Fotokoutek uživatelů A/E zone
Re: Fotokoutek uživatelů A/E zone
nixx: holba je fakt dobra, i kdyz ve vztahu k lofi to mam stejne jako delay.. ale tady to fakt sedi
delay: taky nelibi
sorry
jackies: dalsi etapu mas za sebou.. hele fotil ty si nekdy driv, nebo si to proste vzal az ted poradne do ruky? jinak s tou ostrosti taky souhlasim, i s tim sumem, ale vim jak jsou makra tezky, kdyz zacne treba trochu foukat, nebo se objekt chysta uz uz uletet
(navic taky s uni sklem)
pridam teda taky jednu svou oblibenou hmyzi
(lip vynikne az ve fullscreenu po kliknuti a f11)(zase je v nahledu nechtenej orez
)

delay: taky nelibi

jackies: dalsi etapu mas za sebou.. hele fotil ty si nekdy driv, nebo si to proste vzal az ted poradne do ruky? jinak s tou ostrosti taky souhlasim, i s tim sumem, ale vim jak jsou makra tezky, kdyz zacne treba trochu foukat, nebo se objekt chysta uz uz uletet

pridam teda taky jednu svou oblibenou hmyzi

Naposledy upravil(a) biscuit dne 10 črc 2012 12:09, celkem upraveno 1 x.
delay: njn, kompaktem mě fotit nebaví, Prakticu mám rozbitou a ve Flexaretě nemám založenej svitek. S tím iPhonem je to nakonec nejpohotovější, nejpohodlnější a díky různým prasícím aplikacím je to nakonec i docela zábava
I já jsem občas vším tím instagramováním, hipstamaticováním a jiným lofi filtrováním přesycenej. Ale občas mám takovej záchvěv, kdy mě to zas začne bavit
Časem bych chtěl pořídit DSLR, ale zatím z toho vždycky nějak sešlo.

delay :
No, je to trochu boj
Mám obyčejný seťák ( tohle je foceno na af-s nikkkor 55-300 ) a už přesně vím, kde jsou jeho meze
Ale za objektiv ( na tu mojí občasnou cvakačku ) padesátník nedám
biscuit :
teď koukám na exif, a u čmeláka jsem koukám musel mít bohužel iso až na 400 s časem 1/1000
No, je to trochu boj

Mám obyčejný seťák ( tohle je foceno na af-s nikkkor 55-300 ) a už přesně vím, kde jsou jeho meze

Ale za objektiv ( na tu mojí občasnou cvakačku ) padesátník nedám

biscuit :
teď koukám na exif, a u čmeláka jsem koukám musel mít bohužel iso až na 400 s časem 1/1000
Já ti to hned vrátím...

- soimmo_two
delay: myslim, ze autofocus na vcelku
vadi ti ta neostrost v popredi?

Ne, nevadi mi neostrost mimo hlavni motiv. Ale ta vcelka neni ostra, chvilku jsem hledal ten nejostřeši bod, a buď je to kytka kousek za včelou- nahoru nebo nikde. AF-ko občas pěkně zlobí, ale když nemáš čas na MF... taky mi to připadá jako maximalně odcloněno, ale to je možná blbbost. Taky jsem si takhle zkazil pár pěkných záběrů.biscuit píše:delay: myslim, ze autofocus na vcelkuvadi ti ta neostrost v popredi?
Juchůů, možná se mi teď na zahradě povedl luxusní záběr dvou pářících se vážek za letu.
Nahodím večer.
Nahodím večer.
Ta první fotka je pěkná, nějakým způsobem mi to připomíná Tour de France 
Kolik času tenhle koníček zabere?

Kolik času tenhle koníček zabere?
delay: on nekdy staci i malinkej vanek
a tech par mm je pak strasne videt. jinak nemyslim, ze je ta vcela neostra, ale vim cos myslel. a pravdou je, ze vetsi hloubka ostrosti by to rozhodne resila..
jinak clona 5.6, cas 1/40s a iso 200.
peteness: jde to i mimochodem i na plnej uvazek
ja ciste mimochodem 

jinak clona 5.6, cas 1/40s a iso 200.
peteness: jde to i mimochodem i na plnej uvazek

Jak asi kdy, kde a co fotíš. Klidně si u někoho dokážu představit veškerý volný i pracovní časpete ness píše:Kolik času tenhle koníček zabere?

Dneska mám úlovek, který byl otázkou asi tří minut.
Stačilo vyběhnout na zahradu za barák.
Ale byla to klika

Tuhle potvůrku jsem vůbec neviděl a málem přešel.