Jenom doufám že tam bude to, na co často poukazují znalci: tj. originální mono stopa. Pokusy o stereoizaci a vylepšení zvuku prý vždycky vedly ke ztrátě atmosféry ...
Čili jsi to viděl ?Ctirad píše:Má Stalker vůbec nějakou pointu nebo je to jenom opravdu taková hypnotizující série obrazů? Ne, že bych se ztotožňoval s názorem Baldýnského, že jednotka filmové nudy je jeden miliTarkovskij, ale přecejenom nějakej konec jsem od toho čekal.
Na závěr předvedla dcera dost působivou telekinezi ...Ctirad píše:Viděl jsem to asi před rokem. Nějakej kvalitní DVD rip v originále a Cz titulky jsem si někde našel.
Že by stalkerova dcera na konci dělala zvláštní věci si nějak nevybavuju. Nejvíc mě ale zmátnul ten proslov jeho ženy na konci, ze kterého jsem získal dojem, že divná není ani tak ta zóna (že by normální střežený vojenský prostor?), jako spíš Stalker(ři) samotný(í), kteří kolem ní dělají auru nadpřirozena a pak tam vodí důvěřivé dobrodruhy. Jestli tomu sami věří nebo je to zvláštní forma zábavy nebo jen cesta k vydělávání peněz je otázka. Ale to už vařím z vody.
HOLY SHIT !!!! Tak jsem to dnes dostal (6DV Tarkovskij collection). A jazyk je němčina (dabing