pete ness píše:Dneska konečně shlédnut Kájínek. Těšil jsem se na ten film, protože mu fandím a docela se to povedlo. Klidně bych zašel ještě jednou. Na české poměry docela slušný krimi, mělo to atmošku. Byly tam občas prázdné a trapné místa, zbytečná hysterie pro nic, hlavní bachař měl sadistické sklony (zřejmě aby zapadl do tradiční české představy, že řadoví zaměstnanci jsou normální, ale šéf je úchyl). Přesto ten film imho stojí za vidění. Herecké výkony mohly být i lepší, ale ten filmový Kájínek (Ukrajinec???) to dal s přehledem.
Prave jsem to shledl taky. Film docela slusnej.. jak rikas je to na ceske pomery docela povedene.
Prirovnal bych to mirne k sametovym vrahum. Jinak se mi docela libilo to, ze se nebali akcni sceny a tvrdsi zabery ukazat primo divakovi a nebyl tam jen nejaky "cajicek". Ve filmech se moc nevyznam, ale jako radovymu divakovi se mi to docela libilo. Kdybych se na to mel jit podivat znova, tak bych si napred musel detailne prostudovat nejaky materialy o tehle kauze, protoze by me hodne zajimalo kolik veci bylo opravdu postavenych na skutecnosti a kolik veci bylo okorenenych pro lepsi uspech filmu pro divaky..