hehe, rozvláčný scény ve filmech - to je dobrej způsob, jak natáhnout film a tvářit se přitom umělecky (nebo realisticky)...třeba chlápek sedí na židli u stolu v potemnělé místnosti a VELMI pomalu vstane, VELMI pomalu dojde k ledničce, VELMI pomalu jí otevře, VELMI pomalu sáhne pro jogurt, VELMI pomalu ledničku zavře, VELMI pomalu dojde zpět k židli a VELMI pomalu si sedne...potom příjde jeho přítelkyně a začne do něj něco hučet...
k The Fountain - nevim no, docela dost divný jak tam vožírá ten strom a pluje v nějaký kouli vesmírem...jestli to měla být ta budoucnost, tak "trochu" divná...navíc se mi zdálo, že ta jeho umírající přítelkyně hodně přehrává, nebo se snaží pořád tvářit až moc sladce/křehce/divně...ale Jackman byl skvělej, to jo...
filmy podle knih - knížky bývají vždycky lepší...jako já byl třeba lehce zklamán z Pána prstenů, páč ten Frodo v podání Eliaha Wooda jak pořád potom čuměl vykulenejma očima na Sama mi přišel, že mu brzo dá francouzáka a to jsem si tedy v knize nepředstavoval

a vyloženě jsem nepochopil, proč Oscara dostal až poslední film, který mi přišel ze všech nejslabší - prostě se akademii určitě nechtělo rozdávat Oscara každý rok...