Debata o politice - vazne aj nevazne
Re: Debata o politice - vazne aj nevazne
idemvolit.sk to su skorej kotleboidi, nie ? aj ked.. ono to uz zacina splyvat ..

no tak zda sa ze putinovi momentalne vyhovuje sirit tu taketo picoviny, fico sa toho chyta ako topiaci sa. nastastie koniec je neodvratny - dnesny blog diplomata co im chystal stretko so sobotkom a merkelovou kde bola aj troska kurvy ako diplomatka alebo vyjadrenia riaditela Sis ze o vsetkom vedeli uz davno. a pocitam ze to najvacsie hovnisko este len vyplava... davam tomu tyzden / dva. zacnu bluznit o dohode v koalicii a bude to vonku...
drzime vam palce, vy drzte nam, ja vim, ze babise zpatky nechcete, ale treba vam ho predame zpatky v poutech.
A Putin posila mega hovna do vsech zemi od Ukrajiny na zapad, protoze je to jeho taktika, jak zvitezit, Brexit, Trump byl Grand Slam, dezinfo a populiste a ovlivnovani voleb v Evrope, kam se podivas, v tom ma lavander pravdu, cim driv to zjisti lidi, co tomu propadli (i tady na foru se za Putina nekteri bili, ze pry neni tak spatny, ze
to delaji vsichni apod.) a prestanou tem rusackym kravinam konecne verit, tim lip - jinak nas nic dobreho neceka, leda tak dobytek, populismus, fasismus a odjezd na vychod.
A Putin posila mega hovna do vsech zemi od Ukrajiny na zapad, protoze je to jeho taktika, jak zvitezit, Brexit, Trump byl Grand Slam, dezinfo a populiste a ovlivnovani voleb v Evrope, kam se podivas, v tom ma lavander pravdu, cim driv to zjisti lidi, co tomu propadli (i tady na foru se za Putina nekteri bili, ze pry neni tak spatny, ze
to delaji vsichni apod.) a prestanou tem rusackym kravinam konecne verit, tim lip - jinak nas nic dobreho neceka, leda tak dobytek, populismus, fasismus a odjezd na vychod.
vras - a bol si ty niekedy v zivote aj trochu stastny ? mal si niekedy z niecoho radost ?
ale ved ma vras pravdu, tak o co ide?
reku ze kde sme sa zase dostali k Putinovi. to jak minule som sa zamyslel nad zoznamom zakazanych webov a uz som bol popierac holokaustu. to je nachlp to iste, jak Fico teraz vytahuje Sorosa. presne ten isty princip s opacnym zmanienkom. az na to, ze Fico to dava pravdepodobne ako taktiku, kdezto u niektorych je to diagnoza ...
zamyslel si sa nad zem a vek (ked si dobre spominam) a rostas mal domovu prehliadku a je obvineny z hanobenia rasy a naroda
takze tak.
fico je nebezpecny clovek a mal by sediet v base.

fico je nebezpecny clovek a mal by sediet v base.
zle si pamatas. verim, ze nechces v diskusii nieco podusvat a snazis sa byt vecny (?)
no sak tie kokotiny o Sorosovi maju zdroj PRESNE v tych platkoch z toho Smatanovho zoznamu, prave aj preto su na zozname konspiracnych a dezinformacnych webov lol
)) Takze teraz si si Rastis trosku nalozil sam sebe
)

cize Putinove hovna v Europe je ta spravna reakcia na prebiehajucu debatu o diani na Slovensku ? to som si ozaj asi nalozil 

Rastis, samozrejme, ze mam z mnoha veci radost, ale toto me neskutecne sere uz nekolik let.
Jak jeden cekista systematicky rozklada a trolli svet, zatimco svet je u toho pitomec, sladce spi a necha si likvidovat demokracie (nekde se to trochu hybe, ale typicky nas ostblok je v tom az po usi)
Jak jeden cekista systematicky rozklada a trolli svet, zatimco svet je u toho pitomec, sladce spi a necha si likvidovat demokracie (nekde se to trochu hybe, ale typicky nas ostblok je v tom az po usi)
jinak za deni vinit jen Putina nelze - tak schizofrenicky snad nikdo neni, leda Petr Cibulka. Uplne staci vyvinout tlak, posunout verejne mineni, to udela posun k horsimu a pribude 10 procent lidi, kteri to ve volbach radi nahazou zlocincum - a to uz casto zmeni krehke demokraticke rozlozeni - toto je v kostce plan
cekuj tohtokokota. podla mna je suci na pinela.
lavender - naco je dobre sirit hentake video s komentom "cekuj tohtokokota" ? je zjavne, ze je to zbludili popletenec s vlastnym zvlastnym videnim okolitej situacie. v kazdej spolocnosti je X cudnych, priam hlupych nazorovych prudov. mozem si tie nazory vypocut alebo ich mozem uplne ignorovat. mozem sa pokusit s nimi polemizovat. len nechapem, na co je dobre ich sirit dalej s komentom, aky si dal ?