Jak na bezpečné platby na internetu
Jak na bezpečné platby na internetu
Je normální, aby po vás dodavatel služby, který jinak na první dojem jedná korektně, chtěl zároveň paypal účet a číslo platební karty současně?
Nejsem blázen, abych každému na potkání vyzvonil číslo své platební karty, ale svůj paypal a heslo (při zadání se zobrazilo jenom jako ****) jsem jim prozradil.
Stalo se vám něco podobného?
Prosím jen seriozní odpovědi, tohle je vážná věc.
PS: Změněn název topiku
Nejsem blázen, abych každému na potkání vyzvonil číslo své platební karty, ale svůj paypal a heslo (při zadání se zobrazilo jenom jako ****) jsem jim prozradil.
Stalo se vám něco podobného?
Prosím jen seriozní odpovědi, tohle je vážná věc.
PS: Změněn název topiku
Naposledy upravil(a) Diogenes dne 21 dub 2015 18:36, celkem upraveno 1 x.
Re: Jak na bezpečné platby na internetu
paypal bys mel rozhodne zadavat jen do stranek paypalu, vzdycky to je na ne presmerovany pri platbe.
hudba http://www.martinlinda.cz, práce http://www.cinemax.cz
paypal heslo by som nedaval nikomu okrem paypalu a cislo kreditky len banke s platnym certifikatom ktorej osobne verim
Pro jistotu jsem si změnil heslo k paypal účtu.
Je tu někdo, kdo má s platebními metodami na internetu větší zkušenost než já a byl by tak hodný a vysvětlil mi to?
Děkuji.
Je tu někdo, kdo má s platebními metodami na internetu větší zkušenost než já a byl by tak hodný a vysvětlil mi to?
Děkuji.

Zkus nazvat to téma tak aby bylo jasné o co jde
O Paypalu ti pak můžu povědět leccos (nepěkného)

v pripade paranoiy doporucuju dva ucty. dneska uz je to sranda 

Tak pokud bych chtěl něco říct k paypalu, tak bych asi porušil pravidla fóra (používáním vulgárních výrazů)
Například už měsíc to chci (po předchozích hororových zkušenostech) navždy zrušit - a nejde to. Měl jsem s nimi x telefonátů, dopisoval si - je to běs, je to běs, je to běs ...

a proc to chces rusit? staci zmenit udaje o karte (nebo vyuzij expirace karty) a nech to plavat 

No mně se tam permanentně dějí desítky jakýchsi plateb se kterými nemám nic společného (tam i zpět oběma směry) ... v lednu to bylo skoro minus 800 EUR. Pak mi to vrátili a řekli ať si změním heslo. Tak jsem změnil heslo tak že to nikdo na světě nemohl znát a zase se to začalo dít ... Já změnit údaje o kartě nemůžu, protože mám "limitovaný účet"
ja som s paypalom velmi spokojny ..
- developdevice
PayPal používám prakticky denně a nikdy nebyl problém. Pokud to jde, platím/inkasuju primárně přes něj.
Jejich 5% mi přijde jako zlodějna + nemožnost dát přijaté peníze v EUR nebo USD na svůj EUR nebo USD bankovní účet (vždycky se převádí na Kč) jako nesmysl
- developdevice
Tak má to i svá úskalí, ale na jinou metodu bych asi stejně nevsadil, co se týká zahraničních transakcí. Upřimně ani o jiné, tak bezpečné a rozšířené nevím..
Ja pouzivam paypal uz niekolko rokov a nikdy som nemal ani najmensi problem. Kazdopadne suhlasim 5% je pri vacsej sume dost a kurz pri prevode meny tiez nie je vzdy vyhra. Vseobecne VISA kurzy su zle..
Ivo, jestli ti z PP odcházejí nějaké platby o kterých nevíš, nemůžeš mít nastavené automatické platby v "My preapproved payments"?
audio::video::postprodukce
Studio ATLAS
Studio ATLAS