A ty jsi samozřejmě mezi těmi 5%, že ?Danielone píše:delay: jo presne jsi to vystih "nebo je 90% lidi blbejch", ja to jen upresnim 95%

Ja vsak nikoho konkretniho z ezone nehodnotim, hodnotim Hankse a ted k tomu jsem pribral pana 90210. Konstatoval jsem klasicky fakt a jeste jsem se za nim radeji omluvil. Jinak Ivo ver, ze toto forum procitam leta a napsal jsem tu desitky postu, ale pod jinym nickemIvo píše:S přihlédnutím k tvé dosavadní aktivitě zde mi podobné úvahy a závěry připadají trošku nepřiměřené ... Vběhnout sem a hned začít všechny vehementně poučovat a hodnotit není možná ideální přístup, nemyslíš ?Danielone píše:uz to zacinam tady chapat, je to jako s hluchym, ma skvely zrak a zadny sluch a naopak.. zdejsi clenove maji skvely sluch asi, ale zadny zrak, s prominutim..
...Kermitak píše:To je ten problemPises, ze Spielberg je blby reziser a dokladujes to argumenty, ktere souvisi se vsim moznym, jen ne s rezii. I sracka (predpokladam, zes tim mel na mysli dej filmu) muze byt mistrovsky zrezirovana (a je jedno, jak kvalitni ci nekvalitni je scenar, nebo jestli reziser film koprodukoval).
ooops - berem naspat, toto som nevidel. som si to pomylil s tym Terminalom, ku ktoremu plati vyssie spominane.. toto asi ale vidiet nechcem - ten nestastny Hanks, co narobimrastis píše:nooo.. ten stroskotanec bol uplna absurdna kravina, nie moc vtipna, nie moc trefna a nie moc presvedcivo natocena. a zhodou okolnosti zase ten nestastny Hanks...
1) nebylo to na tebe, ale na rastiseDanielone píše:Jé dekuju za lekci z rezieKermitak píše:To je ten problemPises, ze Spielberg je blby reziser a dokladujes to argumenty, ktere souvisi se vsim moznym, jen ne s rezii. I sracka (predpokladam, zes tim mel na mysli dej filmu) muze byt mistrovsky zrezirovana (a je jedno, jak kvalitni ci nekvalitni je scenar, nebo jestli reziser film koprodukoval).