Fotokoutek uživatelů A/E zone
- ReaktoplazmAR
Re: Fotokoutek uživatelů A/E zone
pekný minimal.. vo fotografii robíš presne to čo v hudbe najviac kritizuješ..
Dík.
Beru tuhle fotografii účelově spíš aby se člověk zastavil a popřemýšlel co to vůbec vidí.
Přirovnání s minimal hudbou mi tady ale moc nesedí.
Na zbytek reagovat nebudu. To jsi si mě určitě s někým spletl
Beru tuhle fotografii účelově spíš aby se člověk zastavil a popřemýšlel co to vůbec vidí.
Přirovnání s minimal hudbou mi tady ale moc nesedí.
Na zbytek reagovat nebudu. To jsi si mě určitě s někým spletl

muzikant
Asi zalezi, co rozumieme pod nazvom minimal.
Ja bych tuto fotku prirovnal skor k huslovemu solu, nez k nejakemu sequenceru. Je to "naoko" jednoducha forma, ale vskutku zaujimava, nepravidelna, hodne prirodna. Jednoduchost je tam zdanliva.
Ja bych tuto fotku prirovnal skor k huslovemu solu, nez k nejakemu sequenceru. Je to "naoko" jednoducha forma, ale vskutku zaujimava, nepravidelna, hodne prirodna. Jednoduchost je tam zdanliva.
nuz presne tie 2 posledne vety co si povedal su podstata minimalu v elektronike
))

- ReaktoplazmAR
ja som pri tom popise tiež rozhodne nemyslel na sekvencer
skor že je tam toho napohlad málo, ale zároven je tam všetko (svetlo aj tien, všetky tvary, priestor, fokus aj pozadie, je to malé aj velké zároven,etc..)
.. a ako Dendy píše.. tie posledné dve Dudasove vety možu byt kludne na wiki ako popis minimalu

.. a ako Dendy píše.. tie posledné dve Dudasove vety možu byt kludne na wiki ako popis minimalu

delay: tretia 

krasna stara atmosfera 

prva, holub v letku

delay :
trojka
( možná s malou úpravou podle mého vkusu )
Jsem si dovolil :

trojka

( možná s malou úpravou podle mého vkusu )
Jsem si dovolil :

muzikant
Díky všem. Ta první fotka je pro mě nejlepší, ale lépe vynikne v hi-res, je tam více zón který fungujou, ale takhle zmenšený to vlastně skoro nefunguje :/
Jackies: Taky jsem to tak zprvu měl, ale pak se mi víc líbil ten větší prostor, i teď mi přijde lepší
Jackies: Taky jsem to tak zprvu měl, ale pak se mi víc líbil ten větší prostor, i teď mi přijde lepší

Jasně, ta má úprava je už o jiném vyznění fotky.
Stáří - mládí ...
A pokus byl, aby se ta fotografie "četla" přirozeněji zleva doprava - prostě jako text, třetinové zóny ...
Stáří - mládí ...
A pokus byl, aby se ta fotografie "četla" přirozeněji zleva doprava - prostě jako text, třetinové zóny ...
muzikant
presne tak, ta prvni tady vubec nevyzniva...
+1 pre jackiesov orez ( delayovej fotky
)
stvorcovy format mi bez agresivnejsieho orezu pride samoucelny. ak by tam mal vyzniet priestor, muselo by tam byt viac samostatnych objektov na volnej ploche (takto to vypada ako netrafene), alebo by muselo byt viac volnej plochy pod chlapcom, a tym by sa to vyvazilo a "otvorilo"...

stvorcovy format mi bez agresivnejsieho orezu pride samoucelny. ak by tam mal vyzniet priestor, muselo by tam byt viac samostatnych objektov na volnej ploche (takto to vypada ako netrafene), alebo by muselo byt viac volnej plochy pod chlapcom, a tym by sa to vyvazilo a "otvorilo"...
podle me je to o velikosti. hraje to hrozne velkou roli, jak na vas fotka zapusobi. zmenseniny neco uplne potlaci a jine veci naopak zesiluji... v tehle velikosti je jackiesuv orez lepsi, ale kdyby ta fotka mela metr na metr, libila by se mi vic v tom originalnim orezu