Settler píše:.. nevim no. proste at jdou s temahle zvratama nekam.. jsou naprosto "chudobne" a hodne low end usera..
Ja od filmu ocekavam ponekud vice, nez zvraty a dej snimku jako "rychle a zbesile" (ci jak se to jmenovalo)
Ten low end user mam byt jako ja profesore?
btw ja bych taky chtel vsude vykladat jak zeru solaris, vesmirnou odyseu a dunu, aby me vsichni meli za intelektuala, ale ty filmy sou proste nudne a ja mam bohuzel uchylku ze na filmy koukam abych se bavil a ne nudil.
a tu vesmirnou odyseu si radsi prectu.
nenasel sem tema o serialech, tady je to asi nejbliz.. pristi rok na prime udajne: Futurama, Family Guy, 30 Rock, My Name is Earl, How I met your Mother, Lipstick Jungle, Gossip Girl, Chuck, Eureka, The Big Bang Theory, Office (US)... parada. jsem zvedavej na preklad a dabing family guy.
Serialy...ja ted obcas ujizdim zase na vlne guilty pleasure a sjizdim vsechny serie StarGate SG1...hlavne proto, ze tam hraje McGyver a vsichni maji uplne zcestny hlasky, hlavne McGyver
ja pred casem zakoupil par starsich dilu Californication za ucelem uceni se americke vyslovnosti. Dost jsem byl natesenej, protoze obrazove je to na urovni hollywoodskeho filmu.
Jenze jak jsem do toho pronikal, tak se mi ty postavy jevily cim dal neskutecne pitomejsi (mozna udel serialu proste), navic vyslovnost hl. hrdiny je jak po skarede parbe. Akorat je dobry, ze clovek muze trochu pochytit soucasou hovorovou mluvu. To je ale otazka, kolik z toho je realita.
Jindy2 píše:Serialy...ja ted obcas ujizdim zase na vlne guilty pleasure a sjizdim vsechny serie StarGate SG1...hlavne proto, ze tam hraje McGyver a vsichni maji uplne zcestny hlasky, hlavne McGyver
Je to MacGyver, proboha =) kez by ho zase zacali davat, zamackavam slzu...
Pytkin píše:Dnes sme si so zenou pozreli Da Vinciho kod a bolo to prijemne ..
Už je natočenej film podle další knihy Dana Browna, tentokrát jeho prvotiny Andělé a Démoni. Takže hanks alias Langdon se vrací... Knížka byla dobrá, doufám, že film bude lepší než Davinci...
Ja jsem o Vanocich koukala na telku a krome toho, ze tam nic moc nebylo, tak me teda pekne namichlo, ze Nova predabovala SEDM STATECNYCH!!! totalni shit, blbouni!
... ale kouzlo ten film ma porad stejny, chlapi jsou desne chlapacky a velci coolari, akorat je to trochu vetsi parodie nez kdyz jsme na to koukaly jako napetim nedychajici maly decka...