Debata o politice - vazne aj nevazne
Re: Debata o politice - vazne aj nevazne
a koho by mali volit?
treba si uvedomit jednu ZASADNU vec, ktoru si zial malokto uvedomuje
politika nieje o dobre!! .. je a vzdy bude o mensom zle ..
politikov treba kontrolovat nie im verit (karel kryl) ..
mas ale objektivne takych co len (alebo z vacsiny) kradnu, a potom takych ktori sa sice obohacuju ale robia to s mierou a popri tom sa snazia robit aj nieco uzitocne - lebo chapu ze ked budu system len bezbreho plundrovat( tak ako to robi smer, sns), tak ten system sa skor ci neskor zruti
potom su strany kde je vysoka koncentracia neschopnych karieristov, ritolezov a pritakacov, ludi co maju prinajlepsom vystudovane len pravo a vzivote sa nezivili pracou alebo nevyprodukovali nieco hodnotne ..
na druhej strane su strany kde su ludia za ktorymi je realna praca, vysledky, preukazatelne schopni a sikovni ..
takze .. treba si vybrat takych, u ktorych je predpoklad ze tie najvacsie rabovacky stopnu .. vzdy sa samozrejme najdu pijavice co sa pri saju na statny rozpocet - netreba byt naivny .. ale je rozdiel ked niekto spravi za 1 miliardu nefunkcny elektronicky system, a ked niekto spravi povzme len o 20-30% drahsie ako je trhova cena ale pritom funkcny a pouzitelny
o tom to je .. pomer cena / vykon ... pomer nakradnute / vyprodukovane .. je to o kompromise .. ked to pochopis, nemas velky problem rozhodnut sa koho volit, podla mna - minimalne na slovensku - si aj zo sucasnej ponuky ma z coho vybrat aj konzervativec, aj liberal .. co chyba je rozumna alternativa nalavo (co sa tyka mojho nazoru to nevadi, ale rozumiem ze z mne nepochopitelnych dovodov moze niekto chciet volit lavicu)
samozrejme vzdy si mozes alibisticky povedat vsetci su rovnaki, system je nahovno, zbalit sa odstahovat sa niekde na samotu a zit len z toho co si dopestupjes... aj to je volba, na ktoru ma kazdy demokraticke pravo...
zial to je len utek pred realitou a ten system ta skor ci neskor dozenie .. aj keby si odletel na mesiac
politika nieje o dobre!! .. je a vzdy bude o mensom zle ..
politikov treba kontrolovat nie im verit (karel kryl) ..
mas ale objektivne takych co len (alebo z vacsiny) kradnu, a potom takych ktori sa sice obohacuju ale robia to s mierou a popri tom sa snazia robit aj nieco uzitocne - lebo chapu ze ked budu system len bezbreho plundrovat( tak ako to robi smer, sns), tak ten system sa skor ci neskor zruti
potom su strany kde je vysoka koncentracia neschopnych karieristov, ritolezov a pritakacov, ludi co maju prinajlepsom vystudovane len pravo a vzivote sa nezivili pracou alebo nevyprodukovali nieco hodnotne ..
na druhej strane su strany kde su ludia za ktorymi je realna praca, vysledky, preukazatelne schopni a sikovni ..
takze .. treba si vybrat takych, u ktorych je predpoklad ze tie najvacsie rabovacky stopnu .. vzdy sa samozrejme najdu pijavice co sa pri saju na statny rozpocet - netreba byt naivny .. ale je rozdiel ked niekto spravi za 1 miliardu nefunkcny elektronicky system, a ked niekto spravi povzme len o 20-30% drahsie ako je trhova cena ale pritom funkcny a pouzitelny

o tom to je .. pomer cena / vykon ... pomer nakradnute / vyprodukovane .. je to o kompromise .. ked to pochopis, nemas velky problem rozhodnut sa koho volit, podla mna - minimalne na slovensku - si aj zo sucasnej ponuky ma z coho vybrat aj konzervativec, aj liberal .. co chyba je rozumna alternativa nalavo (co sa tyka mojho nazoru to nevadi, ale rozumiem ze z mne nepochopitelnych dovodov moze niekto chciet volit lavicu)
samozrejme vzdy si mozes alibisticky povedat vsetci su rovnaki, system je nahovno, zbalit sa odstahovat sa niekde na samotu a zit len z toho co si dopestupjes... aj to je volba, na ktoru ma kazdy demokraticke pravo...
zial to je len utek pred realitou a ten system ta skor ci neskor dozenie .. aj keby si odletel na mesiac

dendy, ale ved vacsina slovenskych intelektualov uz roky voli "mensie zlo". Toto neni nejake super tajomstvo.
Lenze ked sa kukneme, aku trvanlivost tie opozicne strany maju...
Lenze ked sa kukneme, aku trvanlivost tie opozicne strany maju...
Od vlaňajšieho leta a... asi nebude celkom všetko v poriadku. Hm? Veď debata tu už bola.
https://domov.sme.sk/c/20795744/z-rtvs- ... torov.html
https://domov.sme.sk/c/20795744/z-rtvs- ... torov.html
iny nazor:
https://sk-sk.facebook.com/ChmelarEduar ... 6178029266
co sa tyka zurnalistov nielen RTVS, velmi vesele citanie od veseleho Lubosa Blahu:
https://www.facebook.com/lubos.blaha.7/ ... 5602368069
bezohladu na moj nazor liberali / lavica / pravica - nemozem nesuhlasit ani s Chmelarom, ani s Blahom.
https://sk-sk.facebook.com/ChmelarEduar ... 6178029266
co sa tyka zurnalistov nielen RTVS, velmi vesele citanie od veseleho Lubosa Blahu:
https://www.facebook.com/lubos.blaha.7/ ... 5602368069
bezohladu na moj nazor liberali / lavica / pravica - nemozem nesuhlasit ani s Chmelarom, ani s Blahom.
chmelar, blaha .. daj este daco od Tibora Eliotta Rostasa k teme nech sme kompletni ...
edit: tak som si precital aspon toho Blahu.. klasicky kokot s kokotnymi naozrmi, marxista Blaha neprekvapi, nasrate v hlave az mu to strieka von usami .. este aj v Smere ho maju len za uzitocneho blbca co dokola toci tie svoje magoriny, nie na darmo ho predstrcili tesne po poprave Kuciaka na tlacovku aby uputal svojou kokotnostou a odviedol pozornost od Fica a Kalinaka ..
egocentrika Eda ani nevladzem citat, to nieje "iny nazor", Chmelar je proste mimo, jeho strategia je najst si nejaku citlivu temu co sa sirsie prepiera a potom sa postavit s nejakym akoze alternativnym inym nazorom, akoze on je nad vecou, a na tom si honi ego .. cele zle
edit: tak som si precital aspon toho Blahu.. klasicky kokot s kokotnymi naozrmi, marxista Blaha neprekvapi, nasrate v hlave az mu to strieka von usami .. este aj v Smere ho maju len za uzitocneho blbca co dokola toci tie svoje magoriny, nie na darmo ho predstrcili tesne po poprave Kuciaka na tlacovku aby uputal svojou kokotnostou a odviedol pozornost od Fica a Kalinaka ..
egocentrika Eda ani nevladzem citat, to nieje "iny nazor", Chmelar je proste mimo, jeho strategia je najst si nejaku citlivu temu co sa sirsie prepiera a potom sa postavit s nejakym akoze alternativnym inym nazorom, akoze on je nad vecou, a na tom si honi ego .. cele zle
- Přílohy
-
myslis si ine, ako ja - si kokot !
bravo
dalsi samohonic, co ma v hlave nasrate
:
http://www.datel.sk/clanok/brutalny-jaz ... -priepasti
bravo

dalsi samohonic, co ma v hlave nasrate

http://www.datel.sk/clanok/brutalny-jaz ... -priepasti
Chlapci, veď sa tu nebite!
Ja som len narážal na to, že niekedy v lete sme sa tu o tom (pri voľbe riaditeľa RTVS) bavili a aspoň mne sa po tomto čase javí, že som mal dobrú predtuchu. Skutočne ma nepresvedčil. (bez ohľadu na nejakých Blahov, Edov a Rostasov
) To je celé.

Ja som len narážal na to, že niekedy v lete sme sa tu o tom (pri voľbe riaditeľa RTVS) bavili a aspoň mne sa po tomto čase javí, že som mal dobrú predtuchu. Skutočne ma nepresvedčil. (bez ohľadu na nejakých Blahov, Edov a Rostasov

nie - ak sa niekto sprava ko kokot, ma kokotne nazory, styka sa s kokotmi, hlasi sa ku kokotnym ideologiam (ako je marxizmus) - ergo je kokot. Blaha je traged par excellance,je to objektivne neomarxisticky kokot, vsetky jeho prejavy, cely jeho zivot a nazorove spektrum o tom proste jasne hovori. On sa k tomu dokonca sam hlasi. Rastis, teraz sa neuraz, ale neveril by som ze niekto pricetny moze co len sebamenej pochybovat o tom co je Blaha zac, kam patri jeho nazorove spektrum a jeho vypoty ktorymi pravidelne obohacuje verejny priestor .. Preboha.. BLAHA!! Neverim..
Chmelar je specialna kategoria, v prvom rade strasny egomasturbator, nie nadarmo si ho casto beru ako temu vtipkov na #zomri , on je proste exot a to co povie nieje nikdy mozne brat vazne .. On je taka postavicka, dobre sa bavi na jeho vyhlaseniach a clankoch, zasmejeme sa, vyrobi sa par memecok a vtipkov, ale - preboha brat vazne, alebo ako nejaky hodnotny zdroj informacii ? Och ..
Datel je z vlastny ... neviem si na neho spravit nazor .. na jendej strane sa obcas uz tiez pohybuje na tej konspiratorskej hrane, na druhej strane obcas to fakt vyzera ze vie o com pise, ze ma nejake dobre zakulistne zdroje a to co pise ma to hlavu a patu.. tazko povedat.. tento konkretne clanok je jeho subjektivny nazor ale cenim ze je napisany nekonfliktne a snazi sa drzat si odstup ..
Rozhodne je to uplne iny level ako Blaha alebo Chmelar preboha !
Jo.. to je jak s tym Blahom... Proste je to Smeracka bravcova hlava, bolo jasne co je zac, bolo jasne kam bude RTVS tahat, a potvrdilo sa to... V RTVS zacina tvrda Meciarovska normalizacia .. Som zvedavy kedy zrusia toho moderatora co robi v nedelu o 5 minut 12, lebo nieje dostatocne provladny ..
mne z toho, co pises vyplyva, ze vsetko, co nekoresponduje s tym, co si myslis alebo co sa pise v mediach, ktore povazujes za pravdivy zdroj informacii, je teda v lepsom pripade konspiratorska hrana, v tom horsom cisty kokotizmus. co z Teba robi akurat tak partaka do internetovej hadky, rozhodne vsak nie na serioznu diskusiu.
Rastis neotacaj to proti mne.. niekolko stran dozadu som ta poziadal o konkretne priklady ked SME alebo DennikN, ci Aktuality - proste nejaky takzvany mainstream na ktory tu tak nadavas - preukazatelne zavadzal alebo klamal. Nedodal sa ani jeden priklad ..Takze ja niesom ten s tym je tazke viest serioznu diskusiu ..
Mimochodom priklady by sa urcite nasli pretoze ja nemam tieto denniky rozhdone sa superobjektivne, obcas aj ja narazim na clanky (hlavne v N-ku) kde su veci co mi nie moc vonaju. Rozhodne ale pomer kvalitnych (a overitelnych z inych zdrojov) informacii je tu zasadne vyssi nez na tych roznych "alternativnych" strankach ...
A odvolavat sa na Blahu a Chmelara to uz hranici s niecim co radsej ani nepomenujem ... Naozaj tam uz je kvalita informacii level Sergej Chelemendik alebo Tibor Eliat Rostas, tito ludia su rovnaka liga, s tym ze ten Rostas aspon vybudoval medzi magormi celkom uspesnu znacku (Zem&Vek), svojim sposobom je sikovny podnikatel, nasiel skupinu blaznov skopnych verit v extreme hovadiny a dodal pre nich produkt ... kdezto Blaha okrem kecov nedokazal nic, jeho neberu vazni ani len v Smere, maju ho ako exota ktoreho vystrkuju dopredu ked treba zamaskovat vaznejsie veci ...
Mimochodom priklady by sa urcite nasli pretoze ja nemam tieto denniky rozhdone sa superobjektivne, obcas aj ja narazim na clanky (hlavne v N-ku) kde su veci co mi nie moc vonaju. Rozhodne ale pomer kvalitnych (a overitelnych z inych zdrojov) informacii je tu zasadne vyssi nez na tych roznych "alternativnych" strankach ...
A odvolavat sa na Blahu a Chmelara to uz hranici s niecim co radsej ani nepomenujem ... Naozaj tam uz je kvalita informacii level Sergej Chelemendik alebo Tibor Eliat Rostas, tito ludia su rovnaka liga, s tym ze ten Rostas aspon vybudoval medzi magormi celkom uspesnu znacku (Zem&Vek), svojim sposobom je sikovny podnikatel, nasiel skupinu blaznov skopnych verit v extreme hovadiny a dodal pre nich produkt ... kdezto Blaha okrem kecov nedokazal nic, jeho neberu vazni ani len v Smere, maju ho ako exota ktoreho vystrkuju dopredu ked treba zamaskovat vaznejsie veci ...
takze mozme to uzavret tak, ze ak by si aj ty nasiel priklady, tak ja uz nemusim, dobre ? tym padom to nemusis dalej pouzivat ako tromf v debate 

no to je logika ako vino, ale tak nevadi ..
halo, zacala sa era meciarovskej stv https://www.google.sk/search?q=rtvs+vys ... e&ie=UTF-8