Haluzoidné videá a obrázky, ale cibuľu doma nemá v byte
Re: Haluzoidné videá, obrázky a kilo cvikle
Dendy, to co říkáš, naprosto nerespektuje realitu, ve které žijeme (ani to nedomýšlíš a jen sázíš slova, která nedávají velký smysl). Ať chceme nebo ne, žijeme v určité společnosti a dané kulturní tradici, která má svá určitá nepsaná i psaná pravidla, na kterých ta společnost a lidé fungují. Netýká se to jen nejvyšší politiky a společenských příležitostí (kde tato pravidla jsou obzvláště přesná a podrobná), ale i našeho běžného života. Chceš-li být s lidmi, asi nebudeš ve společnosti jíst ústy pod stolem, grcat a prdět, plivat, chodit nahý (i když obecně - co je na tom že ? ), nebudeš konat potřebu na ulici atd. Proč ne ? Protože to prostě nepatří do naší kulturní tradice, přirozeně to respektuješ. A pokud to dělat budeš, tak ti společnost dá najevo že s tebou nebude moc komunikovat a brát tě vážně, nepřijme tě.
Jedna věc je vzhled vrozený, za který nemůžeme a druhá věc je dobrovolně se extrémním způsobem zohavit, nebo přinejmenším upravit svůj vzhled tak, že silně neodpovídá běžným zvyklostem. Ale je to každého věc, o tom žádná. No ale je jasné, že takový člověk nemůže potom přirozeně zastávat vrcholnou reprezentační funkci pro miliony jiných lidí, kteří tyto extrémy nevyznávají. A stejně jako na setkání státníků různých zemí nemůže žádný představitel přijít v džínách a roztrhaném svetru s čevenou parukou na hlavě, nemůže ani přijít pomalovaný v obličeji jako klaun nebo strašidlo - to prostě nejde, to je nepřijatelné (i když doma at si chodí jak chce, nikdo mu to nebere). Ale divím se že něco takového je třeba vůbec zmiňovat, protože to jsou věci, které jsou snadno pochopitelné úplně každému.
A ani Gašparovič ač navoněný v obleku nemůže klepat anglickému králi na rameno - to se prostě nedělá Chce-li někdo být ve vysoké politice, tak musí přirozeně respektovat etiketu vnitřní i vnější. Tak to prostě je.
Extrémně potetovaný prezident evropského státu je to samé jako náčelník amazonského kmene ve smokingu a polobotkách - absurdní .. A nemá to nic společného s "posuzováním podle vzhledu" , "duchovnem" atd.
Jedna věc je vzhled vrozený, za který nemůžeme a druhá věc je dobrovolně se extrémním způsobem zohavit, nebo přinejmenším upravit svůj vzhled tak, že silně neodpovídá běžným zvyklostem. Ale je to každého věc, o tom žádná. No ale je jasné, že takový člověk nemůže potom přirozeně zastávat vrcholnou reprezentační funkci pro miliony jiných lidí, kteří tyto extrémy nevyznávají. A stejně jako na setkání státníků různých zemí nemůže žádný představitel přijít v džínách a roztrhaném svetru s čevenou parukou na hlavě, nemůže ani přijít pomalovaný v obličeji jako klaun nebo strašidlo - to prostě nejde, to je nepřijatelné (i když doma at si chodí jak chce, nikdo mu to nebere). Ale divím se že něco takového je třeba vůbec zmiňovat, protože to jsou věci, které jsou snadno pochopitelné úplně každému.
A ani Gašparovič ač navoněný v obleku nemůže klepat anglickému králi na rameno - to se prostě nedělá Chce-li někdo být ve vysoké politice, tak musí přirozeně respektovat etiketu vnitřní i vnější. Tak to prostě je.
Extrémně potetovaný prezident evropského státu je to samé jako náčelník amazonského kmene ve smokingu a polobotkách - absurdní .. A nemá to nic společného s "posuzováním podle vzhledu" , "duchovnem" atd.
- ReaktoplazmAR
Ale potom by nemohol byt prezidentom čr napr. ani raw vegan, ktorý sa vo volnom čase venuje meditáciam.. imho takýto myšlienkový pochod je dost onuo
ivo, min. 7 % lidi z nasi bananove konzervativni republiky, kteri se uvolili jit k volbam, s tebou nesouhlasi
btw. tohle:
ti vadi min?
btw. tohle:
ti vadi min?
Naposledy upravil(a) biscuit dne 15 led 2013 21:06, celkem upraveno 1 x.
Reaktoplazmar: Nechápu souvislost - mezi tím co někdo dělá ve volném čase a jak se chová a jak vypadá v dané funkci a společenské situaci. Kvůli tomu že někdo doma rád chodí v trenýrkách, nepůjde asi v trenýrkách na summit prezidentů EU. Ale nic ... zřejmé věci by měly být zřejmé ...
biscuit: ano, někteří z nich to berou i jako recesi ... Jinak myslíš, že nebýt toho extrémního vzhledu, měl by ten člověk šanci zaujmout jako (hypotetický) prezidentský kandidát ?
biscuit: ano, někteří z nich to berou i jako recesi ... Jinak myslíš, že nebýt toho extrémního vzhledu, měl by ten člověk šanci zaujmout jako (hypotetický) prezidentský kandidát ?
myslim ze rozhodne, alespon me ano. samozrejme ze jeho vzhled ale dotvari jeho osobnost, je jeho nedilnou soucasti. a s nohama na zemi si troufnu rict, ze par "pubescentu" ho asi volilo i proto, ze vypada "cool". pro me tohle nehralo roli, i kdyz priznavam, ze by mi imponovalo i to, jak kysele by se mnozi zaprdenci tvarili, kdyby ho museli respektovat jako hlavu statu (tim rozhodne nemyslim tebe, myslim opravdove potentaty).
- ReaktoplazmAR
Ivo: ja len v kontexte k tvojmu poslednému príspevku.. nechce sa mi to rozoberat, ale pasuje mi to do toho čo si napísal..
tiež si myslím že prezident čr by nemal posobit nijak extremne, no osobne by som na vašom mieste volil avatara.. keby som mal na výber medzi Franzom potetovaným a Franzom nepotetovaným, tak vyberiem určite nepotetovaného, ale ako už Biscuit napísal patrí to k jeho osobe.. tak isto ako iné (imho) horšie vlastnosti patria k osobám ostatných kandidátov.. a btw: nedá sa byt doma pokerovaný a na verejnosti nie..
tiež si myslím že prezident čr by nemal posobit nijak extremne, no osobne by som na vašom mieste volil avatara.. keby som mal na výber medzi Franzom potetovaným a Franzom nepotetovaným, tak vyberiem určite nepotetovaného, ale ako už Biscuit napísal patrí to k jeho osobe.. tak isto ako iné (imho) horšie vlastnosti patria k osobám ostatných kandidátov.. a btw: nedá sa byt doma pokerovaný a na verejnosti nie..
ze je franz nacek jak cyp, to vam samozrejme nikomu nevadi?!?
- ReaktoplazmAR
co v tomto prípade znamená nácek ?
ze jeho nejlepsi kamaradi jsou landa a spol...
to vis z duveryhodnych zdroju, nebo z bulvaru?
pro me je osobni svedectvi jednoho z nejhlasitejsich odpurcu nacku u nas (i kdyz je to vyhulenec jako brno), docela presvedcive
http://www.reflex.cz/clanek/nazory/4877 ... lecne.html
pro me je osobni svedectvi jednoho z nejhlasitejsich odpurcu nacku u nas (i kdyz je to vyhulenec jako brno), docela presvedcive
http://www.reflex.cz/clanek/nazory/4877 ... lecne.html
vydrz, je k tomu dokument, pohledam ho...
Tohle vysvetloval Dolezal, ze sli jednou s Franzem mezi nacky a prevlekli se za nacky a chteli jim domluvit, akorat ti nacci jim dali po tlame....a pak si to jeste jednou zopakovali.hombrefeo píše:ze je franz nacek jak cyp, to vam samozrejme nikomu nevadi?!?
Never kazde kravine.
peteness: viz odkaz na clanek vys
ja ho kdysi potkaval na smichove. parkrat jsem s nim taky jel v tramvaji - samozrejme jsem nevedel o koho jde a podle zjevu, jsem taky nevedel, jestli se mam bat a koukat na nej. vypadal pomerne drsne pak jsem ho pred par lety videl v televizi, kdyz dostal cenu alfreda radoka, a kdyz jsem se dozvedel co dela, nechapal jsem
ja ho kdysi potkaval na smichove. parkrat jsem s nim taky jel v tramvaji - samozrejme jsem nevedel o koho jde a podle zjevu, jsem taky nevedel, jestli se mam bat a koukat na nej. vypadal pomerne drsne pak jsem ho pred par lety videl v televizi, kdyz dostal cenu alfreda radoka, a kdyz jsem se dozvedel co dela, nechapal jsem
od dolezala si necham neco vysvetlovat, to urcite...
dalsi priklad plytkeho sposobu uvazovania, zaskatulkovt cloveka podla toho ze sa kamarati kamarati ??) s niekym kto s velkou davkou fantzie moze byt zaskatulkovany do urcitej kategorie...hombrefeo píše:ze jeho nejlepsi kamaradi jsou landa a spol...
ludia je mi z vas (niektorych) vazne smutno, uz sa prestavam cudovat ze nase republiky su v takych srackach ked aj relativne inteligentni ludia su schopny uvazovat uplne plytko a primitivne a verne ist zo stadom a poslucne becat myslienky stada...
toto zjavne nebude daleko od reality http://www.ac24.cz/zpravy-ze-sveta/777