Stavba SSL kompresoru, Gyraf klon
deep: dobra otazka. kedze vas je ako hadov, a mame zo stranky aj file na gerber ploter, tak sa mozno poobhliadnem po profi vyrobe. ceny byvaju tak 200Sk za dm2, takze za 500 by mozno bolo mozne dat vyrobit jednu sadu plosakov... su to prachy navyse, ale zasa to bude lepsie vyzerat, nez ked to ja namalujem rucne... to este musime doriesit
v pripade ze sa rozhodneme objednat plosaky, bude tam mnozstevna zlava na 10kusov, takze ta v tom pripade zoberieme do party. kazdopadne sa musis rozhodnut uz teraz ci chces po syncrovi tie svaby!
v pripade ze sa rozhodneme objednat plosaky, bude tam mnozstevna zlava na 10kusov, takze ta v tom pripade zoberieme do party. kazdopadne sa musis rozhodnut uz teraz ci chces po syncrovi tie svaby!
Jinak jako idealni kejs bych videl tohle - http://www.amexgrp.sk/serie/015_ACP.htm
(pankove maji luxusni stranky funkcni pouze v IE)

Jestli jsou zezadu rovnou udelany diry na XLR a eurosnuru, tak je to bozi, ten plech je vazne silnej a delat do toho tak velky diry jako XLR potrebujou neni zadna prca.
1U verze tyhle skatule by mela stat 918 vcetne, u Prodance. Je to ta verze s 30cm hloubkou. Neni mi jasny esli tyhle otvory jsou standardni vybava nebo ne..
(pankove maji luxusni stranky funkcni pouze v IE)

Jestli jsou zezadu rovnou udelany diry na XLR a eurosnuru, tak je to bozi, ten plech je vazne silnej a delat do toho tak velky diry jako XLR potrebujou neni zadna prca.
1U verze tyhle skatule by mela stat 918 vcetne, u Prodance. Je to ta verze s 30cm hloubkou. Neni mi jasny esli tyhle otvory jsou standardni vybava nebo ne..
kexik: ja myslel ze se bavime o tomhle:
http://www.gyraf.dk/gy_pd/ssl/ssl.htm
Jestli nejsem uplne slepej tak je to stereo...?
http://www.gyraf.dk/gy_pd/ssl/ssl.htm
Jestli nejsem uplne slepej tak je to stereo...?
to ze som chuj. nevsimaj si to. to sa spravi. ;)pm píše:Kexik a co teda znamena ten napis "stereo compressor" a to ze na schematu sou left inputa right input?
urobil som kalkulaciu na suciastky; bez that obvodov, plosaka, krabice, knoflikov na knoby a konektorov zhruba na tisicovku; za predpokladu obozretneho nakupu aj menej (bral som do uvahy najhorsie mozne ceny ake si viem predstavit)
No... to znamena treba ze potaky budou dost levny a z toho bych ja osobne mel trochu strach a radsi bych si priplatil na naky rozumne lepsi.
Taky bych treba uvital, aby z plosnaku koukalo treba 40cm dratu ke konektorum... pajet svoji transformatorovou pajkou neco na plosnaku, tomu bych se rad vyhnul:)
Taky bych treba uvital, aby z plosnaku koukalo treba 40cm dratu ke konektorum... pajet svoji transformatorovou pajkou neco na plosnaku, tomu bych se rad vyhnul:)
- Pavel Vantuch
Ne ze bych se pridaval k objednavce. Ale Vase debata me totalka rozstipla
Myslim to v pohode.
Taky bych tu masinku bral, ale kdyz to nikdo nespacha dohromady, tak je to o nicem.
Jednoho takovyho clovicka znam, ale ten ma toliko prace, ze je terminove totalka nespolehlivy. Takze jako bych nic nepsal
Kua, ja chci taky
Myslim to v pohode.
Taky bych tu masinku bral, ale kdyz to nikdo nespacha dohromady, tak je to o nicem.
Jednoho takovyho clovicka znam, ale ten ma toliko prace, ze je terminove totalka nespolehlivy. Takze jako bych nic nepsal
Kua, ja chci taky