Jaký film vás v poslední době zaujal ? (nemusi být nový)
Re: Jaký film vás v poslední době zaujal ? (nemusi být nový)
Bitch Slap - http://www.csfd.cz/film/244312-bitch-slap/
Avatar v kine hucal jak hovado, ale tak to malo byt, super to bolo. jednoduche, perfektne na pohlad, slovensky dabing nevadil, ja som sa bavil. a fandil som jednoznacne mackam ale drahe su tie kina jak cert, aj pukance, aj kola, to zas hej ! ale doma by som si to nepozrel, respektive asi pozrel, ale asi by ma to bavilo podstatne menej...
ja neviem ludia jak to mozete zrat tie pukance ) sak to smrdi ako ponozky stare )))
ted nechci oznacit popcorn za pochoutku buhvijakou, ale roquefort taky nevoni jako fialky a jaka je to delikatesa
Popcorn sam o sobe v podstate zadnou vyrazdnou vuni nema a chut moc taky ne Proto se soli a delaji se ruzny prichute, poliva se maslem apod...dendy píše:ja neviem ludia jak to mozete zrat tie pukance ) sak to smrdi ako ponozky stare )))
tak podla mna ma smrad az moc vyrazny, vzdy ked sadnem do kina tak sa v prvom momente obzeram ze kto si zase nablizku vyzul topanky a potom si uvedomim ze to je popcorn ako mne to dost vyrazne smrdi, hlavne ked je cerstvy, nemozem si pomoct
Hele ale to tak smrdi podle me jen syrovej popcorn... Ten taky nesnasim
Re:
Jojo, a ještě o Jeníčkovi a Mařence, či jak se to jmenovalo. A pak Sindibád, taky od Zemana, táž jakoby naivní plošková animace, brutálně naturalistické scény atd. Jako malej jsem na to chodil se školou a fakt jsem měl ten divnej bázlivej pocit kolem žaludku. Ale čučel jsem jak přikovanej, když obrům vypichovali voči a krev tryskala proudem ven. Tuhle nádhernou stylizaci nemůžou ty nej- super speciální 3D realistické digi animace překonat. Dyť od stejného pána je Cesta do pravěku, Baron Prášil, Vynález zkázy... Super, super, super! (Asi jako v muzice, že jo? Jak, sakra, mohli s tak "nerozvinutou primitivní technikou" dosáhnout takhle dokonalého oučinku?)Jindy2 píše:Jako malý jsem se hodně bál jedné pohádky, která je považována za vůbec nejdepresivnější a nejbrutálnější kreslenou pohádku, která existuje. Je od Karla Zemana.
Čarodějův učeň (1977)
Teď jsem to po letech sehnal v digitální podobě a je to opravdu promyšlené a depresivní dílo, včetně skvělé harmonické orchestrální hudby. Kdo to neviděl, tomu to silně doporučuji.
A že se ještě vnucuju - na Avatarovi jsem taky byl. Poprvé ve 3D kině. Obrnil jsem se předem, že to bude děsná hovadina (jako většina "super filmů", o kterých to všichni říkají), ale nakonec jsem byl příjemně překvapenej. Bylo to ke koukání. A až si to má žena pořídí na DVD (na což mě připravila), podívám se znova ve 2D, abych věděl, esli to bylo tím třetím rozměrem nebo co. Každopádně o dost lepší, než Titanic
Tommy: taky mam rad Zemana, to asi kazdy. Tam jde hlavne o genia v tom konkretnim cloveku, ktery byl asi taky hodne formovany zdejsima podminkama, ktery zase nebyly tak spatny . Podobne silna osobnost je treba Vorlicek, to taky dalece presahuje hranice cs teritoria. Co se tyce technickych moznosti te doby (Cesta do praveku 1955, Vynalez zkazy 1958) zase takovy pravek to nebyl viz hollywoodske sci-fi Forbidden planet (1956):
Imaginarium doktora Parnasse je opravdu super film.PELF píše:Kolega to viděl na novinářské projekci, já jen materiály, ze kterých jsme vyráběli Film o filmu, ale i podle nich to vypadá na moc hezkou podívanou. O týden dříve jde do kin S. Holmes http://www.csfd.cz/film/242855-sherlock-holmes/ je to sice víc popcorn, ale docela se těším...Ivo píše:Tak tohleto vypadá jako veliká lahůdka
http://www.csfd.cz/film/234303-imaginar ... assus-the/
Už se nemůžu dočkat . Viděl to už někdo ?
Je to jeden z mála filmů, které jsou zajímavé od začátku do konce a pořád jsou v něm překvapivé změny.
Ďábel je konečně zobrazenej NORMÁLNĚ, jako bytost, která nabízí 2 cesty a ostatní si volme sami.
Docela mě překvapila scéna, při které už už měl vyhrát sázku, ale nebylo by to uplně fér, takže to sám zarazil.
Končně někdo ukázal naplno, že ty sračky si dělají lidi sami svým konáním a nemůže za to žádná vnější síla
Luxusní film!
Kdyby to jenom smrdělo, ale je to tak 'ŠÍLENĚ PŘESOLENÉ, skoro stejně jak ten zvuk hlasitý ... to je taky určitý masochismus ... vůbec se to nedalo jístdendy píše:ja neviem ludia jak to mozete zrat tie pukance ) sak to smrdi ako ponozky stare )))
Ivo píše:Kdyby to jenom smrdělo, ale je to tak 'ŠÍLENĚ PŘESOLENÉ, skoro stejně jak ten zvuk hlasitý ... to je taky určitý masochismus ... vůbec se to nedalo jístdendy píše:ja neviem ludia jak to mozete zrat tie pukance ) sak to smrdi ako ponozky stare )))
Sak smrdia len syrove A su aj nesolene... tiez ich nejak moc nemusim, ale v MAX-e je vzdy na vyber
DRU tycinky, malinovku v igelitovom obale so slamkou a k tomu Pedro zuvacku... to kebyze davaju znova