ma to samozrejme i ve srovnani s moji obycejnou a obstarozni 500d porad spoustu musek a much, ale jako kapesni zbran je to fakt prima. umi to i 4k video, coz taky neni spatny, jen soudruzi musi trochu zapracovat na software, protoze ta cast na video je jen pro totalni primitivy (absolutne zadna nastaveni). je to dost smutny, protoze to stejny sw rozhrani pro foceni je "semi pro" a da se s tim opravdu rozumne a prijemne pracovat.
jinak ten "objektiv" ma teda skutecne paradni svetlenost f1,8, takze vecerni casy na iso 50 i klidne jedna nebo dve vteriny, coz na vyssi iso znamena pohodlny foceni i z ruky a fotka je pak porad relativne pouzitelna. vystup do raw taky potesi, precejen se z toho pak da vymacknout jeste vic, i kdyz i vystupni jpegy vypadaji v pohode, kdyz se predem vse dobre nastavi. displej je hodne cool a hodne pravdivej a platnej uz pri samotnym foceni - to je oproti zrcadlovce komfort velikej (i kdyz ja uz jsem si na foceni ze stativu zvyknul na spolupraci s tabletem pripojenym k zrcadlovce pres usb).
vasek: