Debata o politice - vazne aj nevazne

Vše, co se netýká hudebního šílenství, MIDI a audia
Odpovědět
MDudas

Re: Debata o politice - vazne aj nevazne

Příspěvek od MDudas »

Musime na sebe popracovat. Vsetci. Nasa tolerancia korupcie, kamaradkovania a rodinkarstva je tak velka, ze toto je len spicka ladovca. Je to nasa povaha. Ked to vidime na politikoch, tak nas to se..e, ale na sebe to nevidi nikto... :( :cry:

Ked si zoberieme, kolko tisicov ludi pracuje pre firmy, kde je verejnym tajomstvom, ze by tie firmy bez manipulacie statnych zakazok padli... a vsetci spokojne beru svoje vyrazne nadpriemerne platy... Kolko ludi vie, ze majitel/vedenie ich firmy doslo k peniazom velmi podivne, kolko ludi zatne zuby a odvrati zrak, ked je sef uplny idiot...

Toto bude bohuzial este dllllllllllllllllllllllllllllllllho trvat. :|

hombrefeo

Příspěvek od hombrefeo »

zomri vitazi.

lavender

Příspěvek od lavender »

helou osadenstvo!
ako hodnotite aktualnu situaciu?
rastis - ty asi zvazujes ci fico ma pravdu?
dendy - vidime sa na proteste?
kto sa este prida?

MDudas

Příspěvek od MDudas »

hombrefeo píše:
02 bře 2018 19:38
zomri vitazi.
Tak tam u vas na vychodze... tam je to s korupciou a rodinkarstvom zrovna uplne najlepsie... 8)

MDudas

Příspěvek od MDudas »

lavender, hadzat vsetko na R.F. je smiesne. Je to samozrejme riadny ftak, ale ak by odvolali Kaliho, koho lepsieho tam daju ? Mna napadne jedine Lipsic, ale aj ten uz rezignoval.
A co pisal rastis ? - ze nase media maju este nizsie novinarsku kvalitu, ako premier politicku. Take neoverene, vlastne konstrukcie od stola, co popisali v prvom kole o aktualnom diani, to je parada...
Myslim, ze vsetci sme tu "kriticky anti-R.F.", takze hadky a napadanie sa je uplne mimo.

rastis

Příspěvek od rastis »

v com ma mat Fico pravdu ?

Dudas - Lipsic ? to vazne ? som myslel, ze tento clovek je uz dokonale demaskovany a jeho moralna a odborna nesposobilost je povazovana za vseobecne znamy fakt :) ale este ho budeme vidat dlho, to sa zase nebojme, vsak aj teraz sa "ujal" Kuciakovej rodiny :twisted:

MDudas

Příspěvek od MDudas »

Mam pocit, ze to su len osobne antipatie, rastis. Daj nejake argumenty.
Lepsi dvojzaprah, nez Lipsic-Spisiak sme zatial nemali. A to ze fakt ne.
Ale povodna otazka bola - koho teda ?

hombrefeo

Příspěvek od hombrefeo »

durindu

rastis

Příspěvek od rastis »

MDudas píše:
05 bře 2018 21:19
...
Lepsi dvojzaprah, nez Lipsic-Spisiak sme zatial nemali. A to ze fakt ne...
ano - v Pod lampou u Hriba to tak ozaj vyzeralo. vysledky ? Lipsi bol a dodnes je kral v robeni dobreho medialneho obrazu. ma vzacny dar nasrat sa presne tam, kde su tie spravne emocie a su z toho tie spravne medialne vystupy. ci ako politik alebo advokat. mne roky dozadu bolo jeho posobenie vlastne aj sympaticke. skorej mi neslo do hlavy, kde mu unikaju preferencie, nikdy ziadne nemal, pritom taky spravny a cisty chlap, s tolkou pozitivnou medializaciou. s odstupom casu neprichadzam ovesm na nic, co by po nom zostalo ako pozitivny vysledok. ale je mi jasne, ze dodnes su ludia, co mu jeho posobenie zeru.

rastis

Příspěvek od rastis »

lavender píše:
05 bře 2018 20:03
...
ako hodnotite aktualnu situaciu?...
E. Chmelar je v istych kruhoch oznacovany za Putinovho agenta, a ja osobne napriklad zdaleka nezdielam jeho lavicove nazory. toto mi vsak pride ako vecne a triezve:

http://edochmelar.sk/mam-o-slovensko-velke-obavy/

dendy

Příspěvek od dendy »

Konspiraciam o tom kto plati Chmelara sa smejem rovnako ako konspiraciam o Sorosovi - to je presne ta ista kategoria. Chmelar je proste len egocentrik a taraj, to je cele ... ale tento clanok mu vysiel a asi prvy krat v zivote ho musim pochvalit, napisal to dobre.

Za seba - ja dufam ze sa to cele dako utrasie a ta vlada este 2 roky vydrzi. Preco ? Myslim si ze pomaly nezvratny pokles preferencii Smer-u, SNS a HID-u(!) trvajuci este 2 roky a medzitym dostatok casu na to aby Progresivne Slovnesko dostatocne narastlo a stalo sa realnou lavicou alternativou je to najlepsie co by sa Slovensku mohlo stat.

Nechcem konspirovat. Ale.. ked odstupim o 3 kroky dozadu a pozrem sa na to cele co sa tu deje v sirsom kontexte. Komu by za momentalneho stavu NAJVIAC prospeli predcasne voby ? Smeru ! Divim sa ze to Kiska a cela opozicia nevidia, ze si nevedia zratat 1 a 1.. Nemyslim tym ze tu vrazdu spachal niekto kto chcel rozputat melu na konci ktorej by boli predcasne volby - to uz by bolo moc prichytene za vlasy a znie to skorej ako scenar zo zleho holywoodskeho filmu - ale myslim ze Fico velmi rychlo pochopil ako sa da sucasna situacia vyuzit - aspon to tak vyzera, pretoze to ako sa sprava vyznieva ze vyslovnee chce dotlacit Most k tomu aby polozil vladu ..

Ak teraz padne vlada, je dost pravdepodobne ze po predcasnych volbach opat vladu postavi Smer, SNS a HID (ak HID polozi teraz vladu, vrati sa mu kopa naivnych volicov naspat a 8-10% v predcasnych volbach by ma neprekvapilo) - alebo - v horsom pripade - Smer, SNS a LSNS !!!! Fico je tak zufaly ze verim tomu ze je schopny ist do vlady aj s fasistami, SNS-ke je to v zasade jedno ti chcu byt len pri koryte, Fico je oportunista a on uz si vymysli sposob ako si ospravedlnit ze pusti Kotlebovcov k moci ... A kotleba mlci, nevyjadruje sa, co je v momentalne situacii pre neho to uplne najlepsie co moze spravit.

lavender

Příspěvek od lavender »

smer nemoze dalej pokracovat.
toto co sa deje sa podla mna stalo zrejme preto, aby mal smer problemy - pretoze nedodrzali nejaku dohodu s niekym.
tazko povedat s kym - maju biznisy na vsetky strany...

dendy

Příspěvek od dendy »

nie .. ved sa zamysli.. pozri sa na preferencie .. teraz fico vytiahol sorosa .. to zmobilizuje jeho volicov .. AK dojde na predcasne volby Smer bude mat vysoky vysledok (do jesene, kedy by boli, opadnu emocie z vrazdy, jeho volicska zakladna sa zmobilizuje) ..

SNS tiez vdaka tomu ze si drzi konzervativny odstup .. a HID ak on bude ten kto polozi vladu tiez (jeho naivnejsi volici sa k nemu vratia, lebo budu mat pocit ze sa zachoval zasadovo)

Podla mne predcasne volby su horsia alternativa ako keby dovladli este 2 roky a pomali vykrvacali z preferencii.. Bela by sa o 2 roky uz na 100% nedostal do parlamentu a pomery by boli uuuplne ine.. takto.. bude to zle .. dopadne to tak ze tych hajzlov tu budema mat dalsie 4 roky a v najhorsom pripade aj s Kotlebovcami vo vlade :(

Fico vie este jednu vec .. Kiska bude zrejme zakladat stranu, oznami na konci tohoto alebo zaciatku buduceho roka. To by bol uz uplny koniec Smeru, bez sance uspiet v normalnych volbach. Aj preto do neho tak velmi bije (a este bude) a aj preto to hra v podsate tak aby to vyzeralo ze prisiel o rozum a aby sa uistil ze HID polozi vladu... Fico potrebuje predcasne volby ako sol, normalne volny o 2 roky by bolo jeho 100% koniec, takto ma este malicku sancu zamiesat karty ..

rastis

Příspěvek od rastis »

ja si myslim, ze Smer nepotrebuje predcasne volby a spravi vsetko preto, aby neboli.

tak isto si myslim, ze opozicia vie, ze predcasne volby by momentalne skoncili patovo (bez Kotlebu ziadna vacsina), takze si tiez ziadne neprosi. to co robi je len divadlo, planuju to robit do konca volebneho obdobia, cokolvek k comu sa da urobit tlacovka je dobre, smrt novinara je v tomto duchu dar z nebes. zamer je taky, ze cim viac divadla a hysterie, tym vacsia sanca presunut v riadnych volbach preferencie na svoju stranu.

rastis

Příspěvek od rastis »

podla mna Kiska stranu zakladat nejde. spekuluje sa o tom dlho, ale vsetky jeho kroky naznacuju, ze najprv druhe prezidentovanie. myslim, ze vsetkym tam u nich je jasne, ze nema sancu postavit stranu a spravit s nou v buducich volbach vysledok.

Odpovědět