Debata o politice - vazne aj nevazne

Vše, co se netýká hudebního šílenství, MIDI a audia
Odpovědět
klingáč

Re: Debata o politice - vazne aj nevazne

Příspěvek od klingáč »

dendy píše:
05 dub 2018 14:02
.. Som zvedavy kedy zrusia toho moderatora co robi v nedelu o 5 minut 12, lebo nieje dostatocne provladny ..
Dendy, onedlho..
https://strategie.hnonline.sk/media/166 ... nec-skonci

klingáč

Příspěvek od klingáč »

lavender píše:
06 dub 2018 07:50
halo, zacala sa era meciarovskej stv https://www.google.sk/search?q=rtvs+vys ... e&ie=UTF-8
No a nemá sa mi chcieť zvracať?

dendy

Příspěvek od dendy »

Tak to je peklo.. normalizacia jak svina, to ani za Meciara sa na to hadam neslo takto brutalne .. cele zle ..

rastis

Příspěvek od rastis »

klingáč píše:
04 dub 2018 20:34
Od vlaňajšieho leta a... asi nebude celkom všetko v poriadku. Hm? Veď debata tu už bola.

https://domov.sme.sk/c/20795744/z-rtvs- ... torov.html
iny nazor:

https://www.aktuality.sk/clanok/578322/ ... e-v-praci/

(snad sa teraz uz nemusim hanbit ze od kokota alebo egomaniaka)

lavender

Příspěvek od lavender »

rastis:
no, ja som si to precital a kedze je tam polroka, pri otazkach o miesacke a pod sa kruti jak pica a zatlka,
prilis dovery to vo mne nevyvolalo.
takisto pripad bakova - tam slo podla mna o osobny konflikt, kde sa pani pica snazi zavadzat diktat a bakova povedala nie.
si predstav pracovat s picou, kt ma stale posledne slovo a neustale sa snazi vyvinit a zatlkat. A posiela ludi dopice ak maju problem. Skutocne ludsky pristup :D a vyborne pracovne prostredie vhodne akurat pre cloveka, kt zije z toho, ze vytvara v praci peklo.
edit: po tom co som napisal tento prispevok som si precital rozhovor s bakovou a presne to sedi na moj dojem z pani pice z aktuality.sk https://dennikn.sk/1087630/olga-bakova- ... /?ref=tit1 a bakovej teda verim.

dendy

Příspěvek od dendy »

Ono je logicke ze henta Matasovska obajuje tu bravcovu gebulu co riadi RTVS, respektive normalizacny proces v RTVS

Treba poznat suvislosti..

po tom co Zder vyhral volby v 2016, muz tejto pani isiel robit hovorcu Zigovi na ministerstvo hospodarstva, ona dostala teple miestecko ako hovorkina Solymoszovi na ministerstve zivotneho prostredia .. O tom ze taketo posty za vlady Zderu dostavaju len lojalny ludia snad moze pochybovat len blazon .. Kukam ze odvtedy to dotiahla az na sefku rozhlasoveho spravodajstva RTVS.. evidnene verna a poslusna vladnucej bande .. Z koho ruky zere tomu predsa nebude nadavat ..

Nie vzdy (tarkmer nikdy ?) je takzvany "iny nazor" ten objektivny nezaujaty :-D

Ked takito bezcrhbticovi oportunisticki karieristi zastavaju riadiace posty vo verejnopravnom mediu, je to cele zle. Velmi zle.

Tak ak aktuality citas, tak si precitaj aj teno rozhovor s Bakovou
https://www.aktuality.sk/clanok/578058/ ... ch-v-rtvs/

Na mna teda tato pani posobi ovela doveryhodnejsie ...

rastis

Příspěvek od rastis »

fascinuje ma, jak mate okmanzite vo vsetkom jasno, presne viete, ako to je a staci Vam precitat si 1-2 clanky z medii, ktore si tiez len robia vlastnu politiku . ja si tiez precitam 1-2 clanky a barskedy aj viac (z medii, ktore si tiez len robia vklastnu politiku), ale kategoricke jasno si teda fakt neviem dovolit mat :)

netvrdim, ze iny nazor je objektivny a nezaujaty, ale nie je na skodu nan obcas pozret, si myslim ...

dendy

Příspěvek od dendy »

rastis.. je rozdiel clanok ktory nesie subjektivny nazor pisatela, a je rozdiel ked su na stole fakty .. fakty nie su o subjektivnom nazore ..

fakty su o tom ze popisuju vec co realne su (udiadli sa), a ich interpretacia je na tebe .. pani a jej muz evidetne kopu za smer (respektivne sucasnu vladu), karierne pekne postupuje stale na vyssie priecky, uz od roku 2016 .. co na tom nechapes ? Takyto clovek je pre teba niekto koho nazor ma vobec nejaku cenu ?

To co takyto clovek hovori, v prvom rade nieje jeho nazor, je to nasledovanie ideologickej linie strany/vlady ktora ho na danu poziciu dosadila ..

To je ako keby ta zaujimal nazor Fica ci Kalinaka na Basternakove danove podvody ... Alebo Meciara ci Lexu na unos Kovaca mladsieho .. alebo Jakesa na rezim pred rokom '89 ... nedozives sa nic ine len lzi, dezinformacie, prekrucovanie ..

Naopak, mna prave to co a ako tvrdi sudruzka Matasovska utvrdzuje v tom ze to co tvrdi ta "druha" strana je naozaj pravda a normalizacia v RTVS je realita.

lavender

Příspěvek od lavender »

rastis - odhliadnuc od temy - ty nezijes medzi ludmi? neutvaras si nazor na zaklade vlastnych skusenosti a interakcii vo vztahoch?
ci chces mi povedat, ze si nikdy nezazil v zivote jebnuteho cloveka (napr typ ritolez menezeris, ktori ojebava kazde prve slovo?) tito ludia maju nieco podobne v sebe - ja to teda dokazem celkom rychlo identifikovat. a mam v tom celkom jasno. obcas cloveka zaradim zle, ale vacsinou sa nemylim...
a teda k veci - komu viac doverujes - cloveku, kt sa o nieco 20r snazi, alebo picke kt tam polroka riesi hajzle...

rastis

Příspěvek od rastis »

ani jeden z rozhovorov neposkytuje fakty. respektive ak ich poskytuje, nemame moznost ich rozoznat. takze mozme verit jednej alebo druhej strane podla nasich osobnych sympatii, napriklad podla toho, ci neznasame nejaku konkretnu stranu. ja si kludne so zaujmom pozrem viacej pohladov z roznych sran, ale nebudem sa predsa strapnovat vykrikovanim niecoho, o com nenam ziadnu istotu, ze je naozaj tak ...

dendy

Příspěvek od dendy »

nepisal som o rozhovore.. pisal som o faktoch.. zhrniem ich este raz

- 2016, po volbach ked vyhral smer, muz matasovskej isiel robit hovorcu Zigovi na ministerstvo hospodarstava, matasovska isla robit hovorkynu na ministerstvo zivotneho prostredia
- teraz, po 2 rokoch vlady smeru, robi, aka to nahoda, sefku rozhlasoveho spravodajstva v organizacii ktorej sefuje nominant vladnej strany.

Fakt ti takyto clovek pripada doveryhodny, nestranny, ked sa riesi kauza ze prave nominanti tejto vlady spustaju v RTVS normalizacny proces ? To je jak pytat sa zlodeja co kradol ci sa kradlo :-D Fakt uz neviem ako ti inak vysvetlit preco mam problem brat ako relevantnu informaciu co i len nadych a vydych tej sudruzky ..

Slusni, cestni, neskorumpovani a rovni ludia proste pre Smer ani inu sucasnu vladnu stranu na dolezitych (veducich) postoch nerobia - to je holy fakt. Kto o tom pochybuje je uplne mimo reality ..

A ked sme pri takzvanych "subjektivnych" pohladoch na vec - kobknretne v tom rozhove s Bakovou ona tvrdi veci, kde proste mas na vyber len z 2 moznosti ako to brat - bud to beres tak ze je klamarka a vymysla si, alebo grcias z toho co sa deje v RTVS .. ziadna tretia cesta tam nieje.. ak to beres ze je klamarka a vymysla si, mal by si to mat nieci podlozene. Moj nazor na Matasovsku je podlozeny jej kariernym postupom, a tym ze uz x krat ked bol niekto za vlady Zder-u na veducej pozicii a BOL to cestny clovek, vysachovali ho od tial .. cize logika hovori ze ak niekto za vlady Zderu nielen ze ostva na teplom miestecku ale karierne dokonca rastie, nebude to cestny clovek.

Tvoj nazor na Bakovu, ze klame v tom rozhovore (predpokladam ze to si myslis inak vlastne neviem o com tu diskutujeme) je podlozeny cim ?
lavender píše:
09 dub 2018 11:34
rastis - odhliadnuc od temy - ty nezijes medzi ludmi? neutvaras si nazor na zaklade vlastnych skusenosti a interakcii vo vztahoch?
ci chces mi povedat, ze si nikdy nezazil v zivote jebnuteho cloveka (napr typ ritolez menezeris, ktori ojebava kazde prve slovo?) tito ludia maju nieco podobne v sebe - ja to teda dokazem celkom rychlo identifikovat. a mam v tom celkom jasno. obcas cloveka zaradim zle, ale vacsinou sa nemylim...
a teda k veci - komu viac doverujes - cloveku, kt sa o nieco 20r snazi, alebo picke kt tam polroka riesi hajzle...
:palec+:

rastis

Příspěvek od rastis »

videl by som jemne, aj menej jemne rozdiely odtienov v tom, kto je koho nominant, ake su vladne strany, kto vedie ake ministerstvo a ake vselijake zaujmy mozu v pozadi roznych viditelnych javov nastavat.

samozrejme, je rovnako legitimne mat nazor taky, ze vladne strany = zlo ako celok a vsetko, co sa s nimi nejakym sposobom kedy stretlo je rovnake zlo ako celok. nic proti takemu nazoru nemam. ale stale je to len nazor, na rovnakej urovni, ako hocijaky iny.

mne osobne sa poniektori z redaktorov, co pisu otvoreny list vobec nepozdavaju a sukromne si myslim, ze nic by tej institucii neuskodilo, keby ich vysmarili. ale tiez je to len nazor, nehram sa na ziadne fakty a nebudem tu nikoho castovat vulgarizmami zato ...

klamat alebo neklamat nie su dva jedine mozne javy. da sa aj neklamat, ale nepovedat vsetko. da sa aj neklamat, ale zamerne nedat na spravne miesta suvislosti. toto je vseobecne konstatovanie, neviem, o co presne ide v RTVS medzi zamestnancami ...

dendy

Příspěvek od dendy »

rastis píše:
09 dub 2018 11:55
mne osobne sa poniektori z redaktorov, co pisu otvoreny list vobec nepozdavaju a sukromne si myslim, ze nic by tej institucii neuskodilo, keby ich vysmarili.
propblem je prave v tom ked chces niekoho vysmarit nie na zaklade objektivnych faktov, profesnych zlyhani, zle odvedenej prace, ale na zaklade nejakych subjektivnych nicim nepodlozenych dojmov.. to je vazny problem ..
rastis píše:klamat alebo neklamat nie su dva jedine mozne javy. da sa aj neklamat, ale nepovedat vsetko
Rasti s teba by bol vyborny politik.. nerozmyslal si niekedy nad takou karierou ? :-D

Inak podl mna zial prave dosledok takejto relativizacie pravdy a snahy o neutralitu a tvarenie sa ze vsetky nazory su rovnocene a tazko sa dopracovat k objektivnej prave je potom prave vitaztvo ludi ako Fico, Trump, Orban, Putin a im podobni.. oni ani nemusia nic ine robi, len vyvolat v ludoch dojem ze nemaju sancu rozlizist co je pravda a co nie, spochybnit ich a zatlacit ich do pozicie ked sa radsej k nicomu ani poriadne nevyjadruju ...

Ja si myslim - ked nieco vyzera ako kacka, vydava zvuky ako kacka, zije v krdli s ostatnymi kackami - takto je kacka :-))) Nieje ze "na zaklade niekoho nazoru by to mohla byt kacka ale treba si vypocut aj nazor tejto kacky ktora tvrdi ze je slon".
Nie. je to kurva kacka a hotovo.

Tolko k sudruzke Matasovskej, vladnej karieristke.

rastis

Příspěvek od rastis »

no vidis, ja osobne napriklad ani Trumpa, ani Putina nevidim ako problem. to bude dosledok, ze citam vela zo Smatanovho zoznamu, takze moj nazor urcite nie je ani spravny, ani rozumny a uz vobec nie zdravy. pretoze na spravne, rozumne a zdrave nazory ma patent len par medii, par vzburenych zamestnancov verejnopravnej institucie a certifikovani bojovnici proti konspiraciam. ostatne su kokoti, egomaniaci, pice a ZLO ako take...

lavender

Příspěvek od lavender »

rastis - ako pisal dendy - zaujatie vseobjimajuceho postoja, ze ved nemozem mat svoj vlastny nazor, co ked sa nahodou strapnim, alebo pomylim, to presne vyhovuje vladnej garniture, putinovi a pod... potom je tu zastup dumajucich pochybujucich ludi, ktorym neustale odbiehaju "posledne vlaky" a riesia ci uz nastupit, alebo nie... a vlada zatial kradne vo velkom...

Odpovědět