Jaký film vás v poslední době zaujal ? (nemusi být nový)

Vše, co se netýká hudebního šílenství, MIDI a audia
Odpovědět
Ivo
Moderátor

Příspěvek od Ivo »

Já bych se docela rád zase někdy podíval na nějaké díly ze starého dobrého britského seriálu Profesionálové. Zvláštní že k dispozici jsou všechny možné i nemožné seriály a tenhle zrovna nikde ne. Nemáte to náhodou někdo ?

dendy

Příspěvek od dendy »

Wohma píše:sekunduju heroes, jsme s pritelkyni u dilu cca 20 a zatim je to super :) Slysel jsem, ze druha rada nic moc, ale minimalne ta prvni za to stoji.
cosi druha seria lepsia nez prva ;-) len bohuzial koli strajku scenaristov ju museli narychlo ukoncit v polke co je trosku citit.. detto prisonbreak 3 seria...

fova: asi ste to nepozerali spravne:) my s polovickou sme si dali maraton a celu jednu seriu sme dali cez weekend ... a druhe seriu dalsi weekend :-) jeden diel za druhym.. potom je to super:)

nunu

Příspěvek od nunu »

Neporadil by mi nekdo nejaky filmecek podobneho razeni jako trilogie The Bourne Identitiy, nebo Nepřítel státu atp ? Nejaky napinavejsi film.

Ted se divam na Untraceable, no nevim jestli se dodivam, docela pro tvrdsi povahy :(

fly_illusion

Příspěvek od fly_illusion »

Viděli jste? ................ Breakfast At Tifanny's 1961

http://www.csfd.cz/film/2531-breakfast-at-tiffanys/

Ivo
Moderátor

Příspěvek od Ivo »

nunu píše:Neporadil by mi nekdo nejaky filmecek podobneho razeni jako trilogie The Bourne Identitiy, nebo Nepřítel státu atp ? Nejaky napinavejsi film.
The Heat :wink:

A pokud chceš jeden z vrcholných akčních filmů/thrillerů vůbec, pak Face Off

nunu

Příspěvek od nunu »

Jo, ty jsou uz krapet starsi, uz jsem je videl -)

Ivo
Moderátor

Příspěvek od Ivo »

nunu píše:Jo, ty jsou uz krapet starsi, uz jsem je videl -)
Tak potom The Mist (2007). Jen pro silnější povahy :)

Kermitak
Moderátor

Příspěvek od Kermitak »

Face Off je cajicek, podivej se, co delal Woo doma ;) (treba Hard Boiled)

Příspěvek od Profil »

Davno ma nezaujal ziadny serial, alebo film ako serial Prison Break.....je to gulovy serial....

nunu

Příspěvek od nunu »

horory nebrat, se potom bojim i na zachod -)))

Ivo
Moderátor

Příspěvek od Ivo »

Kermitak píše:Face Off je cajicek, podivej se, co delal Woo doma ;) (treba Hard Boiled)
No o tom jsem slyšel a četl, ale až takové samoúčelné masakry mě moc nelákají ... Mně se spíš líbí atmosféra, sofistikované napětí a chytrá myšlenka. I u hororů - největší horory nejsou pro mě ty, kde je plný náklad drastických scén, ale ty, kde na skutečné napětí nejdou prvoplánově, ale "umělecky" (a podobné rekvizity nepotřebují)
nunu píše:horory nebrat, se potom bojim i na zachod -)))
No to jsem se bál u filmu Kruh ...

dano

Příspěvek od dano »

Dnes som si pozrel Pribeh Alvina Straighta, ktory reziroval David Lynch. Paradicka. A na Lyncha dost nezvycajne spracovanie, aj ked obcas sa nezaprel.

Kermitak
Moderátor

Příspěvek od Kermitak »

Ivo píše:
Kermitak píše:Face Off je cajicek, podivej se, co delal Woo doma ;) (treba Hard Boiled)
No o tom jsem slyšel a četl, ale až takové samoúčelné masakry mě moc nelákají ...
Aha, slysel a cetl... samoucelnej masakr, hmm... ;)

EXCOM

Příspěvek od EXCOM »

Pytkin píše:Vcera som si pozrel V zajeti rychlosti .. Hopkins v roli fandu rychlostnych rekordov .. Prijemna oddychovka ..
skoda ze si na tom nebol v kine... je to fantasticky film !

Ivo
Moderátor

Příspěvek od Ivo »

Kermitak píše:
Ivo píše:
No o tom jsem slyšel a četl, ale až takové samoúčelné masakry mě moc nelákají ...
Aha, slysel a cetl... samoucelnej masakr, hmm... ;)
No to máš tak, když si přečtu třeba o filmu Hostel, Saw nebo Texaský masakr motorovou pilou, tak mám docela zřejmý pocit že to asi není úplně můj šálek čaje ... bez toho abych je musel nutně vidět. A podobně ani Hard Boiled mě nějak neláká po přečtení pár recenzí a komentářů uživatelů ... Rychlost 10 odstřelených za minutu a poznámka že Komando je proti tomu dětský večerníček (i když i tam se Arnold docela činí: http://youtube.com/watch?v=gQDt4PHbrPI&feature=related) značí že to není asi úplně moje krevní skupina :) Kdysi jsem viděl film Killer (tuším že z podobné dílny) a to mi fakt stačilo ... Jediný argument a hybný moment = kulka do hlavy, to nemusím ...

Odpovědět