Fotokoutek uživatelů A/E zone
Re: Fotokoutek uživatelů A/E zone
dovolim si tiez prispiet remixom
, mne sa to paci takto :

dendy: docela pekne, ale prechody by chtelo pozvolnejsi. Musim si koupit poradny fotak. Tohle je z kompaktu za 2000,-.
biscuit: zvlastni, jak ten zoom pusobi strasne dynamicky. Uplne se to roztancovalo, skoro z te tvoji fotky slysim muziku
jeste mam jednu:

biscuit: zvlastni, jak ten zoom pusobi strasne dynamicky. Uplne se to roztancovalo, skoro z te tvoji fotky slysim muziku

jeste mam jednu:

Naposledy upravil(a) Návštěvník dne 23 čer 2013 23:44, celkem upraveno 1 x.
sranda
- Přílohy
-
my recent channel https://www.youtube.com/playlist?list=P ... Hn7Qs-kECD
je to efekt kruhoveho rozostreni. postprodukcne se pohybovy rozostreni pouziva prave k dotvoreni dojmu pohybu a akce. samozrejme to co popisoval jackies je taky mozny, ale jako technika primo pri fotografovani.. problem je, ze je to technika s nejistym vysledkem, myslim i pro dost sikovnyho profika - mluvime-li o tom kruhovym rozostreni s pomoci zoomovani pri exponovani snimku - ono jde o to, ze si clovek hejbe s fotoaparatem i do stran a ostra fotka je pak skoro nemozna vec.pete ness píše:biscuit: zvlastni, jak ten zoom pusobi strasne dynamicky.
Dneska se mi podařilo oživit Lumix, pár starších fotek trochu upravených:

Naposledy upravil(a) Návštěvník dne 02 črc 2013 11:55, celkem upraveno 1 x.
hmm... jsou to takovy lepsi turisticky. mas to dobry, stejne jako ja. prostoru na zlepsovani jeste fura 
ja jeste navazu na tvuj strom.. je to fotka od svateho mateje v dejvicich, foceno rybim okem zenitar. ma oldskool kresbu a zvrhava barvy, ale nekdy to k zaberu sedne, jako snad i zde:

tady pak jedna "olejomalba" (klokoty, tabor)

a tady podvecerni jindrichuv hradec

ja jeste navazu na tvuj strom.. je to fotka od svateho mateje v dejvicich, foceno rybim okem zenitar. ma oldskool kresbu a zvrhava barvy, ale nekdy to k zaberu sedne, jako snad i zde:

tady pak jedna "olejomalba" (klokoty, tabor)

a tady podvecerni jindrichuv hradec

Ja obcas nieco uploadnem na flickr.com, a vsimol som si, ze uz ponukaju zadarmo jeden terabajt, celkom fajn, i ked ja to urcite nevyuzijem 

nový přírustek

foceno čínským mobilem

foceno čínským mobilem
Tady se mi líbí ty barvy a máš to hodně naostřený, nicméně je to zajímavý... z tohodle technickýho hlediska.pete ness píše:Dneska se mi podařilo oživit Lumix, pár starších fotek trochu upravených:
ta "na kole" je super