Debata o politice - vazne aj nevazne

Vše, co se netýká hudebního šílenství, MIDI a audia
Odpovědět
rastis

Re: Debata o politice - vazne aj nevazne

Příspěvek od rastis »

inak pardon - aby to nevyznelo uplne zle, pisal som "a nie Matovicom a tym ostatnym zvyskom pomatencov a curakov", cim som nemyslel konkretne Matovicovu zostavu poslancov, ale vsetkych, cize aj Kolarovcov a Siet :) inak ta sa dnes zacala tusim samovolne rozpadat zvnutra podla vsetkeho, Sulik to ma s premierovanim ozaj nahnute :)

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

Dnes mal Hudak krasny standup o volbach .. moooc sme sa bavili ..

jammix

Příspěvek od jammix »

podla mna by mal prezident potrestať ne-voličov a poverit zostavenim vlady Fica. Vyhral volby nech vladne. kto s nim po 8mich rokoch nebol spokojny určite bol voliť a odvolil niekoho ineho . Ostatní ficovi voliči su znudení alebo nechcu totalnu vladu fica ale nie su s nim nespokojny .
ak tu niekto volil olano tak mu davam IQ80. to je ksicht jak pome kradnuť lebo nič neostane

dendy

Příspěvek od dendy »

Dag Danis nalozil. Ako vzdy priamo a hlavne vystihol realitu. (poucne citanie najme pre takzvanych "pravicovych" volicov ktori by vitali koalicu smer+sns+{nejaky_zradcovia_z_prava})
http://www.aktuality.sk/clanok/320438/k ... garchovia/

A expresaci STRASNE PEKELNE nalozili Prochazkovi :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
https://www.facebook.com/RadioExpres/vi ... nref=story

A este - Brblavy je uplny magor. Namiesto toho aby navrhol odvolanie prochazku (ako podpredseda) a trebars sa aj nasledne uchadzal o jeho miesto (co by bolo pre #siet velky plus), on polozi funkciu podpredsedu. Mozog isiel na vylet na Mars. (facepalm)

jammix: ty beres dake drogy alebo co ?? mal by si prestat, nerobi ti to dobre :-)))) Mozo si nezaregistroval ale prezident poveril zostavenim vlady Fica uz vcera :-))
Naposledy upravil(a) dendy dne 10 bře 2016 09:56, celkem upraveno 4 x.

hombrefeo

Příspěvek od hombrefeo »

a letenky ste uz pozerali?

klingáč

Příspěvek od klingáč »

hombrefeo píše:a letenky ste uz pozerali?
Hej. Pre celú rodinu. :mrgreen:

dendy

Příspěvek od dendy »

dufam ze aspon po precitani tohoto si kotlebovolici uvedomia aku spravili kokotinu .. na prostest proti zlodejom pustili do parlamantu zlodeja - fasistu

http://transparency.blog.sme.sk/c/40719 ... sefty.html

jammix

Příspěvek od jammix »

dendy píše: Mozo si nezaregistroval ale prezident poveril zostavenim vlady Fica uz vcera :-))
jáj no fajn , to je to čo mi vadi na ficovej vlade , nič nestiham :D vedel som že budu volby a nechcel som sa nechať oblbovať opozičnou predvolebnou kampanou tak som nepozeral spravy - nič , celkom to rýchlo ušlo .
No ked ste spominali hitlera ten takisto nevyhral volby ako opozicia a takisto pužival klamlivu propagandu ako opozicia. v skutočnosti sa nikto neboji že na slovensku budu odvažať do koncentrakov ani viesť vojnu proti europe. Nacionalisti na slovensku robia vždy len dobru šou v telke :mrgreen:

rastis

Příspěvek od rastis »

dendy píše:Dag Danis nalozil. Ako vzdy priamo a hlavne vystihol realitu. (poucne citanie najme pre takzvanych "pravicovych" volicov ktori by vitali koalicu smer+sns+{nejaky_zradcovia_z_prava})
http://www.aktuality.sk/clanok/320438/k ... garchovia/...
ale vsak pekne pise Dag Danis. zeby som to nazval zrovna "nalozil", to zase neviem ze co a komu nalozil, vsal len spisal veci, co nie su nijak nezname alebo prekvapujuco nove... vsak aj Peter Schutz pekne pise, aj kde kto. a dalo by sa polemizovat v mnohych veciach s kazdym. ale o to niejde. Dendy - akoby Ti nedochadzalo, ze tu nediskutujeme o tom, kto by aku koaliciu vital. keby to bol o tom, co tu kto vita, bolo by super. to je ale o tom - aspon v mojom pripade - co sa zda realne a co sa zda rozumne. jasavo som vital vsetlky Dzurindove vlady a takisto Radicovej vladu. s odstupom casu je z tych obdobii viacej informacii, sam som starsi a skeptickejci, takze uz nevitam hocico a vobec nie jasavo. Dag Danis tam pise, ze ide o starych oligarchov co sa trasu o toky penazi vs. novu krv bez oligarchov. ja to takto vobec nevidim. skorej sa mi zda, ze bud to vidi Dag Danis naivne alebo siri propagandu. samozrejme nemozem vylucit ani to, ze absolutne mimo som ja :)

rastis

Příspěvek od rastis »

dendy píše:...
A este - Brblavy je uplny magor. Namiesto toho aby navrhol odvolanie prochazku (ako podpredseda) a trebars sa aj nasledne uchadzal o jeho miesto (co by bolo pre #siet velky plus), on polozi funkciu podpredsedu. Mozog isiel na vylet na Mars. (facepalm)...
komu by navrhol odvolanie Prochazku ? tym par Prochazkovycm pritakavacom a potlapkavacom po pleciach ? a u nich by sa mal potom uchadzat o Prochazkove miesto ? vsak ho zjavne vysachovali, spravne to precital, tak sa mal este viacej pred nimi strapnit ? ci mas pocit, ze Siet je nejaka strana, kde sa da pokusit odvolat predseda a uchadzat sa o jeho miesto ? :) navyse neviem, v com by bolo pre Siet velke plus, keby tam aj naozaj bol Beblavy predsedom...

dendy

Příspěvek od dendy »

super napisane: http://www.aktuality.sk/clanok/320758/t ... vny-odkaz/

Rastis prcitaj si to a amozno pochopis ze prave mne na rozdiel od teba ZALEZI ako bude tato krajina fungovat nielen najblizsie obdobie ale aj v dlhodobensjom horizonte (napriklad zdravotnictvo, skolsvo, nepotrbeuje "fungovat v najblizsej dobe" - potrebuje dlhodobu viziu a plan)

Naopak - myslim si ze kazdemu jednemu cloveku ktory co i len trochu pripusta akukolvek kombinaciu vlady zo Smerom je zjavne u prdele ako bude fungovat slovensko, pre neho podstatne len ako bude fungovat v "najblizsej dobe". Respetive nie ako, ale aby "nejako" fungovalo ..

Mne je uplne jedno ci je to lavica ci pravica (smer nieje socialna a ni demokracia - a to osm nepovedal ja ale sef frakcie socialnych demokratov v europarlamente).. Ja tu chcem vladu ktora pojde nekompromisne ako buldok po korupcii, oligarchoch - a nastastie v momentalne stredo/pravom je dostatocne vela takzvanych "blaznov" ktori pojdu po zmrdoch hlava/nehlava aj cez mrtvoly .. a to je to co potrbeujeme najma.. klepnut po prstoch zmrdov ktory tu dle roky parazituju na state..

Nemam viac co dodat.. Danis to vystihol. To je dovod preco je podla mna akakovlek kontinutita Smer-u pri moc tou najhorsou spravou pre Slovensko a hlavne pre ludi ktori chcu aby sa tu konecne po 27 rokoch od revolucie pohli veci k lepsiemu... Ja nechcem "kontinutiu" a nechcem "fungovat v najblizsej dobe" .. cchcem zasadnu zmenu, otocku o 180 stupnov, a nulovu toleranciu statnym pijaviciam

rastis

Příspěvek od rastis »

fajn ze sa zhodneme ze nam zalezi na fungovani krajiny. s tym rozdielom, ze tato "vitazna" partia nie je a neponuka to, co si zelas. kazdodenne udalosti ma presviedcaju, ze je to udesna sebranka a zacinam sa zamyslat - a aj sa za to trochu sam pred sebou hanbim - ci nie je dokonca horsia, ako ta odchadzajuca.

ja skratka neverim, ze sa crta sanca vylepsit veci, vyriesit skolstvo, zdravotnictvo, cokolvek... ja vidim, ze sa k vladnutiu silou mocou chcu predrat ludia, z ktorych mam husiu kozu, ciastocne od hnusu a ciastocne od strachu. a konkrene Sulika velmi rad kedykolvek uvidim ako ekonomickeho poradcu / experta pri akomkolvek ekonomickom rezorte v akejkolvek vlade. ale ako premiera vlady, o ktorej sa tu bavime radsej rozhodne nie.

inak, dost zhrozeny som aj z mienktotvornych pravicovych medii, dnes som si kupil SME aj Dennik N a citil som sa pomaly jak ked sme zachranovali Markizu v 98 :)

dendy

Příspěvek od dendy »

tak dennik n je hnoj odkedy vznikol... smecko je trochu lepsie (hlavne vdaka tomu ze ta najvacsia zgerba odisla do dennika n:-)), len clovek nesmie citat napriklad schultzove zvratky..

rastis

Příspěvek od rastis »

ale vsak aj ten Danis je len taky Schutz... sice neni zjavne plateny amerikolez, ako Schutz, ale tiez vyzera, ako plateny niekym ...

Odpovědět