Jaký film vás v poslední době zaujal ? (nemusi být nový)
Hrdina a Klan létajících dýk jsou u mě na absolutním vrcholu filmového umění (spolu s několika dalšími filmy). Omamné vizuální scenérie a mnohovrstevné příběhy, kde člověk do poslední chvíle neví jak na tom přesně je ...Pytkin píše:vcera som si kupil v stanku za 49 film Hrdina (HERO) .. Kolega o nom rozpraval ako o jednom z najlepsich 3och filmov , ktore videl .. Postavil ho smelo vedla Blade Runnera .. Tak sa na to celkom tesim .. V kazdom pripade som videl z neho ukazky na DTS sampleri a tie su fakt famozne ..
Hrdina je No1 .... Klan létajících dýk je o něco romantičtější ale i tak podobný kalibr ... A Ziyi Zhang je kouzelná ... (v obou filmech)
A nemluvě o hudbě k Hrdinovi. Byl jsem na konci trošku šoklý, když jsem se dočetl že ten čínsko-lkavý houslový part hrál Itzhak Perlman ...
je to dokonaly film.. ja som ho videl v kine a o to vacsia dokonalost... kedze ty mas kino doma, o to lepsie... da sa povedat ze je to u mna TOP film.. nic lepsie po pribehovej a vizualnej( samozrejme aj hudobnej ) casti som zatial nevidel...Pytkin píše:vcera som si kupil v stanku za 49 film Hrdina (HERO) .. Kolega o nom rozpraval ako o jednom z najlepsich 3och filmov , ktore videl .. Postavil ho smelo vedla Blade Runnera .. Tak sa na to celkom tesim .. V kazdom pripade som videl z neho ukazky na DTS sampleri a tie su fakt famozne ..
ak by som to mal povedat ludsky, tak ten film ma curak, vajciska aj chlpy

Jsou to naprosté vizuální orgie v tom nejlepším slova smyslu. Co scéna, to úchvatná perla: souboj za doprovodu citery (a polovina souboje odehrávající se jen v mysli), souboj v padaném listí nebo na jezeře, škola kaligrafie atd. atd.EXCOM píše:je to dokonaly film.. ja som ho videl v kine a o to vacsia dokonalost... kedze ty mas kino doma, o to lepsie... da sa povedat ze je to u mna TOP film.. nic lepsie po pribehovej a vizualnej( samozrejme aj hudobnej ) casti som zatial nevidel...Pytkin píše:vcera som si kupil v stanku za 49 film Hrdina (HERO) .. Kolega o nom rozpraval ako o jednom z najlepsich 3och filmov , ktore videl .. Postavil ho smelo vedla Blade Runnera .. Tak sa na to celkom tesim .. V kazdom pripade som videl z neho ukazky na DTS sampleri a tie su fakt famozne ..
ak by som to mal povedat ludsky, tak ten film ma curak, vajciska aj chlpyma VSECKO
Plus ty stále se měnící roviny pohledu a příběhu
(a je taky vidět že v Číně nemají nouzi o kompars

S přihlédnutím k tvé dosavadní aktivitě zde mi podobné úvahy a závěry připadají trošku nepřiměřené ... Vběhnout sem a hned začít všechny vehementně poučovat a hodnotit není možná ideální přístup, nemyslíš ?Danielone píše:uz to zacinam tady chapat, je to jako s hluchym, ma skvely zrak a zadny sluch a naopak.. zdejsi clenove maji skvely sluch asi, ale zadny zrak, s prominutim..

Ked to tak citam , tak mam pocit ze prave ty zle vidis .. Podla mna Forresta zahral absolutne famozne ..Danielone píše:A muzete vysvetlit proc? Ja ho vubec nemusim z duvodu toho, ze me pride, ze hraje bez pocitu, proste mu to co hraje neverim, stejne prihlouplej vyraz jak v tom Forrestovi ma ve vsech filmech. Radim ho mezi podprumerny herce.