Jaký film vás v poslední době zaujal ? (nemusi být nový)

Vše, co se netýká hudebního šílenství, MIDI a audia
Odpovědět
PELF
Profesionál

Re: Jaký film vás v poslední době zaujal ? (nemusi být nový)

Příspěvek od PELF »

ReaktoplazmAR píše:tak doma si to hadam dám.. len po TF som si povedal že už nechcem vidiet film kde sa prdí na scenár a vsadza sa na efekty a hlavne je tam odignorovaný povodný príbeh ságy ktorú mám rád..
Nemyslím si, že se v Prometheovi prdí na scénář... jen prostě někomu jeho očekávání uspokojí víc, jinýmu míň nebo vůbec, ale rozhodně to není průšvih, čehož důkazem je i to, jak propastný jsou ty dva názorový tábory (často se to děje u filmů, který maj co říct)... doporučuju třeba na čsfd přečíst i čtyř a pětihvězdičkový komentáře. Navíc je to v podstatě jen první půlka příběhu a až bude venku zbytek, možná pár lidí změní názor.. :wink:
audio::video::postprodukce
Studio ATLAS

longsleeper

Příspěvek od longsleeper »

Tohle není pro každýho,ale pokud si libujete v černým..skoro až záchodovým humoru...a vydrželi ste se dívat na borata až do konce...dejte tohle http://www.csfd.cz/film/293058-diktator/ ..hlavně číňan mě dost pobavil

Ondrash

Příspěvek od Ondrash »

Včera jsem koukal na Mezi vlky a jedl jsem u toho. :) Misku kuskusu jsem dojedl tak za hodinu, jak to bylo napínavý... Fakt dobrej film i když místy dost krutej... Doporučuji...

delay

Příspěvek od delay »

Vlad píše:Promethea jsem videl minuly tyden a souhlasim s Kermitakem - ani Directors cut to asi nezachrani. Nicmene tech 20 minut navic muze hodne odhalit:
Obrázek
(pro ty kdo to nevideli - tahle scena v kine chybi)

http://movieline.com/2012/06/11/ridley- ... ended-cut/

Druhe pokracovani snad bude o necem jinem (myslim scenar) ale mam pocit, ze se to od puvodniho Vetrelce posunulo jinam. Mozna mel Ridley natocit Promethea bez Vetrelciho odkazu, jako nove scifi o nasem geneticky modifikovanem pocatku
Bohužel jsme se ženou zklamaní, nijak jsem to předem nestudoval a nic o filmu nečetl, scénář je děsně děravej, žádné poselství nebo myšlenka se nakonec nekoná. Vobyčejná vyvražďovačka, zbytečný jako splachování hoven pitnou vodou...

peteness

Příspěvek od peteness »

longsleeper píše:Tohle není pro každýho,ale pokud si libujete v černým..skoro až záchodovým humoru...a vydrželi ste se dívat na borata až do konce...dejte tohle http://www.csfd.cz/film/293058-diktator/ ..hlavně číňan mě dost pobavil
Tak jsem zkusil camrip, do kina bych na to asi nešel. Ten plytký humor překousnu, občas mám potřebu se jen tak zasmát nějakým kravinám. Bohužel v 1/3 stop, delete. Je to nuda. Potenciál těch rádobyhumorných výstupů je tak na 15 minutový skeč a ne na celý film.

c9000

Příspěvek od c9000 »

musim souhlasit, Ačkově natočený bečko. Nuda

longsleeper

..jo,souhlasím že větší půlka toho filmu je dost o ničem...nicméně je tam několik (cca10)okamžiků,kde sem se fakt smál na celý kolo,což se mi u nějakýho filmu stalo snad naposledy před rokem,dvěma u Four lions.On je Ali G dost kontroverzní,každýmu jeho prasárny nesedí...mě vyhovuje
Apropo nahoďte sem svoje tipy na nějakou top šťavnatou komedii,klidně starší...občas prolezu tenhle topic,ale má 144 stran,to bych u toho zešedivěl než něco najdu :)

pavlii
Moderátor

Příspěvek od pavlii »

Caddyshack. Hlavně táta se před lety, když jsem mu to pustil, doslova zamiloval do stavitele Czervika a jeho hlodů :-D

P.

peteness

Příspěvek od peteness »

Longsleeper: Z toho co jsem poslední dobou viděl, největší ROFL je Rambo (2008) i když to původně asi není myšleno jako komedie. Příběh filmu shrnut zde: http://www.youtube.com/watch?v=O3_mGnthRLE

delay

Příspěvek od delay »

PEARL JAM TWENTY

longsleeper

Pavli:dik,už to cucám
Pete ness: :D :D :D
Delay: myslíš to vážně ?.. trailer nevypadá moc vesele :)

Ivo
Moderátor

Příspěvek od Ivo »

My jsme ted s malým postupně skoukli Smrtonosnou past 1-4 (Die Hard). Velmi kvalitní akčnáky to jsou :)

Rambo 4 mi až tak veselý nepřipadal ...

delay

Příspěvek od delay »

Trailer sem neviděl, mě tyhle filmy vždycky nějak dojímaj a inspirujou, proto to nehodnotím z filmařskýhjo hlediska, ale jako muzikant, kterej zhltá nějakej příběh a doví se pár informací, který třeba nezaregistroval z článků v magazínech atd. Myslím, že pro člověka, kterej Pearl Jam nezná ten film asi nebude ničím zajímavej, ikdyž ho točil fimovej rejža, navíc je to prostě dokument a ať již blbej nebo dobrej, tak jsou tam reálný záběry... Mě vadilo, že tam třeba moc nebyl bubeník a taky kapitola věnovaná bokovým projektům, ať již Mad Season nebo výbornému soundtracku Into The Wild... Začátek mi přišel dobrej a ke konci naopak informace chyběly...

longsleeper

jé sorry,ja myslel že reaguješ na můj dotaz na komedie.

delay

Příspěvek od delay »

Ukradl jsi mi 3 a 1/2 minuty života!

Odpovědět