nejvetsi z cechu - ***
oldboys - danska komedie - **** a 1/2
the adjustment bureau - ****
the guard - bez titulku bych tem irum fakt moc nerozumel

muzi v riji - *** a 1/2
pet hvezdicek je max

Melancholia ?c9000 píše:Melancholia. jedním slovem - Bravurní podívaná.
přesně jsem si myslel že ten film takhle vezmeš. Ivo, ty seš titpickej mainstrreamovej divák, a líbí se ti jiný filmový odvětví, já mám zase radší nezavislý filmy a tak hodnotím jinak. V Melancholiji mě dostala Kirsten, netušil jsem že je to takhle velká herečka. A celkově se mi ten film hodně líbil ,až na tu muziku, ale taky to šlo. Celkem by mě zajímal tvůj názor, třeba na film "Strach a hnus v Las Vegas".Ivo píše:Melancholia ?c9000 píše:Melancholia. jedním slovem - Bravurní podívaná.To jsem přežil jen s hodně zatatými zuby ... a jen proto že jsme na to byli dva. Připadlo mi to jako útrpné nekonečné žvanění a hysterické výstupy psychicky silně narušených osob (včetně autora)
Pro mě suverénně nejhorší film za mnoho let ...
Netušil jsem že se známe ?c9000 píše:Ivo, ty seš titpickej mainstrreamovej divák,
Tak z těch názorů, co tady občas napíšeš to tak působí i na mě. Nepsal jsi třeba něco kritickýho o Amelii nebo Fontáně? Už si to přesně nepamatuju...Ivo píše:Netušil jsem že se známe ?c9000 píše:Ivo, ty seš titpickej mainstrreamovej divák,
Jo beru to stejně jako Delay jen z těch názorů co tu píšeš.delay píše:Tak z těch názorů, co tady občas napíšeš to tak působí i na mě. Nepsal jsi třeba něco kritickýho o Amelii nebo Fontáně? Už si to přesně nepamatuju...Ivo píše:Netušil jsem že se známe ?c9000 píše:Ivo, ty seš titpickej mainstrreamovej divák,