Life Aquatic jsem taky dokoukal vždycky tak maximálně do půlky, protože pro mě je to nekoukatelné, prostě HODNĚ divné...
K Indimu: mě se dost líbila ta první půlka (hlavně výbuch atomovky)...potom, jak už přijeli do té džungle, tak už moc ne. Nemám rád moc prostředí džungle, kobek a starých Mayských chrámů porostlých mechem=všechno zelenošedé, tedy nekontrastní...
fova: Tak Pana Prstenu bych ale 6ti letýmu dítěti nedoporučoval. To je HODNĚ strašidelný, těžký a náročný. S "pavoučkem" a některýma dalšíma scénama jsem měl problémy i já. V Indym nic tak šílenýho není.
-= As we grow as unique persons, we learn to respect the uniqueness of others. =-
TAP: Jasně, můžeš, jestli nevadí párkrát v titulcích slovo "kurva" a podobně...pak "sone of a bitch", jenže to bylo přeložené nějak jinak než zkurvysyn, už nevim...jak to bude s českým dabingem netuším, asi to klasicky vymění za "do háje" atp...pro děti je ale dabovaná verze lepší, jestli už je...
Jindy2 píše:Life Aquatic jsem taky dokoukal v%u17edycky tak maximáln%u11b do p%u16flky, proto%u17ee pro m%u11b je to nekoukatelné, prost%u11b HODN%u11a divné...
na life aquatic jsem sel dvakrat behem dvou dnu do kina :]
posledni darjeeling podle me neni tak dobry. skveli jsou pro me i royal tenenbaums. lidi nejvic ceni rushmore, ten jsem jeste nevidel.