Debata o politice - vazne aj nevazne
Re: Debata o politice - vazne aj nevazne
si si isty, ze so pochopil moju pointu ?
Veď hej, názory sú rôzne, z každej strany. Pokiaľ však cielene prichádza k cenzúre - vystrihovaniu faktov zo spravodajstva (levanderov článok) - potom je to vo verejnoprávnom médiu principiálne zle a že to nie je v poriadku - za tým si musím stáť. A to som napísal skutočne jemne.rastis píše: ↑07 dub 2018 16:24iny nazor:klingáč píše: ↑04 dub 2018 20:34Od vlaňajšieho leta a... asi nebude celkom všetko v poriadku. Hm? Veď debata tu už bola.
https://domov.sme.sk/c/20795744/z-rtvs- ... torov.html
https://www.aktuality.sk/clanok/578322/ ... e-v-praci/
(snad sa teraz uz nemusim hanbit ze od kokota alebo egomaniaka)
A ako to, že sa vystrihli práve protismerácke záležitosti, to je záhada. Jeden by neveril.
rastis - ved napis co si myslis. maj nazor.
Och. Za mna nieje co dodat.
Ano, je, aspon v tom sa zhodneme.rastis píše:. to bude dosledok, ze citam vela zo Smatanovho zoznamu,
ked putin zacal vojnu na ukrajine som sa este v byvalej praci pytal kolegov, ze
ak by bolo referendum, ci chceme byt v eu alebo sucast ruskej unie (ci co to oni maju),
dostal som vyhybave odpovede (ani ano ani nie).
verim, ze tunajsi lud je tak jebnuty, ze by si zvolili rusku picovinu.
zbalil by som sa a odchod. takisto aj pri lsns nejakom vyraznom volebnom uspechu a moznosti,
ze bude vo vlade.
ak by bolo referendum, ci chceme byt v eu alebo sucast ruskej unie (ci co to oni maju),
dostal som vyhybave odpovede (ani ano ani nie).
verim, ze tunajsi lud je tak jebnuty, ze by si zvolili rusku picovinu.
zbalil by som sa a odchod. takisto aj pri lsns nejakom vyraznom volebnom uspechu a moznosti,
ze bude vo vlade.
> verim, ze tunajsi lud je tak jebnuty, ze by si zvolili rusku picovinu.
zial ja uz tiez stracam iluzie o tomto narode .. obcas chytim zavan optimizmu ze to mozno neni uplne v pici a predsa len nejaky rozumni ludia ktori chcu posunut veci k lepsiemu tu ziju (ako tie protesty, kolko tam prislo ludi a ze to cele prebehlo v klude bez nasilnosti aj ked niektori prijebanci a konspiracne media sirili varovania o majdanizacii), ale potom ma to zase prejde .. aj tato diskusia a linky tu pastnute ma v tom utvrdzuju .. putin, konspiracie, spochybnovanie vsetkeho, relativizacia pravdy, vyzdvihovanie diktatorov, egomaniakov, zmrdov ..
nebude tu dobre, nikdy.
> zbalil by som sa a odchod. takisto aj pri lsns nejakom vyraznom volebnom uspechu a moznosti,
ze bude vo vlade.
len kam ist ?! poslednou dobou to vyzera ze uz zacina jebat ludstvu ako takemu .. asi jedine na antarktidu ..
zial ja uz tiez stracam iluzie o tomto narode .. obcas chytim zavan optimizmu ze to mozno neni uplne v pici a predsa len nejaky rozumni ludia ktori chcu posunut veci k lepsiemu tu ziju (ako tie protesty, kolko tam prislo ludi a ze to cele prebehlo v klude bez nasilnosti aj ked niektori prijebanci a konspiracne media sirili varovania o majdanizacii), ale potom ma to zase prejde .. aj tato diskusia a linky tu pastnute ma v tom utvrdzuju .. putin, konspiracie, spochybnovanie vsetkeho, relativizacia pravdy, vyzdvihovanie diktatorov, egomaniakov, zmrdov ..
nebude tu dobre, nikdy.
> zbalil by som sa a odchod. takisto aj pri lsns nejakom vyraznom volebnom uspechu a moznosti,
ze bude vo vlade.
len kam ist ?! poslednou dobou to vyzera ze uz zacina jebat ludstvu ako takemu .. asi jedine na antarktidu ..
sme preludneni. preto jebe.
no sak uz sme na pokraji jadrovej vojny po tych poslednych udalostiach v syrii.. aj preto ze Putin aj Trump su obkrkokoti a ziadny neustupi ..
lavender - ako silna je Tvoja istota, ze "Putin zacal vojnu na Ukrajine" ? zamyslel si sa niekedy v sirsich geopolitickych ci historickych suvislostiach ? ci ako nasledovali udalosti pred obsadenim Krymu ? zamyslel si sa, co je na Kryme zaujimave ? alebo Ti to staci tak, ako to roky podsuvaju media priamo alebo nepriamo podporovane americkou ambasadou a mimovladnym sektorom ? vypocul si si niekedy nejake Putinove prejavy na svetovych forach ? alebo Ti staci linia Sebej, Klus a Peter Schutz
samozrejme, kedze v mienkotvoroch vcetne hlavne televiznej casti RTVS (bohuzial) sa o tom "vyucuje" zasadne jednostranne a proamericky, akykolvek iny nazor polemizujuci s oficialnou doktrinou je silna konspiracia, kokotizmus a popieranie holokaustu v podstate, akykolvek politik, co nepapagajuje oficialne tezy, je vykreslovany spravnymi mediami ako najvacsie hovado, hajzel, alkoholik a pajac. zaujimave, ze mnohi z nich byvaju pomerne uspesni v domacich volbach... asi tie spravne media robia niekde chybu, Smatana sa malo snazi alebo co
takze tolko k mojej "povinnosti" vysvetlit, preco Dennik N ci SME produkuju infohnoj, najma v zahranicnom spravodajstve
samozrejme, kedze v mienkotvoroch vcetne hlavne televiznej casti RTVS (bohuzial) sa o tom "vyucuje" zasadne jednostranne a proamericky, akykolvek iny nazor polemizujuci s oficialnou doktrinou je silna konspiracia, kokotizmus a popieranie holokaustu v podstate, akykolvek politik, co nepapagajuje oficialne tezy, je vykreslovany spravnymi mediami ako najvacsie hovado, hajzel, alkoholik a pajac. zaujimave, ze mnohi z nich byvaju pomerne uspesni v domacich volbach... asi tie spravne media robia niekde chybu, Smatana sa malo snazi alebo co
takze tolko k mojej "povinnosti" vysvetlit, preco Dennik N ci SME produkuju infohnoj, najma v zahranicnom spravodajstve
Je ti jasne ze tymto co si teraz napisal sa mentalne posuvas na uroven Ficoidov a Kotlebovcov ? Opat sa mi potvrdilo ze kto raz cita konspiracne media nemoze to mat v hlave v poriadku, aj ked sa tvari ze ma, skor ci neskor sa proste prekecne ...rastis píše: Ti to staci tak, ako to roky podsuvaju media priamo alebo nepriamo podporovane americkou ambasadou a mimovladnym sektorom ?
Este daj daku o Sorosovi ako financuje protistatne protesty ... alebo daco o Zidovskom sprisahani proti Slovanom .. alebo aspon o dlazobnych kockach v krikoch pred uradom vlady .. to je zhruba rovnaka mentalna zumpa ako toto co si prave predviedol ..
Dendy - dakujem za mentalne zhodnotenie mojho stavu a blahozelam, ze sa Ti veci opakovane potvrdzuju vies diskutovat aj bez dovetkov typu - kto toto, ten urcite aj toto a tym padom urcite aj hento ? vsak daj aj o inych debiloch, nech si debil este viac, lebo moj nazor je jediny najspravnejsi, bud je to cierne alebo biele alebo si kokot - toto tu totiz predvadzas
takze americka ambasada priamo alebo neprioamo nepodporuje ani v minulosti nepodporovale alebo nepodporila ziadne medium ? nepodoruje alebo nepodporovala ziadne mimovladne organizacie ? pripadne niektori redaktori niektoych medii nemaju vazby na mimovladne organizacie, ktore su alebo boli podporovane americkou ambasadou ? vsak to nie su ani konsporacie ani tajne veci, ktore by sa nedali zistit behom par klikov. si pozri verejne vyrocne spravy...
takze americka ambasada priamo alebo neprioamo nepodporuje ani v minulosti nepodporovale alebo nepodporila ziadne medium ? nepodoruje alebo nepodporovala ziadne mimovladne organizacie ? pripadne niektori redaktori niektoych medii nemaju vazby na mimovladne organizacie, ktore su alebo boli podporovane americkou ambasadou ? vsak to nie su ani konsporacie ani tajne veci, ktore by sa nedali zistit behom par klikov. si pozri verejne vyrocne spravy...
Ako mozte na sklonku tretej svetovej vojny riesit taketo picoviny ?
pytkin jo jo, ako vzdy mas pravdu... idem si ja uzit posledne chvile s rodinou ..
rastis - vies, temu ukrajina som rozoberal s ukrajincom - znamym. pretoze ma to naozaj zaujimalo co sa deje. cuduj sa svete - jeho nazor sa zhoduje s mojim. ze putin tu vojnu zacal a stale zivi. pretoze chce destabilizovanu oblast, aby ukrajinanemohla do eu. ziadne media, info od domacich. takze tak. ci aj im tamniekto nieco podsuva a pravdu ma len eliot rostas na bielom koni?