rastis: V poho. Prostě se ti nelíbí jeho tvorba, ale neměl by jsi psaát, že je špatnej režisér... Připadá mi to, jako kdybych třeba o Hendrixovi napsal, že je špatnej kytarista, protože se mi nelíbí jeho hudba (což mimochodem samozřejmě lbí ))))
pri umelej inteligencii som takmer porodil minority report je zlatanec so zavaznymi logickymi dierami.. co dalsie... aaale - to je jedno - aj vacsie sracky sa tocia )
rastis: toci toho hodne, takze i par slabotin na konte ma. Ale treba E.T., Schindlers List, Catch Me If You Can, Saving Private Ryan, The Terminal, Close Encounters of the Third Kind nebo Jaws mi prijdou jako filmy na urovni, ktery je dobry videt.
Blízká setkání třetího druhu a E.T. mám prostě rád. A pak... podílel se na Indiana Jonesovi, ani Minorit ymi nevadilo, nebo War of Worlds, Chyť mě když to dokážeš a Terminál jsou super... A určitě sem na něco zapomněl.
Terminal (Hanks) som uz okomentoval. Blizka setkani je natiahnuta nuda bez deja a bez obsahu. Vojna svetov bol des a bes, stroje vysli zo zeme zozrat ludi ... Spielberg je nalestene velke nic pre masy konzumentov, cim sa nechcem stavat do role nejakeho fanusika s neviem akym vkusom - Ordinaciu v ruzovej zahrade mam napriklad celkom rad