A ty jsi samozřejmě mezi těmi 5%, že ?Danielone píše:delay: jo presne jsi to vystih "nebo je 90% lidi blbejch", ja to jen upresnim 95%
Jaký film vás v poslední době zaujal ? (nemusi být nový)
Ja vsak nikoho konkretniho z ezone nehodnotim, hodnotim Hankse a ted k tomu jsem pribral pana 90210. Konstatoval jsem klasicky fakt a jeste jsem se za nim radeji omluvil. Jinak Ivo ver, ze toto forum procitam leta a napsal jsem tu desitky postu, ale pod jinym nickemIvo píše:S přihlédnutím k tvé dosavadní aktivitě zde mi podobné úvahy a závěry připadají trošku nepřiměřené ... Vběhnout sem a hned začít všechny vehementně poučovat a hodnotit není možná ideální přístup, nemyslíš ?Danielone píše:uz to zacinam tady chapat, je to jako s hluchym, ma skvely zrak a zadny sluch a naopak.. zdejsi clenove maji skvely sluch asi, ale zadny zrak, s prominutim..
To je ten problem
Pises, ze Spielberg je blby reziser a dokladujes to argumenty, ktere souvisi se vsim moznym, jen ne s rezii. I sracka (predpokladam, zes tim mel na mysli dej filmu) muze byt mistrovsky zrezirovana (a je jedno, jak kvalitni ci nekvalitni je scenar, nebo jestli reziser film koprodukoval).
...Kermitak píše:To je ten problemPises, ze Spielberg je blby reziser a dokladujes to argumenty, ktere souvisi se vsim moznym, jen ne s rezii. I sracka (predpokladam, zes tim mel na mysli dej filmu) muze byt mistrovsky zrezirovana (a je jedno, jak kvalitni ci nekvalitni je scenar, nebo jestli reziser film koprodukoval).
Naposledy upravil(a) Danielone dne 17 zář 2008 11:29, celkem upraveno 1 x.
ooops - berem naspat, toto som nevidel. som si to pomylil s tym Terminalom, ku ktoremu plati vyssie spominane.. toto asi ale vidiet nechcem - ten nestastny Hanks, co narobimrastis píše:nooo.. ten stroskotanec bol uplna absurdna kravina, nie moc vtipna, nie moc trefna a nie moc presvedcivo natocena. a zhodou okolnosti zase ten nestastny Hanks...
1) nebylo to na tebe, ale na rastiseDanielone píše:Jé dekuju za lekci z rezieKermitak píše:To je ten problemPises, ze Spielberg je blby reziser a dokladujes to argumenty, ktere souvisi se vsim moznym, jen ne s rezii. I sracka (predpokladam, zes tim mel na mysli dej filmu) muze byt mistrovsky zrezirovana (a je jedno, jak kvalitni ci nekvalitni je scenar, nebo jestli reziser film koprodukoval).
2) mas pocit, ze neco z toho, co jsem tam napsal, neni pravda?
Kermitak
za herecky vykon chlapecka v Umelej Inteligencii som sa osobne hanbil jak pes... vacsina filmov Spielberga, hlavne tych najkultovejsich, sa pre mna nudne vlece, nema spad, je roztahana - nie vsetky samozrejme...
inac teda - Spielberg ma o filmarskom remesle urcite sajn
no dobre - robi to na TOP urovni... akurat su to sracky, na ktorych sa vaznnou mierou podiela aj autorsky.
teraz sa to uz da zobrat, ked som to takto napisal ?
za herecky vykon chlapecka v Umelej Inteligencii som sa osobne hanbil jak pes... vacsina filmov Spielberga, hlavne tych najkultovejsich, sa pre mna nudne vlece, nema spad, je roztahana - nie vsetky samozrejme...
inac teda - Spielberg ma o filmarskom remesle urcite sajn
teraz sa to uz da zobrat, ked som to takto napisal ?