Kvalitní router pro vysokorychlostní internet ?

Vše, co se netýká hudebního šílenství, MIDI a audia
Uživatelský avatar
charonme
Příspěvky: 1261
Registrován: 01 říj 2008 09:26

Re: Kvalitní router pro vysokorychlostní internet ?

Příspěvek od charonme »

Kermitak píše:obe maji sve opodstatneni a obe jsou v dnesni dobe potrebne a nenahraditelne
samozrejme, ale nie rovnocenne v kazdej oblasti. Mne sa zda uplne absurdna praktika uvadzat rychlost internetu v bitoch v reklamnych materialoch a pri informovani zakaznika. To si akoze babicka z hornej dolnej ma vzdy tie cisla delit osmimi aby zistila ako rychlo sa jej stiahne 100megove video od vnucky?!

Dost je uz ze pri mediach udavaju predajcovia velkosti v SI zmysle giga a mega namiesto gibi a mebi, este dobre ze to neudavaju v bitoch ako pri rychlosti internetu

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 22151
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: Kvalitní router pro vysokorychlostní internet ?

Příspěvek od Pytkin »

charonme : ale rychlost dat sa odjakziva pouziva v bitoch , lebo je to uz dnes prakticky vyhradne seriovy prenos ..

Uživatelský avatar
charonme
Příspěvky: 1261
Registrován: 01 říj 2008 09:26

Re: Kvalitní router pro vysokorychlostní internet ?

Příspěvek od charonme »

to mi je jasne, ale to je taky technicky udaj ktory zakaznikom nic nehovori, tak preco ich nim balamutit?

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 22151
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: Kvalitní router pro vysokorychlostní internet ?

Příspěvek od Pytkin »

preco by im nic nehovoril ? ved vsetci udavaju rychlost v bps .. balamuti ich , ked daky blbec to napise z Bps ..

biscuit
Příspěvky: 9624
Registrován: 22 črc 2004 02:58

Re: Kvalitní router pro vysokorychlostní internet ?

Příspěvek od biscuit »

tak to vypada, ze uz si koupim toto:
http://www.asus.com/Networking/RTAC68U/ kdyz vydrzi, budu mit na deset let vystarano ;)

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 22151
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: Kvalitní router pro vysokorychlostní internet ?

Příspěvek od Pytkin »

vyzera to celkom OK .. obdobne asusy pouzivam a celkom to funguje .. asus ma celkom rozumny firmware , i ked sem tam niektore veci chybaju ..

Uživatelský avatar
hombrefeo
Příspěvky: 3545
Registrován: 25 čer 2009 23:19

Re: Kvalitní router pro vysokorychlostní internet ?

Příspěvek od hombrefeo »

trochu to obnovim, potrebuji RANGE EXTENDER - repeater wifi (nejlepe aspon 300Mb), ktery bude bezproblemu komunikovat s macem...

Odpovědět