Debata o politice - vazne aj nevazne

Vše, co se netýká hudebního šílenství, MIDI a audia
Odpovědět
dendy

Re: Debata o politice - vazne aj nevazne

Příspěvek od dendy »

mne tiez pride ten server hodne mimo.. taky fanaticky .. pre mna nema o nic lepsiu informacnu hodnotu nez vecerna polhodna zumpy na markize/joj/nova/prima/ ... vsetko podava ciernobielo ..

a minimalne 1 vec so msi vsimol ze tam vyslovene zavadza (ci umyselne klame to neviem posudit) - ma tam uvedeny ten clanok co som tu pastoval na minulej strane a pri nom ma napisane ze to je od priamej ucastnicky prostetov - co nie je pravda, autorka toho blogu priamo pise ze uz 13 rokov cize v CZ, je to len jej pohlad na vec ale rozhodne sa priamo prostestov neucastni.... myslim ze podrobnejsia analyza clankov na tom webe by asi odhlalila spustu takychto nezrovnalosti.. to je presne ten typ webu ako slovensky prop (proti prudu) alebo zemavek ..

nic, asi sa zase vratim k tomu vobec nesledovat dianie vo svete :-)) ste ma zase zlakali ale vidim ze to je furt ta ista zumpa, jeden extremny tabor sa prebija z druhym extremnym taborom a k doverychodnym informaciam sa clovek nedopracuje ...

Kermitak
Moderátor

Příspěvek od Kermitak »

Tak ono uplne staci, ze pod tim serverem je podepsanej Hajek a kazdymu rozumnymu cloveku je jasny, ze to nesmi brat vazne.

dendy

Příspěvek od dendy »

ja neviem to je hajek, vobec nic mi to meno nehovori

MDudas

Příspěvek od MDudas »

Kermitak píše:Tak ono uplne staci, ze pod tim serverem je podepsanej Hajek a kazdymu rozumnymu cloveku je jasny, ze to nesmi brat vazne.
Yo, yo... Nezname. Na Slovensku sa zatial medzi medialne celebrity nedostal. Mame vlastne.

Kermitak
Moderátor

Příspěvek od Kermitak »

Petr Hajek - byvaly reditel tiskoveho odboru kancelare prezidenta republiky a pozdeji i jeho tiskovy mluvci, hradni sasek, blazen. Zde si lze precist jen nektere z jeho nazoru http://cs.wikipedia.org/wiki/Petr_H%C3% ... 1%C5%99%29, muj oblibeny je jeho dukaz, ze svet ovladaji zednari:
"Jsou pro to stohy důkazů. Existují dokonce přísně vědecké důkazy, které nikdo nezkoumá. Jde to až do skoro legračních detailů. Na internetu se stále zadávají adresy s počátečním znakem www. Není to vůbec potřeba, stačí http nebo dnes už cokoli, ale www se přesto drží a každý ho zná. V hebrejské abecedě je dvojité w také číslo šest. Www je tedy 666, podle Apokalypsy číslo Antikrista. Každý den na tento znak polovina lidstva zírá jak na bránu vševědoucna, kterou internet pro mnohé představuje. Ale čím je internet – to by zase bylo na mnoho rozhovorů a mnoho knih. A mnoho důkazů."

To je Petr Hajek.

Ivo
Moderátor

Příspěvek od Ivo »

No mně stačily jeho názory na kouření, např. tvrdil že nikdy nebyla prokázaná souvislost mezi kouřením, respiračními onemocněními a rakovinou plic a že taková souvislost neexistuje :wink:

dendy

Příspěvek od dendy »

No to je dobry magor :-D

hombrefeo

Příspěvek od hombrefeo »

rychle se zapomina, jak se jeste nedavno obetovavaly cele narody...

MDudas

Příspěvek od MDudas »

tie tvoje jednovetne prispevky nie su vzdy jasne, hombre. velmi tazko sa potom diskutuje. skus to nejako rozviest.

hombrefeo

Příspěvek od hombrefeo »

vis, kazdy jsme objekt experimentu. a pro kazdeho bude lepe, kdyz si to dokaze priznat vcas...

hombrefeo

Příspěvek od hombrefeo »

klidne budu konktretnejsi. mne tvoj miitantni pristup pripada smiesny. proti komu ides?!

MDudas

Příspěvek od MDudas »

Ked "podporujem" demonstrantov v boji proti totalitnym prasatam, ktore manipuluju volby, kradnu, zatvaraju politickych oponentov, nechavaju miznut nepohodlnych ludi a pouzivaju armadu na udrzanie moci, tak som militantny? Mam snad branit Juscenka? Aj Putina? Potom ale aj Zemana a Fica!
Vsetko jedna krvna skupina. Kult osobnosti. Tak napachnuti vychodnou kulturou, ze ani nevedia, ako to ma naozaj vyzerat.

Ja som praveze dost velky demokrat, a preto ma velmi vzdy zarazia nazory, ktore tvrdia, ze odpor proti nejakej vlade su "parchanti", "teroristi", "zapadom podporovane struktury". Ci je to Siria alebo Ukrajina, alebo cojaviemco, vlady sa tam drzia zubami-nechtami. To nema nic s demokraciou ani so slobodou.
Nie som militantny. Len si nemyslim, ze kazda revolucia musi vyzerat ako ta nasa v 1989. Dejiny to potrvdzuju.

dendy

Příspěvek od dendy »

takze "ucel svati prostriedky", revolucia, aj za cenu nasilia, je spravna .. to si hovoril aj lenin a jeho banda revolucionarov ked palili z aurory - a co potom bolsevizmus svetu priniesol ukazala historia...

tvoja idea "demokracia a sloboda pre vsetkych" ale zlyhava na tom, ze nie kazdy narod svojou mentalitou s nou dokaze spravne nalozit..

si velky teoretik a idealista, prax je ina.. napriklad co sa tyka ruska, uz mnoho ludi co mali prilezitost tam byt a spolupracovat s tamojsimi ludmi mejaku dobu (naposledy moja zena) mi potvrdilo ze napriklad rusi jednoducho su taki ze oni proste potrebuju mat nad sebou silneho vodcu, takeho Putina... inak sa flakaju, nepracuju, nejde to s nimi.. v ramci pracovnych vztahov to bolo presne take iste, kym mali slobodu a spoliehalo sa na to ze kazdy ma dostatok sebadiscipliny, cely projekt padal na rit, ked na nich niekto reval a zobral sefovanie pevne az tvrdo do ruk, zrazu vseko fungovalo..

detto arabi.. ti nie su stavani na zapadnu demokraciu a tvoju predstavu slobody.. velmi si to idealizujes, v syrii tak isto ako v ostatnych arabskych krajinach sa v podstate moci chcu ujat ortodoxnejsie moslimske hnutia - a to co chcu nastolit oni je na mile daleko od tvojej demokracie a slobody (vid napriklad moslimske bratstvo v egypte ktore dokonca vyhralo v demokratickych volbach) .. z tohoto hladiska bola prave Assadova Syria najslobodnejsou krajinou na arabskom poloostrove...

Syria ti vadi, a Saudska Arabia, kde zena ma prava na urovni stredoveku, ti nevadi ? Pre zeny bola Syria neporovnatelne slobodnejsou krajinou ako SA.

Si az prilis presvedceny (mylne) ze jedine tvoja predstava slobody a demokracie je ta jedina spravna pre vsetkych ludi na svete. A kto ju nechce, dostane zapalnou flasou. Alebo ho humanitrane zbombardujes.

Americky sposob uvazovania.

a nakoniec, ze prilis demokracie je na skodu sa ukazuje aj vo vyspelych krajinach typu svajciarsko, kde si v referende ludia odhlia odhlasovali xenofobny zakon o limitovani imigracie - aj ked ekonomiku statu aj sukromne firmy to velmi poskodi pretoze budu mat problem zo zhananim vysoko kvalifikovanej pracovnej sily ktoru doteraz cerpali z casti prave z inych krajin...

Ivo
Moderátor

Příspěvek od Ivo »

Je to trochu zlomyselné, ale nápad je to zaujímavý a stál by za
realizáciu. Asi by čumeli o koľko peňazí jsme ich pripravili zase my.
Je to ako veľmi elegantné riešenie !!!!
Pokiaľ nechcete ísť voliť, tak si prečítajte, čo máme urobiť, aby
to malo zmysel, tak , tu to je :

Tip ako voliť, pre ľudí, čo chcú zmenu:
Miesto pasívného - nejdem nikde - je treba ísť k volbám a
odovzdať NEPLATNÝ HLAS
Najjednoduchšie - prázdnu obálku !!!!!!!!!!!!!

Táto varianta nie je nikde prezentovaná, protože pre strany to
znamená nulovú platbu za daný voličov hlas. Inak strana, ktorá
dostane určité minimálne percento hlasou, obdrží za každý hlas konkrétnu
finančnú čiastku zo štátního rozpočtu.
Hlasy voličou, ktorí k volbám nešli, sa rozpočítajú, a aj za tieto hlasy strany peniaze dostanú!

Výnimku tvoria len NEPLATNÉ HLASY. Za tieto hlasy nedostanú strany
*** N i Č *****
Toto je jediné riešenie, které politikov VEĽMI BOLÍ !!!
... r o z o š l i t e toto ďalej .....

dendy

Příspěvek od dendy »

"Hlasy voličou, ktorí k volbám nešli, sa rozpočítajú, a aj za tieto hlasy strany peniaze dostanú! "

Toto je nezmysel.

Dokonca mam pocit ze ono to je opacne. Ked zucasnis, si predsa zaevidovany ze si sa zucastnil. Ked hodis prazdu obalku == neplatny hlas, prave vtedy mam pocit ze sa tvoj hlas (jeho cena) zapocitava medzi ostatne strany co sa dostanu do parlamentu (ale toto nemam 100% overene).

Ked sa proste neucastnis, nic sa nezapocitava. Hodit prazdu obalku == neplatny hlas.Hadzanie prazdych obalok vyhovuje majoritnym stranam ktore maju pevnu volicsku zakladnu.

Odpovědět