Debata o politice - vazne aj nevazne
Re: Debata o politice - vazne aj nevazne
myslel som to tak, ze mohli posrat vsetko a to dost, ze skratka tolko v hlave maju, ze uplne to nerozosrali. predsa len oproti takym Meciarovcom, co boli absolutne nemehla, vagabundi a negramotni nevzdelanci, su tito podstatne kultivovanejsi a vzdelanejsi, zato tvrdim, ze uplne nasrate podla mna v hlavach nemaju... a som ozaj na rozpakoch, co ine lepsie nasa politicka scena ponuka... len nenapiste niekto, ze SAS-ku - ich program sa mi paci, len oni vobec nie 

Niektori maju nas...e, a niektori nemaju.
SMER je zlepenec naivnych pionierov a vychcanych a pragmatickych politickych podnikatelov. Ti druhi rozhodne hlupi nie su.
K tomu SAS - osobne sympatie bokom, Sulik je vzdelany a urcite viac zasadovy, nez polovica politickej sceny. Galko celkom slusne rypal do korupcie v obrane a do rozviedky, Nicolsonova ma doma Nicolsona :9
Ja davam Lipsica kvoli jeho anti-maf snaham so Spisiakom. To bola asi jedina dvojka, ktora sa realne snazila bojovat s ober-ultra-svinami. Skoda, ze ich tak rychlo dali dole. V tom OLANO sice asi nikto dalsi zrely na nejaku funkciu nie je, ale aspon to nie su oportunisticke prasata.
Tentokrat tie volby asi u mnohych budu tazky kompromis.
SMER je zlepenec naivnych pionierov a vychcanych a pragmatickych politickych podnikatelov. Ti druhi rozhodne hlupi nie su.
K tomu SAS - osobne sympatie bokom, Sulik je vzdelany a urcite viac zasadovy, nez polovica politickej sceny. Galko celkom slusne rypal do korupcie v obrane a do rozviedky, Nicolsonova ma doma Nicolsona :9
Ja davam Lipsica kvoli jeho anti-maf snaham so Spisiakom. To bola asi jedina dvojka, ktora sa realne snazila bojovat s ober-ultra-svinami. Skoda, ze ich tak rychlo dali dole. V tom OLANO sice asi nikto dalsi zrely na nejaku funkciu nie je, ale aspon to nie su oportunisticke prasata.
Tentokrat tie volby asi u mnohych budu tazky kompromis.

Kedy neboli ?
Napr. v 1976 ??? 

rastis: ja davam SaS a kruzkujem sulika (jeden z mala politikov ze sa snazi hajit zaujmy slovenska aj v zahranici, je absolutne konzistentny vo svojich nazoroch a tvrdeniach navyse je to co sa tyka ekonomiky najschopnejsi politik co tu od '89 bol).. dalej davam Poliaceka (kolega sa s nim dlhe roky pozna a vravel mi ze to je naozaj rovny ferovy chlap ktory sa na nic nehra a do politiky siel naozaj preto aby zmenil veci k lepsiemu).. dalej davam Kissovu (ona je hlavny autor casti programu pre zlepsenie podnikania) a 4 meno uvidime, vyberam z 2-3..
okrem ineho dobry dovod dat SaS je aj ten ze ostatne pravicove strany to maju viacmenej iste ale bez SaS neni sanca aby sa dala zostavit pravicova vlada (matika nepusti)
Ked chces, sprav si test na http://www.volebnakalkulack.sk - su tam dva - jeden podla volebnych programov a jeden podla toho ako realne poslanci hlasovalo posledne 4 roky (to je ten inventura)
mne na prvych 3 miestach vysli Kissova, Poliacek a Nicholsonova takze neni o com hahahha
okrem ineho dobry dovod dat SaS je aj ten ze ostatne pravicove strany to maju viacmenej iste ale bez SaS neni sanca aby sa dala zostavit pravicova vlada (matika nepusti)
Ked chces, sprav si test na http://www.volebnakalkulack.sk - su tam dva - jeden podla volebnych programov a jeden podla toho ako realne poslanci hlasovalo posledne 4 roky (to je ten inventura)
mne na prvych 3 miestach vysli Kissova, Poliacek a Nicholsonova takze neni o com hahahha
inak - treba byt aj trochu pragmatik.. v parlamentych volbach ide v prvom rade o volbu vseobecneho myslienkoveho prudu, idei, proste "smerovanie" .. konkretny ludia su fajn ked tam nie su uplny debili - ale je to hlavne o volbe vseobecneho kurzu akym sa bude stat uberat.. takze konkretnymi ludmi sa zase netreba dat az tak rozptylovat - vacsina stran asi len s vinimkou olano je viacmenej konzistetnych vo vseobecnom kurze ktorym sa chcu uberat...
takze aj volit len na zaklade programu nieje zla volba.. kazdopadne osobne sympatie/antipatie fakt tereba nechat bokom - aj ked je to obcas tazke, ja tiez takeho mihala nemozem ani citit.. ale skrz sympatie / antipatie voli to tupe ficostado, to ucite nieje spravna cesta
takze aj volit len na zaklade programu nieje zla volba.. kazdopadne osobne sympatie/antipatie fakt tereba nechat bokom - aj ked je to obcas tazke, ja tiez takeho mihala nemozem ani citit.. ale skrz sympatie / antipatie voli to tupe ficostado, to ucite nieje spravna cesta
Pre mna je zasadna vec, aby sa dostal do parlamentu Lipsic z dovodov, ake pisal MDudas... ...Sulika by som urcite kruzkoval tiez, kedy bol na rovnakej kandidatke s Lipsicom.... lenze zial nieje... ...a takychto mien mam viacero...
rozhodne treba starym rodicom poradit ze ak chcu stabilnu vladu treba dat do obalky listok smeru aj listok sns !!!
pripadne im schovat okuliare a "pomoct" hodit ten "spravny" listok do urny
)
pripadne im schovat okuliare a "pomoct" hodit ten "spravny" listok do urny

na margo Lipsica urcite poznate tieto zaujimave stranky:
http://lipsic.net/
http://www.danielito.info/
konkretne tu prvu som precital celu od zaciatku, stravil som s tym niekolko noci. neviem, kto su autori a nepoznam ich motivaciu. disponuju vsak velmi zaujimavymi a prekvapivymi informaciami. nerobim si iluzie, ze su to nejaki velki dobraci. hodnovernost tych informacii sa samozrejme zarucit neda. kto vsak sleduje politicke dianie uz dlhe roky a zaroven ma dobru pamat, mnohe z tych informacii davaju v roznom svetle rozny zmysel a mne to tak vychadza, ze ten Lipsic bude urcite pekne prasa a skorumpovane hovado, nikto ma nepresvedci ze nie. uz len ze jediny, kto s tou jeho samozerskou smiesnou x-krat premenovanou partiou je ochotny spolupracovat je Matovic, napoveda dost, vsakze...
http://lipsic.net/
http://www.danielito.info/
konkretne tu prvu som precital celu od zaciatku, stravil som s tym niekolko noci. neviem, kto su autori a nepoznam ich motivaciu. disponuju vsak velmi zaujimavymi a prekvapivymi informaciami. nerobim si iluzie, ze su to nejaki velki dobraci. hodnovernost tych informacii sa samozrejme zarucit neda. kto vsak sleduje politicke dianie uz dlhe roky a zaroven ma dobru pamat, mnohe z tych informacii davaju v roznom svetle rozny zmysel a mne to tak vychadza, ze ten Lipsic bude urcite pekne prasa a skorumpovane hovado, nikto ma nepresvedci ze nie. uz len ze jediny, kto s tou jeho samozerskou smiesnou x-krat premenovanou partiou je ochotny spolupracovat je Matovic, napoveda dost, vsakze...
rastis nemyslis vazne ze vobec obetujes cas na pamflety a dezinformacie vyrobene na objednavku Smeru SiS-kou.. nemyslis vazne..
pre mna je podstatne ktory politik ma o kolko okradol / zadlzil.. tito nemaju konkurenciu, ciste fakty, pekne zhrnute, ziadny bulvar a prepisy sukromnych sms-siek, vymyslene bludy a podobny hnoj jak tie stranky co si sem pastol..
http://vlastnouhlavou.tumblr.com
pre mna je podstatne ktory politik ma o kolko okradol / zadlzil.. tito nemaju konkurenciu, ciste fakty, pekne zhrnute, ziadny bulvar a prepisy sukromnych sms-siek, vymyslene bludy a podobny hnoj jak tie stranky co si sem pastol..
http://vlastnouhlavou.tumblr.com
To neviem ani ja, ale viem, kto je asi tak jeho najvacsi nepriatel.... pretoze ako jediny sa s ludmi okolo Spisiaka pustili proti gaunerom z Penty... ... a studovaniu hentakych stranok niesom ochotny venovat anilen zlomok sekundy..rastis píše: ... neviem, kto su autori a nepoznam ich motivaciu. disponuju vsak velmi zaujimavymi a prekvapivymi informaciami. nerobim si iluzie, ze su to nejaki velki dobraci. hodnovernost tych informacii sa samozrejme zarucit neda...
ako vravim, precital som si to cele a v suvislostiach to nevyzera vobec ako bludy. ta stranka sa zaoberala konkretne a vyhradne Lipsicom a jeho blizkymi spolupracovnikmi a je v nej kopec informacii ktore proste sedia a stavaju tohto dnes uz bezvyznamneho cloveka do ozaj skaredeho svetla. kto su a co su zac ti, co ju par rokov prevadzkovali je tiez urcite zaujimave, ako aj ich motivacia, ale az tak podstatne nie... ja nazory nepreberam len tak, ja sa snazim vyhodnocovat a kedze to ozaj sledujem a vela si pamatam, vyhodnotil som si, ze Lipsic ani nahodou nie, nech je aj 90% tych webov vymyslenych, co ale tiez nie je 

... prave to, ze niekto takuto stranku vyrobi je pre mna osobne najlepsim dokazom, ze sa jeho zvolenia niekto velmi obava...
zvlastna logika, ty Lipsic ano, ja nie a to je asi tak vsetko. ak by sa Ti velmi chcelo, spravit si o nom obraz sa da aj bez tych webov, chce to trochu casu, malinko investigativy, ale ked niekomu stacia sympatie a medialny obraz Spisiak / Korado Katany a Lipsic, nech kasle na to 
inak tak strasne tej Pente podkuril, ze ta strasna Penta je dnes v zdravotnictve silnejsia, ako kedykolvek predtym a najnovsie uz spoluvlastnia aj vyznamny mienkotvorny dennik
uplne ta Penta utrpela sok a skody, jak po nej Lipsic isiel 

inak tak strasne tej Pente podkuril, ze ta strasna Penta je dnes v zdravotnictve silnejsia, ako kedykolvek predtym a najnovsie uz spoluvlastnia aj vyznamny mienkotvorny dennik

... kedy bol Lipsic ministrom??.... ... tolko si si nastudoval??