Debata o politice - vazne aj nevazne

Vše, co se netýká hudebního šílenství, MIDI a audia
Odpovědět
mistergo

Re: Debata o politice - vazne aj nevazne

Příspěvek od mistergo »

ReaktoplazmAR píše:
14 dub 2018 13:21
alternativa akoze k comu? k hudbe?
Tak asi alternativa k mainstreamové hudbě, ne? Podobně jako alternativní média s alternativním výkladem informací jsou alternativou k mainstreamovým médiím s mainstreamovým výkladem informací.
Přirovnání s matematikou, která sama je zcela exaktní a nezpochybnitelná, navozuje dojem, že i výklad informací v mainstreamových médiích je naprosto exaktní a nezpochybnitelný, což mi trochu připomíná u nás praktikovaný přístup před rokem 1989...

hombrefeo

Příspěvek od hombrefeo »

a diskuze se nam rozbiha...

hombrefeo

Příspěvek od hombrefeo »

doufam, ze se jednou dopracujeme k metalistum v leginach.

dendy

Příspěvek od dendy »

Klapci, aby sme si boli na jasnom, takzvane "Alternativne media" v kontexte hentoho vtipku, to su tie co zverejnuju napriklad taketo clanky :

https://blog.hlavnespravy.sk/4307/destr ... a-vesmiru/

Evidentne clovek co nieje dlhodobo hospitalizovany na psychiatrickej klinike, alebo aspon nebere denne spusty liekov na hlavu, po precitani musi mat hned jasno :-D

rastis

Příspěvek od rastis »

dva odseky a je jasne, ze to je len velmi svojsky typ "autora".

na druhej srtrane treba objektivne napisat aj to, ze to nie je clanok z alternativneho media, ale ze to je blog. ono by nebolo vobec nic tazke najst zaujimave fantazie aj na blogu u SME a takisto by bolo uplne mimo to sem linkovat, ze aha ake clanky tam maju...

mistergo

Příspěvek od mistergo »

dendy píše:
15 dub 2018 23:08
Klapci, aby sme si boli na jasnom, takzvane "Alternativne media" v kontexte hentoho vtipku, to su tie co zverejnuju napriklad taketo clanky :

https://blog.hlavnespravy.sk/4307/destr ... a-vesmiru/

Evidentne clovek co nieje dlhodobo hospitalizovany na psychiatrickej klinike, alebo aspon nebere denne spusty liekov na hlavu, po precitani musi mat hned jasno :-D
Tohle bych zařadil pod "Velmi alternativní média". :) To pak ten fór dostává jiný rozměr, samozřejmě. 8)

dendy

Příspěvek od dendy »

Tak ono staci si prebehnut aj titulku toho portalu hlavnespravy.sk, historicky stci zo 15-20 poslednych clankov a uz podla nazvov ti bude jasne co za rusofilnu infozumpu to je .. takzvana alternativa .. cisty prorusky dezinformacny web, takze ma ani neprekvapuje ze sa tam zbiehaju na blogoch taki magori jak henten co som sem pastol ..

lavender

Příspěvek od lavender »

na hoax o " fingovanom chem utoku v syrii" s filmarmi a kameramanmi ma upozornil rusofil u nas v zbernom dvore - ze ved to bolo cele zahrate a urcite dokazy nemaju.
ludia su tak jebli, ze uveria prvej picovine, ktoru ktokolvek vypusti do sveta.

rastis

Příspěvek od rastis »

a ma niekto nejake dokazy ? a ma vlastne momentelne niekto nejaky mandat palit raketami na ciele v inom state ? kto si mysli, ze to nie je v poriadku, je jebly ?

dendy

Příspěvek od dendy »

lavender píše:
17 dub 2018 11:38
na hoax o " fingovanom chem utoku v syrii" s filmarmi a kameramanmi ma upozornil rusofil u nas v zbernom dvore - ze ved to bolo cele zahrate a urcite dokazy nemaju.
Jo to som cital, to cele vyputil nejaky kokot zo Zem&Vek ..

edit: Tu o tom pisu.. akoze ten jebo by si seriozne za daco taketo uz zasluzil cez hubu poriadne .. Absolutna neucta k ludom to tam zarvali ..

I ked ma to neprekvapuje, ten platok proste kupuju a citaju mentalne retardovani, takze tomu zodpoveda aj obsah ..
https://dennikn.sk/1096997/facebookom-s ... i-filmari/

mistergo

Příspěvek od mistergo »

lavender píše:
17 dub 2018 11:38
Nejedná se o hoax - je to oficiální stanovisko Ruska, ke kterému mají údajně důkazy (směřující prý na Brity). Na druhé straně, jediný přiznaný důkaz, který má ohledně chemických útoků Západ, jsou videa od Syrské civilní obrany - Bílých přileb (jak přiznal E. Macron).

lavender

Příspěvek od lavender »

no tak minimalne je celkom huste, ze ludom staci jedno jebnute fake video a zopar dezinformacii o tom, ze nemaju dokazy a su presvedceni o tom, ze si niekto iba tak striela na zahrade z kanona do syrie - bez dokazov. to ako mozu ti jedinci uvazovat? ved taketo akcie sa riesia s generalmi, armadou, este k tomu medzistatne. musi to prejst nejakym schvalovanim, co obsahuje aj dokazovy material.
kedysi som simyslel, ze neobmedzeny pristup k informaciam bude ludi posuvat k mudrosti. avsak vidim ze bolsevik a putin dokazali nemozne a populaciu pekne osprostievaju...

hombrefeo

Příspěvek od hombrefeo »

zaujimavy ten okamih, kedy si clovek sam sebe vie povedat, ze prave jeho informacie su ty spravne...

mistergo

Příspěvek od mistergo »

lavender píše:
17 dub 2018 20:29
no tak minimalne je celkom huste, ze ludom staci jedno jebnute fake video a zopar dezinformacii o tom, ze nemaju dokazy a su presvedceni o tom, ze si niekto iba tak striela na zahrade z kanona do syrie - bez dokazov. to ako mozu ti jedinci uvazovat? ved taketo akcie sa riesia s generalmi, armadou, este k tomu medzistatne. musi to prejst nejakym schvalovanim, co obsahuje aj dokazovy material.
kedysi som simyslel, ze neobmedzeny pristup k informaciam bude ludi posuvat k mudrosti. avsak vidim ze bolsevik a putin dokazali nemozne a populaciu pekne osprostievaju...
Informace a moudrost spolu nesouvisí (a není to vina bolševiků ani Putina).
K chemickému útoku - Rusové už před měsícem měli prý podezření, že může dojít k chemickému útoku, nebo jeho zinscenování za použítí Syrské civilní obrany.
https://www.al-monitor.com/pulse/origin ... syria.html

Samozřejmě to ale mohla být ruská důmyslná konspirace s cílem svést pozdější vlastní (Asadův) chemický útok na Syrskou civilní obranu, resp. Brity.

rastis

Příspěvek od rastis »

dokazy boli aj o chemickych zbraniach v Iraku. vo vysledku sa nenasli ziadne zbrane, mrtvych je na statisice, a ako vedlajsi efekt odvtedy suntiski sialenci podporovani hocikym, komu sa to akurat hodi masakruju siitov, belechov a kohokovek ich napadne (ISIL). asi generali a schvalovacie procesy vtedy zlyhali.

dnes je to samozrejme inac, pretoze zlo je Putin, pretoze to je oficialna doktrina, s ktorou sa nepolemizuje. v lepsom pripade clovek dostane po hlave linkom z Denniku N, v tom horsom pripade schyta osobnu urazku a posmesky.

Odpovědět