Debata o politice - vazne aj nevazne

Vše, co se netýká hudebního šílenství, MIDI a audia
Odpovědět
klingáč

Re: Debata o politice - vazne aj nevazne

Příspěvek od klingáč »

Bohužiaľ nakoniec prídu na to že:

SKUTOK SA NESTAL! :(

lavender

Příspěvek od lavender »

su v pici nacisto. uplne. podla mna koncia uz tak nadobro ako nikto nikdy predtym. jebko snival o ustavnom sudcovi ale moze zabudnut, ked mal mafiansku kurvu nakokote prisatu...

IvanB

Příspěvek od IvanB »

No, aby sme neboli prekvapení... vzhľadom na IQ a vekovú štruktúru ovčieho stáda SR.... pomaly sa začne na prípad zabúdať, do volieb nejak ešte vydržia, príde zahrať Jožo Ráž, rozdajú sa karafiáty a ide sa ďalej...

rastis

Příspěvek od rastis »

predvcerom nasli mrtveho chalana s frajerkou, uz hned v ten den vsetky mienkotvory a diskusne fora + samozrejme aj opozicia vedeli, ze to Kocner (a Fico), vcera bolo jasne, ze to talianska mafia (a Fico)... ked sa o rok dovysetruje, ze to bol svagor od susedov, tak sklamanim ze Fico to nebol sa cely internet aj rovno obesi :)

MDudas

Příspěvek od MDudas »

Rastis.... Fiko osobne to samozrejme nebol. Ide o to, ako "spravodlivo, cisto a pravdovravne" sa nas pan premier tvari. Vzdy, opakovane a cele roky. A ze tych afer okolo Smeru uz bolo. Polovica z tych ludi je po kolena v zumpe, niektori az po usi, ... ale pan premier nic nevidi. Tak sa potom niet co cudovat, ze ludia su vytoceni a kydaju rovno na predsedu. Na koho maju, na vratnika?

dendy

Příspěvek od dendy »

jasne.. je uplne nelogicke ze by investigativneho novinara co odhaloval korupciu na najvyssich miestach a ktora sa chystal napisat clanok o tom ze mafian vysetrovany v taliansku je velmi dobry kamarat zo smerakmi, tak ze by ho koli tomu zabili - nie urcite ho zabil sused co mu zavidel kozu - to je logickejsie ..

rastis rastis.. mal by si menej citat tie konspiracne "alternativne" weby, ono to ma evidedne negativny vplyv ...

tu je to pekne zhrnute
Obrázek

A to ani nehovorim o tych fotkach kde je Vandala vyrehotany s Madejom zo Smeru po volebnej noci ...
Ale inak urcite je to uplne nahoda len ze zastrelili novinara ktory sa o tomto chystal napisat ... nahodicka,
#skutoksanestal #samozabitie

Tebe je urcite blizsi tento pohlad na tu udalost, ze ?
Obrázek

MDudas

Příspěvek od MDudas »

dendy, zase ides? rastis nic take nepisal...

rastis

Příspěvek od rastis »

Dendy - viem, ze si si isty, ze rozumies tomu, co som napisal. ale kedze reagujes na to, ako reagujes, ja som si zase isrty, ze tomu, co som napisal v skutocnosti nerozumies.

ja som tohto investigativneho zurnalistu z internetoveho portalu doteraz nepoznal, kukol som co za 2 roky svojho pisania napisal... fajn, podobne, ako som uz cital od inych, aj znamejsich, v zasade ziadna vazna vlastna investigativa, skorej prebalovane zname veci...

toto nove nedokoncene som cital dnes tiez. fakt vazne, ak je to cele pravda. ale na zabitie mi to zrovna tiez neprislo. hlavne na Slovensku je latka tolerancie tak nizko, ze komu taky clanok uskodi ? tomu talianskemu podnikatelovi ? podla clanku tam mal vaznejsie obvinenia v minulosti s oslobodzujucimi sudnymi rozhodnutiami, nie nejeke vyhrazanie sa ci vydieranie tuto ... alebo to uskodi Ficovi ? jeho volici aktuality.sk necitaju a podobne veci vobec neriesia ...

ReaktoplazmAR

Příspěvek od ReaktoplazmAR »

dendy.. hento lsns vyjadrenie je vraj fake.. alebo sa len niekto uprimne preriekol a teraz zatlka :))
mna rozsekal tento clanok.. resp. ten kusok co som precital..
https://www.facebook.com/notes/antisoro ... 766928938/
..uz ked vazne aj nevazne :)

lavender

Příspěvek od lavender »

Reakto Bencik by nedaval na blog fake vyjadrenia...

ReaktoplazmAR

Příspěvek od ReaktoplazmAR »

to neviem.. mne to pripada ako real. len somdnes postrehol nejake vyroky ze sa distancuju a bla bla..
necital som to takze neviem podrobnosti :)

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

rastis : presne to napadlo aj mna rano po precitani clanku .. Ze som sa tam vlastne nic nedozvedel ..Viac infos mi prislo na tlacovke opozicie , kde Nikolsonova objasnovala vztahy ..

IvanB

Příspěvek od IvanB »

Nejde predsa ani tak o tú vraždu samotnú, tam to asi ani nemá zmysel zamýšľať sa nad tým, kto to spravil, lebo kto by už v dnešnej dobe informačného marazmu niečomu veril... tá vražda iba dopomohla k medializácii a dokazovaniu ďalšieho prípadu, ako sú ľudia z vlády popretkávaní s ľuďmi s väzbami na mafiu. A na rozdiel od tej vraždy je toto zrejmé a dokázateľné. Takže keby chalana zabil aj jeho švagor, nič to nemení na skutočnosti, aké pomery panujú vo vláde... a práve z toho musí byť normálnemu človeku už zle, lebo je tých káuz už akosi veľa
Naposledy upravil(a) IvanB dne 01 bře 2018 10:30, celkem upraveno 1 x.

dendy

Příspěvek od dendy »

IvanB píše:Takže keby chalana zabil aj jeho švagor, nič to nemení na skutočnosti, aké pomery panujú vo vláde... a práve z toho musí byť normálnemu človeku už zle, lebo je tých káuz už akosi veľa
Toto uplne najviac vystihlo celu pointu tejto kauzy .. vytesat do mramoru zlatym pismom. :palec+: :palec+: :palec+:

Tato fotka vystihuje celu sucasnu vladu.. nalavo Madej, "mlada krv" Smeru .. napravo Valada, clovek vysetrovany v taliansku pre kontakty s mafiou..

Obrázek

Odpovědět