Rozhodne nechci shazovat neci praci, jak psal Dendy, i vyrobit kyc se musi umet. Proto ale neprestava byt kycem. Myslim, ze v tomhle by se ty fotky, co posilal biscuit, daly prirovnat k nejakymu 80s eurodance nebo vytvorum karikaturistu na Karlove moste.
Umel bych neco takovyho? Ne. (teda krome ty holky na moste, ta je jak z prirucky "zaklady sviceni a kompozice v sedmi dnech", kde ctenar nedaval uplne pozor)
Chtel bych neco takovyho umet? Ano, proc ne, kazdy takovy um znamena, ze clovek dokaze na svet pohlizet jinym spusobem.
Pustil bych si takovou muziku/povesil karikaturu na zed? Ne.
V tomhle sdilim nazor se Settlerem, podobnych fotek je plnej net, kazdej kdo ma fotak a trochu vytvarnyho citu neco podobnyho dela. O to prijemnejsi je v ty hromade pozlatka najit neco, co je originalni a je z toho citit individualita fotografa. Abych nemusel chodit daleko, treba tady z ezone me hodne zaujaly nektery starsi fotky od delaye. Ze zminenych fotek se mi docela libi to Porsche a chlapi u pokeru jsou imho profesionalne nasviceni, ale pro me to totalne zabiji ten postprocessing; na druhou stranu serie hrady a zamky mi s prominutim prijde vylozene hnusna, ale je to samozrejme jen muj osobni nazor, na ktery mam doufam pravo
Opakuju ze tim nijak neshazuju praci lidi, kteri ty fotky delali. Hlavni je, kdyz to cloveka bavi a jak vidno, spouste lidem se to i libi. Ja si taky fotim sam pro sebe do supliku, vim, ze ty fotky za nic nestoji, ale bavi me to, tak proc ne. Ale... no, pred par tydny jsem si prohlizel knihu s fotkama Gregoryho Crewdsona. Do toho se na me sypu na twitteru fotky z iphone od Alzbety Jungrovy. A kdyz pak proti tomu postavim tuhle serii fotek, musim si rict, ze fakt ne...