Hej. Pre celú rodinu.hombrefeo píše:a letenky ste uz pozerali?
jáj no fajn , to je to čo mi vadi na ficovej vlade , nič nestihamdendy píše: Mozo si nezaregistroval ale prezident poveril zostavenim vlady Fica uz vcera)
ale vsak pekne pise Dag Danis. zeby som to nazval zrovna "nalozil", to zase neviem ze co a komu nalozil, vsal len spisal veci, co nie su nijak nezname alebo prekvapujuco nove... vsak aj Peter Schutz pekne pise, aj kde kto. a dalo by sa polemizovat v mnohych veciach s kazdym. ale o to niejde. Dendy - akoby Ti nedochadzalo, ze tu nediskutujeme o tom, kto by aku koaliciu vital. keby to bol o tom, co tu kto vita, bolo by super. to je ale o tom - aspon v mojom pripade - co sa zda realne a co sa zda rozumne. jasavo som vital vsetlky Dzurindove vlady a takisto Radicovej vladu. s odstupom casu je z tych obdobii viacej informacii, sam som starsi a skeptickejci, takze uz nevitam hocico a vobec nie jasavo. Dag Danis tam pise, ze ide o starych oligarchov co sa trasu o toky penazi vs. novu krv bez oligarchov. ja to takto vobec nevidim. skorej sa mi zda, ze bud to vidi Dag Danis naivne alebo siri propagandu. samozrejme nemozem vylucit ani to, ze absolutne mimo som jadendy píše:Dag Danis nalozil. Ako vzdy priamo a hlavne vystihol realitu. (poucne citanie najme pre takzvanych "pravicovych" volicov ktori by vitali koalicu smer+sns+{nejaky_zradcovia_z_prava})
http://www.aktuality.sk/clanok/320438/k ... garchovia/...
komu by navrhol odvolanie Prochazku ? tym par Prochazkovycm pritakavacom a potlapkavacom po pleciach ? a u nich by sa mal potom uchadzat o Prochazkove miesto ? vsak ho zjavne vysachovali, spravne to precital, tak sa mal este viacej pred nimi strapnit ? ci mas pocit, ze Siet je nejaka strana, kde sa da pokusit odvolat predseda a uchadzat sa o jeho miesto ?dendy píše:...
A este - Brblavy je uplny magor. Namiesto toho aby navrhol odvolanie prochazku (ako podpredseda) a trebars sa aj nasledne uchadzal o jeho miesto (co by bolo pre #siet velky plus), on polozi funkciu podpredsedu. Mozog isiel na vylet na Mars. (facepalm)...