Debata o politice - vazne aj nevazne

Vše, co se netýká hudebního šílenství, MIDI a audia
Odpovědět
Hammond

Re: Debata o politice - vazne aj nevazne

Příspěvek od Hammond »

... OK... svoj nazor mam... ...a mam aj dost serioznej roboty... Čau

vras

Příspěvek od vras »

http://whois.domaintools.com/danielito.info - klasika, anonymni web, IP holandske. Spravce ma rusky email, zije v Madarsku, tam je jejich agentu taky dost, mozna vam to neco napovi.

rastis

Příspěvek od rastis »

Hammond píše:... kedy bol Lipsic ministrom??.... ... tolko si si nastudoval??
Lipsi bol ministrom 2x v dvoch rezortoch a co take strasne Pente spravil si neviem spomenut. vytiahol na nu Gorilu, prihnal ludi na namestie a potom ich rozohnal vodnym delom :)

jammix

Příspěvek od jammix »

a kde su tie volby , ? u nás ? :wink: :D

vras

Příspěvek od vras »

Dnes v Bratislavě
Obrázek

dendy

Příspěvek od dendy »

toto su ludia ktorych si vazim, respekt !

vras

Příspěvek od vras »

Ano respekt, bohužel obyčejný lid (vcetne neuvěřitelného procenta mladých lidí a VŠ s SŠ) stál o Kotlebu. Už tam je a teď ani miliónová demonstrace nemusí stačit.

dendy

Příspěvek od dendy »

tak na slovensku to ma tradiciu :mrgreen:

Obrázek

ReaktoplazmAR

Příspěvek od ReaktoplazmAR »

vras píše:Ano respekt, bohužel obyčejný lid (vcetne neuvěřitelného procenta mladých lidí a VŠ s SŠ) stál o Kotlebu. Už tam je a teď ani miliónová demonstrace nemusí stačit.
ja si myslím že kotleba dosiahol svoj vrchol, že už viac hlasov nikdy nedostane.. imho neexistuje kotlebovec ktorý by nevolil, ale je kopa ludí proti kotlebovi (aj proti smeru) ktorí nevolili.. to je chyba

dendy

Příspěvek od dendy »

reaktor: ja sa obavam ze v dalsich volbach bude mat daleko viac.. to vsetci vraveli aj ked vyhral zupana bbsk ze do oarlamentu sa nikdy nedostane a aha.. najhorsie co mozes spravit je podcenit zlo..

inak ake symbolicke - 5.marca 1933 vyhral volby Hiltler..

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

No v rukach to maju ostatny politici , ci kotelbovi budu preferencie stupat , alebo nie ..

demsky
Vybavení

Příspěvek od demsky »

Vyzera to tak, ze ked nenajdu k sebe cestu SNS a Most-Hid tak bude problem utvoril pravicovu vladu :) Vcera som si pozrel profil toho Kollara, tak to je teda masaker, doniesol z Nemecka pocitac a z chudobneho chalanka polosirotu je milionar, no comment. Nechcem sa tu rozpisovat ale ja osobne by som nedal tym prieskumnym agenturam uz absolutny ziaden job, lebo tie nase Focus, MVK a Polis to riadne prestrelili hlavne so Miskovom (SKOK) a Prochazkom (Siet). Prochazka ma asi najhorsi imidz aky sa da urobit, nieco ako poststalinisticky, a to kamos je mu poradca... ziiiram.

dendy

Příspěvek od dendy »

agentury nic neprestrelili.. problem je ze za tie posledne 2 tyzdne sa strasne vela veci zmenilo.. tym ze bolo moratorium a nemohli sa uz zverejnovat prieskumy .. posledne dni pred volbami bolo par blogov kde ludia co mali kontakty na prieskumne agentury naznacovali nepriamo ze situacia je desiva
a hrozi ze fasisti sa z prehladom dostanu do parlamentu

co sa tyka cisiel pre ostatne strany - jednak kopa ludi dala hlas SaS preto aby nevypadla z aparlamentu .. o to menej hlasov dostala #siet .. matovicovi velmi pohol hnoj co na neho vytiahol fico ..

ale tak to su uz len dohady, co sa stalo stalo sa, dufam ze vela ludi sa uvedomi a na buduce volby sa uz nevykaslu a budu volit s rozumom, inak tu realne hrozi fasisticky stat ..

druha vec je ze ja by som inak prieskumy zrusil / zakazal uplne .. myslim si ze prieskumy zla vec .. nech sa ludia rozhoduju kazdy podla seba a svojho presvedcenia a nie strategicky spekuluju podla toho co ini.. ovsem samozrejme to by vyzadovalo trochu viac zapojit mozgove zavity, mozno si aj precitat nejaky program strany...

ReaktoplazmAR

Příspěvek od ReaktoplazmAR »

Pytkin píše:No v rukach to maju ostatny politici , ci kotelbovi budu preferencie stupat , alebo nie ..
presne toto.. ale som optimista..

demsky
Vybavení

Příspěvek od demsky »

Ja som volil SaS, mal som sice posledne roky nejake vyhrady voci egocentrizmu Sulika, ale ked som si precital ich program a pozrel ich video lidrov prvej dvacky, tak aj ako maly zivnostnik mi bolo jasne ze ich chcem.

Zaujimave je to, pred dvoma tyzdnami bol v .tyzdni rozhovor Hriba s Lipsicom, vcera som si ho znova precital len tak zo srandy pred spankom, a v podstate to vyslo tak ako odpovedal Lipsic, dobry ma odhad, ani mu netreba prieskumy a vie kde sa priblizne nachadza, takze aj to ze sa spojil s Matovicom mu vela ludi vycita, ale inak by sa tam Nova fakt asi nedostala.

Odpovědět