jeden kompresor, takže za VCAčka to bude asi Kč 750,- podle poštovnýho. Je ještě možnost koupit that2180LA (THD 0.01), který stojí dvakrát tolik. Rozhodnout, který jsou lepší musí Kexík, s rostoucím objednávaným množstvím bude klesat cena...
Saša
Saša
takze sme ja, syncro, pm, a etien? no, 4 kusy... budete mi do smrti masirovat zatylok, ak to zvladnem... zavirame kram, dalsi objednavky si strcte nekam...
hosi, vy traja, dam vam vediet cez pm, kolko stoja (priblizne) vsetky suciastky podla rozpisky. to je ramcova cena. pixlu si kupite vo vlastnej rezii, ked to bude hotove, mala by stacit 1U (podla trafaka, male a ploske trafa su drahsie, takze je otazka ci vrazit prachy do trafa alebo vacsej pixle), a zrejme aj VU meter, to bude fuska zohnat ruckovy merak so spravnou stupnicou, mozno budeme muset postavit daky LED bar...
hosi, vy traja, dam vam vediet cez pm, kolko stoja (priblizne) vsetky suciastky podla rozpisky. to je ramcova cena. pixlu si kupite vo vlastnej rezii, ked to bude hotove, mala by stacit 1U (podla trafaka, male a ploske trafa su drahsie, takze je otazka ci vrazit prachy do trafa alebo vacsej pixle), a zrejme aj VU meter, to bude fuska zohnat ruckovy merak so spravnou stupnicou, mozno budeme muset postavit daky LED bar...
diky diky - kdyby to bylo za ty penize, co pises ze bys nejvic investoval - tak do toho jdu taky ... zatylek masyrovat budu - nebo se muzeme dohodnout na jine forme komppenzace - treba nejaky domaci vinko ... nebo tak nejakkexik píše:doritidoriti, prvy bol fakt onehalph... a 5 kusov je NONSENS
musime urobit daky kviz alebo co... skuste ma dacim podplatit .)
Takze ja se hlasim do party, jen kdyz to bude do dvou-tri tisic ... diky
Jasná věc. Takže postup z mé strany:
1. Bereme všichni 2180LB (THD 0.02), a? je tam ta množstevní sleva.
2. Do -PÁTKU RÁNO- čekám na případné další zájemce o čipy, zatím je to 3ks Kexik, 3ks PM, 3ks Onehalph, 4ks Syncro (rezervička!), 4ks Kermitak (taky rezervička!!!), což je dohromady 17 kousků that2180LB.
3. V pátek ráno (cca. 9:00) posílám objednávku, o odeslání informuju zde ve fóru. Pokud bude platba kreditkou, je to easy. Pokud budou chtít převod na účet, řeším ibankingem, ale chvíli bude trvat, než jim peníze dojdou (cca. 4 dny).
4. Jakmile mi potvrdí odeslání, informuju sem do fóra. Kexík rozjíždí svou část byznysu...
kexik: "lizat labu" je cucat pracku? Nebo něco drsnějšího?!
Saša
2. Do -PÁTKU RÁNO- čekám na případné další zájemce o čipy, zatím je to 3ks Kexik, 3ks PM, 3ks Onehalph, 4ks Syncro (rezervička!), 4ks Kermitak (taky rezervička!!!), což je dohromady 17 kousků that2180LB.
3. V pátek ráno (cca. 9:00) posílám objednávku, o odeslání informuju zde ve fóru. Pokud bude platba kreditkou, je to easy. Pokud budou chtít převod na účet, řeším ibankingem, ale chvíli bude trvat, než jim peníze dojdou (cca. 4 dny).
4. Jakmile mi potvrdí odeslání, informuju sem do fóra. Kexík rozjíždí svou část byznysu...
Saša
hej hola - jen tak pro poradek - nezapomnel jsi ve svem vyctu na etiena?syncro píše:Jasná věc. Takže postup z mé strany:
Saša