Debata o politice - vazne aj nevazne

Vše, co se netýká hudebního šílenství, MIDI a audia
Odpovědět
klingáč

Re: Debata o politice - vazne aj nevazne

Příspěvek od klingáč »

Hmm, koho dostatočne "fundovaného" tam nasadia? Bude iste čeliť tlaku a otázkam na ktoré je potrebné odpovedať správnym SMEROM. :-)

lavender

Příspěvek od lavender »

prapovodca vsetkeho zla na slovensku, co fajcil sadikiho kar sa fakt moze vyjadrovat maximalne do uplnej zumpy ala hlavnespravy.
rastis - nie som konspirator, ale... clanok pre tebaz

rastis

Příspěvek od rastis »

lavender - neverim, ze mas so mnou osobny problem, urcite Ti nechyba ani nadhlad, ani zdravy rozum.

inak - zaujimavy vyvoj situacie, prave som dokukal tlacovku Mostu a musim uznat, ze vyvoju, ze to padne som vobec neveril.

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

rastis : preco ? Ved pre nich je to najlepsie ..

rastis

Příspěvek od rastis »

no to sa uvidi ako nakoniec dopadnu a v akej vlade si zase posedia, ci uz v tejto najblizsej :)

lavender

Příspěvek od lavender »

rastis - nemam a ja normalne verim, ze si mudry chlap co z nejakeho dovodu (pravdepodobne to byva strach) cita hentake hoaxy a dezinformacie a podjebavam ta aby si to uvidel. konfrontujem ta s tym co za ojebsony su to.

rastis

Příspěvek od rastis »

uvedeny rozhhovor s Harabinom som necital, ale jeho nazory su dlhodobo zname, kedze sa dlhodobo medializuje. na internete je ista cast ludi, neviem ako vyznamna, co jeho nazory a osobu beru. zachytil som, ze uvazuje o kandidature na prezidenta. mozem si v Denniku N precitat, ze Harabin je ludske aj pravne hovado a mozem si sam spravit nazor tym, ze si s nim precitam rozhovor, bars aj na webe zo zakazaneho zoznamu. snad to zo mna nerobi tiez hovado, ci ?

neviem, aka je pravda o Harabinovom vztahu s odsudenym Sadikim. mozem si precitat Dennik N a mozem si vypocut Harabinove stanovisko. faktom je, ze nahravka doteraz za tie roky nikde nebola zverejnena, cize jej existencia je otazna a faktom je, ze Harabin v tomto smere vyhral nejake sudne spory aj s odskodnym. mozem to dat na osobne sympatie alebo antipatie a niecomu uverit na zaklade clankov z roznych prostredi alebo mozem uprimne povedat, ze neviem, aka je pravda o prepojeni alebo neprepojeni sudcu najvyssieho sudu s odsudenym paserakom drog. verim, ze tento moj nazor neznizuje moju dostojnost, ani intelekt.

dendy

Příspěvek od dendy »

Hlavne Spravy - prorusky dezinformacny portal... :evil:

tu je dopodrobna rozobrate co je to za hnoj, kopa faktov a KONKRETNYCH prikladov kde zavadzaju a prekrucaju fakty
https://dennikn.sk/521950/kto-riadi-pro ... rofondy-2/

ad. Harabin - to je mamrd prvej triedy, hajzel ktory spravil zo sudnictva zumpu z ktorej sa bude dostavat este dlhe roky .. netreba zabudat kto Harabina uviedol do biznisu (Meciar a ciastocne Fico) .. normalny clovek co ma vsetkych 5 pohromade nemoze mat pochybnosti o tom co za svinu je Harabin (samozrejme ludsky a charakterovo, profesionalne je to vyborny pravnik, o tom niet pochyb, keby nebol davno sedi v base.. zrejme prave preto je taka svina ludsky :-)))

MDudas

Příspěvek od MDudas »

Bohuzial takych ako Harabin su u nas tucty a tucty.
Zoroslav Kollar napriklad ... sa nehanbi sudit s gymnaziom o skolsky dvor, ktory bol omylom nezapisany v katastri (pred XY rokmi bol pozemok pod skolou, ale nie skolsky dvor, prevedeny na mesto Ba kvoli stavbe skoly).
Nastastie toto prehral, ale podla zakulisnych informacii sa takymto vypalnickym veciam pravidelne venuje. A vsade na sudoch ma kamaratov.... :x

lavender

Příspěvek od lavender »

ale sa tam chcu silou mocou udrzat skurvenci. pred sud za vlastizradu a na dozivotie do basy.

dendy

Příspěvek od dendy »

ale notak...chudak ZbaBéla OjeBéla... chcel by dom teba vidiet keby ta Preceda 24 hodin analne znasilnoval, buggy musi byt riadne rozmrdany..

Divim sa ale takemu Jebešovi, to mu za to ten poslanecky plat fakt stoji, aby sa stratila aj posledna pochybnost ze je predajna kurva ?

Žitpičňanská to tiez dobre poriesila, stiahne sa aby uz nemusela pri kazdom prusere koalicneho partnera vyjadrovat hlbke znepokojenie... oportunusticka bezchrbticova štetka...

Cisty hnoj. V piatok ideme do ulic.

rastis

Příspěvek od rastis »

neviem, ci je toto povoleny zdroj, na zozname web neni, snad revolucionarov nepoburim :)

https://vlkovobloguje.wordpress.com/201 ... -hodinach/

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

dendy : este v eurofondoch ostalo tusim 6.5 miliardy eur .. to im stoji za tie 2 roky hanby , aby sa o ne podelili ..

Odpovědět