Debata o politice - vazne aj nevazne
Re: Debata o politice - vazne aj nevazne
A co hovorite na diskusie o tom, ze Milan K je trojsky kon Hranolov a bol dosadeny ako Kmotrikov partak, aby ubral hlasy Kiskovi?
Podobne ako Martinakova onehda..
Podobne ako Martinakova onehda..
klingac : to uz je v principe jedno .. ukaze sa v druhom kole ..
teraz sme robili ficovi tlacovku .. kurva ten vie rozpravat .. ked to clovek pozera , hned by mu uveril a isiel mu hodit hlas ..
teraz sme robili ficovi tlacovku .. kurva ten vie rozpravat .. ked to clovek pozera , hned by mu uveril a isiel mu hodit hlas ..
Ano, on je ako Hitler .. ja stale hovorim Fico je zdaleja vacsia hrozba nez bol Meciar ..pytkin píše: kurva ten vie rozpravat .. ked to clovek pozera , hned by mu uveril a isiel mu hodit hlas ..
Proti tomu AKO hovori je jedina obrana - tak ze si zacnes overovat fakty ktore hovori + si pospominas (pogooglis

A dojdes na to ze skoro vsetko co povie je klamstvo, zavadzanie, prekruca a co slubuje tak potom neplni ..
1 konkretny priklad. . jeho oblubena rozpravka ktoru celu kampan toci je hlaska ze Slovensko patri medzi krajiny s najmensim zadlzenim v EU .. no ano, ako sa to vezme, ked zoberes 10 najmenej zadlzenych krajin v EU tak medzi ne SK patri. na 10 mieste.

Hej, veď je to už jedno.. Ja len tak.Pytkin píše:klingac : to uz je v principe jedno .. ukaze sa v druhom kole ..
Rozprávať vieme snáď všetci, ja by som mu neuveril ani nos medzi očami. Ako vraví Dendy, čo narozprával a čo je pravda.. Dva svety, dve galaxie.
aaj taa politika, taa viee nasraat! aj ked nepotrebujes...
my recent channel https://www.youtube.com/playlist?list=P ... Hn7Qs-kECD
toto ma presvedcilo 

Takže Rusové už prý začali nazývat Aljašku "IceKrym"
a chtějí svoji zmrzlinu zpět ...

No neviem, ja to nejak extra nesledujem ale podla nasledujuceho videa sa mne osobne zda byt tento panko ako dost vhodny na prezidenta.dendy píše: Kiskov vrchol bol v nedelu na TA3, to dal paradne... on nebude idealny prezident, to v kazdom pripade .. bude lepsi nez boli Kovac, Suster, Gasparovic .. ale nie idealny..
Posobi na mna vyrovnane, uprimne, seriozne a hovori zmysluplne. Par stran dozadu som pisal o tom socialnom citeni a comu by sa politici mali venovat a vlastne on o tom presne hovori

no vidis tak sa prekonaj a prid odvolit .. aspon pozres rodinu, priznaj sa ze naposledy si bol doma na vianoce
)
inak ty kisku nepoznas ? on je od vas z vychodu (poprad)..okrem ineho zalozil toto http://www.dobryanjel.sk - asi najtransparentnejsia charita na slovensku .. je to fajn vymyslene, mas konto a presne vidis ktorym konkretnym ludom idu tvoje peniaze... jedina charita ktorej doverujem....

inak ty kisku nepoznas ? on je od vas z vychodu (poprad)..okrem ineho zalozil toto http://www.dobryanjel.sk - asi najtransparentnejsia charita na slovensku .. je to fajn vymyslene, mas konto a presne vidis ktorym konkretnym ludom idu tvoje peniaze... jedina charita ktorej doverujem....
takze to zabralo a dali sme ho dolePytkin píše:toto ma presvedcilo

tak uz je jasne , preco to dnes vyslo .. S CHUCKom nikto nemoze superit ..
Do tej tabulky by miesto nul, mali dat "unknown" - nezname. Nik nic nevie, nie ze nic neurobilIvo píše:![]()

Na nasich volbach ma zaraza 1 fakt, a to... mystifikacia a oznacovanie ZLA = R.F. Nevolil som ho, nesuhlasim, resp. odmietam jeho politiku a to co robi. Ale zas zosobnovat v nom zlo, mi pride rovnako zcestne ako upalovanie carodejnic v stredoveku. Nech je kokot aky chce, ale vinu za zlo by som mu nepripisoval doslovne, kedze bol (bohuzial) legitimne zvoleny. V politike predsa ide o presadzovanie si zaujmov, bohuzial, u nas v SK, v krajine kde sa zlo pripisuje tomu, kto je / nie je pri moci, je slovenska politika primitivna a zufala snaha dopovania si eg "vyvolenych" nad zaujmami obcanov stanu. Nie som naivny, ale totalne burn-out.
podla mna fico je zlo, vacsie ako bol meciar... existuju proste v historii ludia - hitler, stalin, mao zedung - a charakterovo medzi takychto ludi patria aj meciar a fico - ktori priamo osobne, tym ako brutalne dokazu zmanipulovat masy, vymyt ludom mozog a domutit ich spravat sa iracionalne, su osobne zdrojom toho zla... ked uz neratam kauzy jeho vlad, arogancia moci smeru ktora je jednoducho valcujuca, tak to ake iracionalne zaslepene zboznovanie v ludoch vyvolava ... dava ludom priklad ze kto ma moc ma pravo spravat sa k slabsim arogantne, bezohladne...
fico je esencialne zlo...
fico je esencialne zlo...