Debata o politice - vazne aj nevazne
Re: Debata o politice - vazne aj nevazne
k Bruselu nikto nic?
ja teda napisem - je na case, aby nejaky srac, financovany zo statneho rozpoctu dostal dozivotie. z mojho pohladu lahkovazny hazard so zivotom beznych ludi (ne-isis) v Bruseli. ked mame nieco zaplatit, to treba ihned bezodkladne,na prvykrat,vsetko si zistit, nie je priestor na omyl. tuto ktosi nech fungovat stvrt kde isis kvitne a "pohoda". media napisu - zlyhala bezpecnost. to kurva bezpecnost nema meno a priezvisko? a nie ne pravne postihnutelna?
je uplne jasne, ze kktina typu stat a podobne konci.
ja teda napisem - je na case, aby nejaky srac, financovany zo statneho rozpoctu dostal dozivotie. z mojho pohladu lahkovazny hazard so zivotom beznych ludi (ne-isis) v Bruseli. ked mame nieco zaplatit, to treba ihned bezodkladne,na prvykrat,vsetko si zistit, nie je priestor na omyl. tuto ktosi nech fungovat stvrt kde isis kvitne a "pohoda". media napisu - zlyhala bezpecnost. to kurva bezpecnost nema meno a priezvisko? a nie ne pravne postihnutelna?
je uplne jasne, ze kktina typu stat a podobne konci.
Ja som prekvapeny , ze sa to deje velmi pomali a vo velmi malej miere .. myslel som , ze to pojde omnoho rychlejsie a drastickejsie .. bol som presvedceny , ze na silvestra budu atentaty vo viacerych velkych mestach ..
Nevim jestli to sem nekdo uz hodil, tady neni co dodat. Zde je pro neanglictinare verze s sk titulkama.
je tu nekdo, kdo muze potvrdit, ze se chysta v britanii vseobecne referendum?
smutne obrazky ..
Dnesni Cina - silenost (skoda, ze ten clanek neni odemceny cely) https://dennikn.sk/428278/kde-sudruhovi ... ili-chybu/
K politice asi toto: https://goo.gl/iKiiV3 Je to šílené, nedá se to asi chvílemi ani číst, ale je to bohužel tak. Vítejte v poušti dnešní reality. Psáno před 2 roky kdy jsem ani netušil do jaké míry to bude pravda. Zatím ne všechno ...
"Nikdo není tak beznadějně zotročený jako ti, kteří tak bezvýhradně věří, že jsou svobodní"
J.W. Goethe
"Udržujte lidi v nevědomosti a strachu a budou lépe ovladatelní"
(autor neznámý)
"Nikdo není tak beznadějně zotročený jako ti, kteří tak bezvýhradně věří, že jsou svobodní"
J.W. Goethe
"Udržujte lidi v nevědomosti a strachu a budou lépe ovladatelní"
(autor neznámý)
"Bohatství moudrému slouží, hloupému vládne." Seneca
Ze je Matovic trochu sibnuty... to vieme, ale ze az takto... :
https://www.postoj.sk/kratke-spravy-redakcie/560
https://www.postoj.sk/kratke-spravy-redakcie/560
Co konkretne z tych pravdivych a narovinu veci co povedal ho klasifikuju ako sibnuteho ?? Ci preto ze neni tipicky politik co sa kruti ako had a stale sa snazi hovorit neutralne a "politicky korektne" aby si nahodou nepohneval niekoho koho by mohol v buducnosti potrebovat ?
Lebo to co poveal o Beblavom je uplna pravda, a to ze tu intrigansku arogantnu madarsku svinu Bugara treba z politiky konkecne odstavit (aj ked on sa asi odstavil uz aj sam) je tiez naprosta pravda ...
Kiez by bolo v politike viac takych Matovicov (inak som ho nevolil ani nebudem koli niektorym individuam v OLaNO ktore neprehryznem, najma koli nabozenskym extremistom ktorych je tam "pozehnane")
Lebo to co poveal o Beblavom je uplna pravda, a to ze tu intrigansku arogantnu madarsku svinu Bugara treba z politiky konkecne odstavit (aj ked on sa asi odstavil uz aj sam) je tiez naprosta pravda ...
Kiez by bolo v politike viac takych Matovicov (inak som ho nevolil ani nebudem koli niektorym individuam v OLaNO ktore neprehryznem, najma koli nabozenskym extremistom ktorych je tam "pozehnane")
Sibnuty je preto, ze potapa vlastnych spojencov. Hlada chyby aj tam kde nie su. Resp. mozno su, ale dokonaly neni nikto. A ked Matovic zabuda, na ktorej strane stoji a dava po prstoch aj spojenocm, tak nase..e vsetkych a VOBEC NIC nevyriesi. Lebo zostane sam. Rypat do Beblaveho, ktory rad za radom vytahuje korupcne afery na svetlo sveta... to je velmi uzitocne.
Pamatas si minule volby ? Dokonca aj Martin Mojzis povodne kandidoval... a jak rychlo od Matovica dobrovolne vyletel.
Keby bolo v politike Matovicov viac, tak mozeme parlament zavriet. Myslim, ze jeden je tak akurat.
Pamatas si minule volby ? Dokonca aj Martin Mojzis povodne kandidoval... a jak rychlo od Matovica dobrovolne vyletel.
Keby bolo v politike Matovicov viac, tak mozeme parlament zavriet. Myslim, ze jeden je tak akurat.
xmarek: clovece, hloubka neni v poctu stran, netrapila vas ucitelka na ZS dlouhyma slohovkama?
A Beblavy zase rad rype do Sulika aj Matovica.. bohuzial to je mizeria slovenskej pravice a pravicovych volicov - rypat do seba navzajom.. nedokazat privriet oci nad menej podstatnymi nazorovymi nezhodami a sustredit sa na klucove spolocne...MDudas píše: Rypat do Beblaveho, ktory rad za radom vytahuje korupcne afery na svetlo sveta... to je velmi uzitocne.
No, Mojzis je specificky.. ako vedca ho akceptujem, jeho politicke nazory obcas nie celkom .. myslim si ze ludia ako Mojzis do politiky nepatria, nemaju tam co priniest, aspon nie do tej sucasnej na slovensku.. tam je treba prave viac Matovicov a Sulikov, lebo ten system co tu je treba najprv rozbit,rozlozit (ale nie Kokotlebovskym sposobom, to uz je extrem), aby potom tvorivi ludia mali kde vybudovat nieco nove.. SaS aj OLaNO maju kapacity aj na "rozbijacov stareho" ale aj na dizajnerov noveho kvalitnejsieho (bezpochyby, a kazdy kto je co len trochu objektivny musi uznat ze v oboch tychto stranach/hnutiach je aj kopa schopnych ludi)MDudas píše: Pamatas si minule volby ? Dokonca aj Martin Mojzis povodne kandidoval... a jak rychlo od Matovica dobrovolne vyletel.
ja som velmi objektivny a tvrdim, ze SaS a OLaNO je banda debilov, do jedneho, jediny potencial v tych stranach je to, ze ze sa rozsypu. v kazdej strane maju na to silny potencial, viz. neomarxisticki poliacikovci, ortodoxne konzervativni vaseckovci a pod. v podstate SaS sa uz takmer rozpadla, viz. novy predseda, kongres, protikandidat. ze sa im to podarilo naoko pred mediami ututlat neznamena, ze tam tie kridla po sebe nejdu.
chybou je predovsetkym delit na lavicu a pravicu a pravicovych ci lavicovych volicov. napriklad - dnesna vlada je pravicova alebo lavicova ? opozicia je pravicova alebo lavicova ? da sa to rozoznat ? ma vobec zmysel to takto delit ?
chybou je predovsetkym delit na lavicu a pravicu a pravicovych ci lavicovych volicov. napriklad - dnesna vlada je pravicova alebo lavicova ? opozicia je pravicova alebo lavicova ? da sa to rozoznat ? ma vobec zmysel to takto delit ?
nuz napada ma znamy citat z forresta gumpa )rastis píše:ja som velmi objektivny a tvrdim, ze SaS a OLaNO je banda debilov, do jedneho