dendy píše:settler, demsky: ide o to ze magicmouse sa drzi trosku inak ako bezna mys...
K tomuhle ti reknu jen tolik, ze uz me ty jejich mysi, ktere se drzi jinak a telefony, ktere se nejlepe nesmi drzet vubec, nejak prestavaji bavit..
30 let pracuju s pocitacem a ted se budu kvuli jednomu extravagantnimu blaznovi, ktery za kazdou cenu musel vsechno delat jinak, znovu ucit drzet mys, abych za rok, za dva, az ji vyhodim, zase resil, jak jsem to 30 let drzel mys, ne..
Pytkin píše:Settler : nevadia ti tam tie tlacitka na tej mysi ? mne strasne moc vadia vsetky postranne a ine tlacitka .. vzdy ich nahodne zmacknem a daco sa dojebe .. vratim sa spat v browseri a podobne .. ja hentaku mys vzdy davam prec , a pripajam obycajny dvojtlacitkovu ..
Nevadi, ale pozor.. mam stejny problem jako ty, moc to nemusim. Ze zacatku jsem obcas drbnul do uplne prvniho nad palcem. Kdyz se na ni podivas z boku, jsou tam 4.. tak otravovalo to vlevo dole. Po dvou tydnech uz ale vubec.. beze snahy.. proste si na ni ruka nejak zvykla a v pohode. Dalsi vec je, ze kdyz jsem do toho tlacitka takhle obcas drbnul, radeji jsem ho v aplikaci k mysi uplne zakazal a byl klid.. alespon bylo neaktivni. Ale jak rikam.. velmi rychle jsem si zvykl, a to ne nejak nasilne.
V kazdem pripade jsem to psal spise proto abych tak nejak vyjadril svuj pohled na zbozi na trhu, protoze jsem bezdrat mys vybiral cca rok. Za boha jsem nemohl najit nic, co by mi sedelo, tedy vetsi mys s kvalitnim senzorem a 2,4GHz a ne nejakym BT. Priorita pro me nejsou hry, ale photoshop a podobne aplikace.. samozrejme i music. A prave v grafice jsem nadseny. Ta mys je proste (co se tyce senzoru) bezchybna a nechutne presna. DPI senzoru prepinas tlacitkem rovnou na mysi, takze kdyz napr v grafice potrebuju oznacit mensi veci, vyrez, cokoli, zmacknu tlacitko a muzu s ni mavat pul metru aby se na monitoru pohnula o 5cm. Tlacitka nakonec vitam, protoze na nich mam scripty prave pro photoshop.
I tak ale uznavam, ze pro vetsinu z vas to asi terno nebude. V nepretrzitem provozu (tzn. bezdrat a senzor jedou na plno) ma vydrzet nejakych 6, 8h. Neco takovyho, coz je v realu 3 dny. Nabijeni je v papirech napsano na 5h pres USB kabel, ale ja bych v provozu rekl spise 3h. Vysledkem tedy je, ze ji jednou za 3 dny musim na chvili pichnout na kabel (je v ni klasicka Ni-Mh AA - mys funguje vlastne jen jako nabijecka). Zadny zazrak, ktery vydrzi dlouhe tydny to tedy neni..