Debata o politice - vazne aj nevazne
Re: Debata o politice - vazne aj nevazne
cital som o tom... je to skurvenstvo na entu....
rastis - naco? lebo som faktnetusil ze taki ludia existuju...
rastis - naco? lebo som faktnetusil ze taki ludia existuju...
lavender: to myslis vazne? takovych lidi jsou vyrazna procenta. zmrdi, kteri maji v hlavach nasrano a jsou z neznamych duvodu nakloneni jednoznacnemu zlu. nestesti demokracie tihle asocialove, kteri maji svobodu sirit sve demagogie v prostoru, ktery v podstate odporuje jejich smysleni, jestli se ta choromyslnost tak da vubec nazvat.
btw. uz jsi zapomnel, jake jste meli statni zrizeni ve ctyricatych letech minuleho stoleti? vzdyt je to porad ta stejna pisnicka. zmrdi, zmrdi, zmrdi.
btw. uz jsi zapomnel, jake jste meli statni zrizeni ve ctyricatych letech minuleho stoleti? vzdyt je to porad ta stejna pisnicka. zmrdi, zmrdi, zmrdi.
zial takychto dementov je vela aj preto ze je vela takvanych "nezavislych" infoportalov ktore zaplavuju svet dezinformacnymi srackami a kondpiraciami - ktorym ti "jednoduchsie" rozmyslajuci velmi rychlo naletia ... ako drviva vacsina stranok z toho Smatanovho zoznamu... s tymto infohnojom treba bojovat vsetkymi dostupnymi prostriekami..
Jedna myšlenka, která je (pravděpodobně) mylně přisuzována Sokratovi:
"Demokratické zřízení doplatí na to, že bude chtít vyhovět všem. Chudí budou chtít část majetku bohatých - a demokracie jim to dá. Mladí budou chtít práva starých, ženy budou chtít práva mužů, cizinci budou chtít práva občanů - a demokracie jim to dá. Zločinci budou chtít obsadit veřejné funkce - a demokracie jim to umožní. A až zločinci demokracii nakonec ovládnou, protože zločinci od přírody tíhnou po pozicích moci, vznikne tyranie horší, než dovede nejhorší monarchie anebo oligarchie."
"Demokratické zřízení doplatí na to, že bude chtít vyhovět všem. Chudí budou chtít část majetku bohatých - a demokracie jim to dá. Mladí budou chtít práva starých, ženy budou chtít práva mužů, cizinci budou chtít práva občanů - a demokracie jim to dá. Zločinci budou chtít obsadit veřejné funkce - a demokracie jim to umožní. A až zločinci demokracii nakonec ovládnou, protože zločinci od přírody tíhnou po pozicích moci, vznikne tyranie horší, než dovede nejhorší monarchie anebo oligarchie."
- ReaktoplazmAR
ja by som to doplnil o (urcite nepresny) citat od wericha:
"nad ludskou blbostou sa neda vyhrat. ale nemame na vyber, musime s nou bojovat lebo keby nie tak na svete zostane len ta blbost"
resp. keby boli lidia dostatocne civilizovany tak si neviem predstavit polit. system ktory by ze vobec nefungoval. jeden je horsi druhy lepsi.. ale kazdy je odkazany na ludi..
realita neni pravitko a aj ten najlepsie vymysleny system bude nahovno pokial bude hnany strachom a chamtivostou.
"nad ludskou blbostou sa neda vyhrat. ale nemame na vyber, musime s nou bojovat lebo keby nie tak na svete zostane len ta blbost"

resp. keby boli lidia dostatocne civilizovany tak si neviem predstavit polit. system ktory by ze vobec nefungoval. jeden je horsi druhy lepsi.. ale kazdy je odkazany na ludi..
realita neni pravitko a aj ten najlepsie vymysleny system bude nahovno pokial bude hnany strachom a chamtivostou.
a pritom by stacilo, aby mienkotvory a verejnopravne media informovali pravdivejsie, menej jednostranne, nepodsuvajuc vlastnu realitu. nahndedli dementi by samozrejme nevymizli, ale je X ludi, ktori realne a podla mna opravnene citia, ze mainstreamova realita tiez kriva na kazdu stranu, tak hladaju informacie kade tade po cudesnych weboch.
ano - suhlasim. a dodam - pretoze som o tom uprimne presvedceny, ze "infohnoj" produkuje napriklad aj Dennik N a kludne zase nech niekto na mna ide s popieranim holokaustu

Naposledy upravil(a) rastis dne 09 bře 2018 10:47, celkem upraveno 1 x.
> pretoze som o tom uprimne presvedceny, ze "infohnoj" produkuje napriklad aj Dennik N
Silne tvrdenie ktore by si mal podlozit nejakymi argumentami.. daj link na 4-5 clankov ktore spadaju do kategorie dezinformacie a konspiracie, respektive ich uroven neobjektivity je tak vysoka ze si zasluzia oznacenie "infohnoj"
Silne tvrdenie ktore by si mal podlozit nejakymi argumentami.. daj link na 4-5 clankov ktore spadaju do kategorie dezinformacie a konspiracie, respektive ich uroven neobjektivity je tak vysoka ze si zasluzia oznacenie "infohnoj"

mne sa nechce Ti dokazovat ani 1-2, Teba nepresvedi ani 4-5, vsak

rastis - daj - ja som tiez zvedavy
To nieje o tom kto koho "presvedci" .. je to o tom ked mam nejake hodne zasadne tvrdenie, mal by som ho mat podlozene argumentami, ked nemam, nieco to o mne vypoveda ...
Dennik N ta nemusi oslovovat (tiez ho necitam koli prehnane negativnemu informovaniu o SaS a naopak prehnane pozitivnemu o Progresivnom Slovensku - je evidedne za koho politicky kopu),
Netrufol by som si ho ale zaradit medzi konspiracne infosracky typu zvedavec, ac24, protiprud, panobcan, zemavek,beo, inespravy, hlavnespravy, medzicas a dalsie infohnoje ... Stale je to poctiva novinarska robota, snazia sa byt relativne objektivna, len politicky prekuknutelne propaguju jednu konkretnu stranu ..
nepisal som ze je to konspiracne medium. pouzil si termin "infohnoj". ja som napisal, ze kludne tento termin napasujem aj na Dennik N. pises - "je evidedne za koho politicky kopu" . cize uz len z tohto sa da vyvodit, ze uplne objektivni teda nie su. kludne si tu pisme cely den, ale fakt odo mna necakaj ziadnu inestigativnu robotu, aby som Ti tu pastoval linky a daval si pracu s nejakym dokazovanim... naco ? co to o mne vypoveda ? podla mna tolko, ze som lenivy a serem na to, podla Teba ine - na to serem tiez 

Robert K rezignoval na funkciu ministra futra a podpredsedu vlády.
.. a bude to stačiť, myslíš?
.. a bude to stačiť, myslíš?

bude musiet. jednak je to teda udalost jak hovado, v podstate cosi neslychane a jednak Smer uz nema kam inde ustupit, jedine do predcasnych volieb a to podla mna nechce dnes nikto na ziadnej strane.