Debata o politice - vazne aj nevazne
Re: Debata o politice - vazne aj nevazne
tony: no ja si nerobim iluzie o ruskej propagande, ale ani o tej americkej ... ja len poukazujem na problem ze kopa ludi si prave o tej americkej iluzie robi... zasadny problem je, ze kopa ludi si povie ze rusi klamu takze ten co hovori pravy opak toho co rusi urcite hovori pravdu - to je ale OBROVSKY omyl .. nase media (sk/cz) hraju podla tej americkej (respektive pro-zapadnej) propagandy .. to su 2 strany proste.. jedna zla, duha zla.. vsetko jedna banda len kazdy klame tak aby hajil svoje zaujmy .. to je vsetko co sa snazim povedat ...
a k tej vymene nazorov - s vrasom som debatoval a aj ked nesuhlasim s jeho pohladom na vec ta diskusia mi pride v pohode.. niektore veci co pisal ma mozno donutili rochu sa zamusliet.. v niecom ma mozno ja pravdu.. kazdopadne si vazim jeho nazor aj ked je iny ako moj.. a to plati pre kopu ludi tu na ezone.. uz tu mame spolu daco odzite.. nemusime sa zhodnut na vsetkom.. ale ja si vazim aj cloveka ktory ma v niecom ine nazory ako ja.. to je normalne ..
na druhej strane dudas a jeho grafomanie pre mna maju nulovu hodnotu, ten clovek a jeho nazory pre mna nemaju ziadny prinos, aj pre arogantny sebastredny sposob akym ich prezentuje .. pre ten pristup aky ma k ostatnim, system "vy ste debilkovia co viete prd, ja som velky sef co vas pouci ako sa veci maju"... preto ich uz ani necitam - pre mna je to proste strata casu...
a k tej vymene nazorov - s vrasom som debatoval a aj ked nesuhlasim s jeho pohladom na vec ta diskusia mi pride v pohode.. niektore veci co pisal ma mozno donutili rochu sa zamusliet.. v niecom ma mozno ja pravdu.. kazdopadne si vazim jeho nazor aj ked je iny ako moj.. a to plati pre kopu ludi tu na ezone.. uz tu mame spolu daco odzite.. nemusime sa zhodnut na vsetkom.. ale ja si vazim aj cloveka ktory ma v niecom ine nazory ako ja.. to je normalne ..
na druhej strane dudas a jeho grafomanie pre mna maju nulovu hodnotu, ten clovek a jeho nazory pre mna nemaju ziadny prinos, aj pre arogantny sebastredny sposob akym ich prezentuje .. pre ten pristup aky ma k ostatnim, system "vy ste debilkovia co viete prd, ja som velky sef co vas pouci ako sa veci maju"... preto ich uz ani necitam - pre mna je to proste strata casu...
co se tyce tady te nasi polemiky, s tim se ztotoznuju: http://www.lidovky.cz/petracek-obranci- ... _nazory_sk
jak jsi sam rekl:"Bohajeho, zase intelektualni vylev nejakeho #{pozor tady zmena} Petracka z Babisovych Lidovek. Jak to vi? Jak to sakra vi, ze to tak je? Odpoved je: vi hovno.
Ano, stejně jako všichni ostatní diskutéři (tady i jinde)
Hosi, vam tady nepomuze nic. Leda potkat nekoho, myslim opravdu fyzicky potkat, kdo vam neco vysvetli, navede vas, sami si nic nezjistite. Virtualni diskuze nikam nevede (ale to je normalka, tak to na netu byva)
Naposledy upravil(a) vras dne 04 zář 2014 00:19, celkem upraveno 1 x.
jeste naposled nabidnu toto http://www.ceskatelevize.cz/porady/1009 ... 058040903/
jenom proto, ze na ezone jsou i chytri a sensitivni lide, ikdyz je mi predem jasne, ze to budete mit za mainstreamovy blabol, tak jak to byva zvykem v diskusich na netu, coz se tady vlastne vsechno donekonecna probiralo s nulovou nadeji, ze to nekam povede...... howgh:-)
jenom proto, ze na ezone jsou i chytri a sensitivni lide, ikdyz je mi predem jasne, ze to budete mit za mainstreamovy blabol, tak jak to byva zvykem v diskusich na netu, coz se tady vlastne vsechno donekonecna probiralo s nulovou nadeji, ze to nekam povede...... howgh:-)
tak to sa ti nebude pacit ani "pravda" napisana samotnymi amerikancami...
http://www.svetkolemnas.info/novinky/za ... e-v-evrope
http://www.svetkolemnas.info/novinky/za ... e-v-evrope
tak konecne kvalitni fotky rusaku v UK:
- ReaktoplazmAR
ad barabanov - "fasismus se siri ze zapadni ukrajiny"... "odnesl to Berkut, odnesli to policiste", "totalni genocida", "koncentracni tabory" atd. - leninista, magor
- ReaktoplazmAR
Vyjadrenie nesúhlasu s vybudovaním základne NATO na území SK.. peticia..
http://www.peticie.com/zakladna_nato_na_svk
http://www.peticie.com/zakladna_nato_na_svk
A preco mame nesuhlasit so zakladnami NATO? Sme clenom NATO od 2004.
Zaujimali by ma nejake silne argumenty. Nie populisticky blabol, ale nejake vazne argumenty.
Zaujimali by ma nejake silne argumenty. Nie populisticky blabol, ale nejake vazne argumenty.
Oj dendy, oj.... nemas dost rozhladu, aby si toto o mne pisal. Si len teoreticky internetovy vzdelanec. Nechcem sa pustat do otvoreneho urazania, ako ty, takze Ti pripominam uz asi 5. krat - ak mas moje prispevky skryte, tak ich proste nechaj skryte a netyraj sa. A neurazas a neponizuj, lebo spustis prestrelku a prispevky mnohe budu zmazane. Ja vzdy kritizujem pochybny informacny zdroj a naivitu nazerania na svet ... a potom aj ruso-filiu, ktorou je mnoho z nasho naroda nakazene... O ziadnych "debilkoch" nikde nic.dendy píše:...aj pre arogantny sebastredny sposob akym ich prezentuje .. pre ten pristup aky ma k ostatnim, system "vy ste debilkovia co viete prd, ja som velky sef co vas pouci ako sa veci maju"... preto ich uz ani necitam - pre mna je to proste strata casu...
A este si dovolim poslednu - tvoje prispevky typu "pravda je vo hviezdach" v sebe nesu viac alibizmu, nez skutocneho poznania sveta. O slusnej davke anti-americkej paranoje ani nehovorim. Keby si bol sudcom, tak do basy strcis obzalovaneho aj zalobcu, lebo ziaden z nich nemal celkom pravdu....
(tymto celym nechcem v ziadnom pripade povedat, ze by americka vlada, armada a propaganda boli svate )
K zakladni NATO pri Poprade. Ziadny objektivny a nezaujaty clovek by nemal mat potom problem s tym, ak v ramci rovnovahy sil by sme dovolili Rusom postavat si municak pri Bratislave ... Nevidim v tom ziadny rozdiel.
Sila slovenska bola vzdy v tom ze bolo viac-menej neutralne (alebo aspon neutralejsie nez ini defakto pritakavaci NATO), takze nasa diplomacia bola pomerne uspesna ako arbiter sporob inych oeval vacsich a vyznamnejsich svetovych hracov .. Ked si na uzemi jebneme municak Nato, velmi jasne dame najavo na ktoru 'stranu' sa prikladaneme takze nasa diplomacia uz tak uspesna nebude ..
Sila slovenska bola vzdy v tom ze bolo viac-menej neutralne (alebo aspon neutralejsie nez ini defakto pritakavaci NATO), takze nasa diplomacia bola pomerne uspesna ako arbiter sporob inych oeval vacsich a vyznamnejsich svetovych hracov .. Ked si na uzemi jebneme municak Nato, velmi jasne dame najavo na ktoru 'stranu' sa prikladaneme takze nasa diplomacia uz tak uspesna nebude ..