ADVENTURY - Relax na PC
- Agent Provocateur
Re: ADVENTURY - Relax na PC
MF: Machinarium je pecka-nič lepšie v tejto kategorii som nehral... Tie hádanky pekne potrápia makovicu 

Jojo Machinárium, zahrál jsem si demo, moc mě to bavilo, Hudba je špica (dělal Floex) má na sránkách k poslechu i samostatný treky, moc dobrá muzika.
jinak ted dost Dragon Age Origins. Už dlouho jsem nehrál tak povedené RPG.
Machinarium mi pripomina stary Neverhood ( http://neverhood.etomite.cz/ ) a zaroven film Roboti ( http://www.youtube.com/watch?v=G-qrdOK9JDw )
Machinarium muze byt moc fajn hra, ale hral jsem jen to demo.
Machinarium muze byt moc fajn hra, ale hral jsem jen to demo.
- MonkeyFighter
fova:presne na neverhooda sem si u toho spomel,taky vyborna adventura,uplne jina nez klasika...
presiel som teraz za pol roka znova nejake klasiky prerobene na iPhone,
ale radsej by som si zahral nieco na PC, mate nejake tipy? Zatial posledny
Broken Sword ma v 3D ma dost sklamal, nasiel som aj na nejakom starom
CDcku Levelu plnu verziu Syberie a to ma nechytilo vobec
mozno by som si si aj rad zahral nieco ako bolo kedysi Realms of the Haunting
(neuveritelna hra z ktorej som sa isiel posrat
alebo Clive Barker's Undying...
nemam ale vobec prehlad ci nieco podobne este vzniklo
ale radsej by som si zahral nieco na PC, mate nejake tipy? Zatial posledny
Broken Sword ma v 3D ma dost sklamal, nasiel som aj na nejakom starom
CDcku Levelu plnu verziu Syberie a to ma nechytilo vobec

mozno by som si si aj rad zahral nieco ako bolo kedysi Realms of the Haunting
(neuveritelna hra z ktorej som sa isiel posrat

nemam ale vobec prehlad ci nieco podobne este vzniklo
Nová dobrá adventura je třeba The Whispered World.
Jinak já bych si rád zahrál třeba Heavy Rain, ale je to jen pro konzole. I Alan Wake není špatný, jenže to už není úplně adventura. No ale teď čekám asi jedině na Mafia II, příběh tam bude hrát velkou roli a bude to pecka.Je to už za dveřma.
Jinak já bych si rád zahrál třeba Heavy Rain, ale je to jen pro konzole. I Alan Wake není špatný, jenže to už není úplně adventura. No ale teď čekám asi jedině na Mafia II, příběh tam bude hrát velkou roli a bude to pecka.Je to už za dveřma.
Alan Wake nejak nenadchl.. teda jen jsem ho na chvili videl, ale bylo mi receno, ze zase takova pecka, jko bylo slibovano to neni..
Co v posledni dobe vyslo a co lze s klidem doporucit..
Everlight of Magic & Power
Machinarium
The Experiment
The Whispered World
..ze starsich urcite sahni po Fahrenheitu, Broken Swordech, Poslech Smrti, The Moment of Silence, i ty Sherlockove nejsou spatni.. Dracula vysel asi ve trech titulech.. je toho posledni dobou hodne a vice mene se da rict, ze vylozene nuda a o nicem jich bylo jen malo.. na druhe strane pokud te nebavila ani Syberie, asi tyhle hry nebduou tak uplne pro tebe.. jestli jde o dej a zanr, co se scenare tyce.. jestli jsi spise na detektivky, urcite ten Fahrenheit, ketry je proste pecka dodnes.. Moment of Silence a Overclocked jsou taky fajn detektivky, i kdyz uz klasicke point-and-click..
Co v posledni dobe vyslo a co lze s klidem doporucit..
Everlight of Magic & Power
Machinarium
The Experiment
The Whispered World
..ze starsich urcite sahni po Fahrenheitu, Broken Swordech, Poslech Smrti, The Moment of Silence, i ty Sherlockove nejsou spatni.. Dracula vysel asi ve trech titulech.. je toho posledni dobou hodne a vice mene se da rict, ze vylozene nuda a o nicem jich bylo jen malo.. na druhe strane pokud te nebavila ani Syberie, asi tyhle hry nebduou tak uplne pro tebe.. jestli jde o dej a zanr, co se scenare tyce.. jestli jsi spise na detektivky, urcite ten Fahrenheit, ketry je proste pecka dodnes.. Moment of Silence a Overclocked jsou taky fajn detektivky, i kdyz uz klasicke point-and-click..
Alan Wake neni tak dobrej, jak bylo slibovano, to je pravda. Ale to mi bylo jasny uz kdyz jsem sledoval ty zmeny v prubehu vyvoje. Presto by mi nevadil port na PC, jelikoz zase uplne spatny to neni.
EM3 píše:Nová dobrá adventura je třeba The Whispered World.
Dikec za hint, je to nadherne kreslene, jsem zvedavy, jake to bude v realu.
Syberia 1 a 2 jsou uplně boží. Jedny z nej adventur co sem kdy hráldemsky píše:nasiel som aj na nejakom starom
CDcku Levelu plnu verziu Syberie a to ma nechytilo vobec![]()

Jinak jsem v poslední kapitole POSEL SMRTI 2
Po delší době se zas nenudím a kdo hrál jedničku, tak zklamanej nebude. Moc novejch nápadů nečekejte, ale sem tam něco překvapí. Super dabing Davida Prachaře a dobrej příběh jsou samozřejmostí.
tak ten Fahrenheit je super, dik za tip 

Obecne jedna z nejlepsich pecek, co v tomhle zanru za posledni dobu vysla.. kombinace vice kamer v jednom deji, celkove atmosfera.. je to proste napinavy.. navic s fajn muzikou, takze to na tomhle foru vylozene sedi..demsky píše:tak ten Fahrenheit je super, dik za tip

Hodne se me jeste libi napad ve hre "The Experiment".. taky adventura v 3Dcku, akorat zalozena na tom, ze hrac ovlada pocitac v budove a hlavni hrdinka takto hrace jen vyuziva.. vidime ji z bezpecnostnich kamer, otevirame ji dvere, rozsvecime svetla.. zni to mozna stupidne, ale je to moc povedeny experiment..

http://bonusweb.idnes.cz/pc/recenze/the ... ze_srp.idn
uz som aj prisiel na to, preco sa mi nepaci Syberia a ani Longest Journey, no lebo v hlavnej ulohe je zenska, s tou je tazko sa stotoznit