Jackies - nedělej z toho dráma. Kromě toho pan delay byl dodanou zakázkou velmi nadšen - viz přijímací protokol výše

Fajn foto, sice nějak nevim, co to v reálu je, přijde mi to neživé na to reálný stín, ale zase to má měkkou hranu na to aby to byla kresba, každopádně mě tam trochu ruší to síto nebo co toje, nevidím v něm žádnou spojitost s tím ženským stínem, který je pro mě jakoby nejdůležitějším prvkem fotky (nebo soudě dle názvu fotky), ale zároveň díky ostrosti toho síta mi oči klouzaj stále tím směrem... bez něj by byla atmosféra asi ještě hustější a výhružnější.jackies píše:Without Adam
Já tam chtěl Evu, hada a zazděnou a zadrátovanou díru (zatím, nebo napořád, nebo už potomdelay píše:jackies píše:Without Adam
Fajn foto, sice nějak nevim, co to v reálu je, přijde mi to neživé na to reálný stín, ale zase to má měkkou hranu na to aby to byla kresba, každopádně mě tam trochu ruší to síto nebo co toje, nevidím v něm žádnou spojitost s tím ženským stínem, který je pro mě jakoby nejdůležitějším prvkem fotky (nebo soudě dle názvu fotky), ale zároveň díky ostrosti toho síta mi oči klouzaj stále tím směrem... bez něj by byla atmosféra asi ještě hustější a výhružnější.