Debata o politice - vazne aj nevazne
Re: Debata o politice - vazne aj nevazne
chlopi, nechcete sa na to uz konecne vysrat?
a o to im prave ide...
Uf. Hombrefea uz unesli. Slo jim prave o to.
a orban v jakem kontextu - je to bez komentare, tak je zahodno se zeptat
Orban je populisticko-nacionalisticky kokot .. podobny typ pablba ako Fico (a svojim sposobom ako Zeman ale ten je navyse uz aj prepity mozog) ..
brat vazne cokolvek povie je asi ako verit ze Putin je nasa spasa .. bohuzial su ludia co si to muslia, smutna doba ked takito zmrdi, namiesto toho aby boli vsetkym na smiech (alebo zavrety v base, na psychiatrii alebo v protialkoholickej liecebne) riadia chod statov

brat vazne cokolvek povie je asi ako verit ze Putin je nasa spasa .. bohuzial su ludia co si to muslia, smutna doba ked takito zmrdi, namiesto toho aby boli vsetkym na smiech (alebo zavrety v base, na psychiatrii alebo v protialkoholickej liecebne) riadia chod statov

Dendy: zcela souhlas, Orban je čistý polofašoun (jemně řečeno). Jen jsem se ptal, proč to sem kdosi posílá, jestli recese nebo co...
To je jedno, kazdy nech si to spracuje tak ako mu to vyhovuje
)

Me je celkem jedno co Orban zac,ale tenhle projev je o migrantech.A to, co tam rekl, tak s tim se ztotoznuju.A dlouho.Tak jsem to tady pastnul..vras píše:Dendy: zcela souhlas, Orban je čistý polofašoun (jemně řečeno). Jen jsem se ptal, proč to sem kdosi posílá, jestli recese nebo co...

ztoznuj se s kym chces, ale nevim, proc to posilas sem.
vras@
co te trapi? je to snad vlakno o politice, ne..
Ja tvoje YT prispevky v tomto vlakne kdyz zaujmou,si prehraju a treba se k tomu vyjadrim,ale nevypisuju "proc to posilas sem".
co te trapi? je to snad vlakno o politice, ne..
Ja tvoje YT prispevky v tomto vlakne kdyz zaujmou,si prehraju a treba se k tomu vyjadrim,ale nevypisuju "proc to posilas sem".
humusgen: zkus veci videt min cernobile. snad na to mas mozkovou kapacitu (to si nijak spatne nevysvetluj). nic totiz neni tak cernobily, jak se nam tihle panaci snazi sdelovat. neverim, ze vsichni jsou tak blbi, aby nevedeli, ze tim stepi spolecnost. uz jen proto to jsou zmrdi.
Ale tiez nerozumiem , preco by to sem nemohol dat ..
no vlastne mate pravdu, sracky se nekam vyhazovat musi, zapomnel jsem, ze se nalezame v rubrice smetiste:)