Mrchožrouti versus pažitkáři VERSUS SLEPIČÁRNA

Vše, co se netýká hudebního šílenství, MIDI a audia
Odpovědět
Ivo
Moderátor

Re: Mrchožrouti versus pažitkáři VERSUS SLEPIČÁRNA

Příspěvek od Ivo »

Biscuit, já jsem v tom plně s tebou - dal bych přednost čistějšímu designu (třeba tomu, který ukazuješ), no ale je to na majiteli :wink: Ale všechny ostatní parametry to v tomto případě plně kompenzují :wink:

biscuit

Příspěvek od biscuit »

jj, to jednoznacne souhlasim. navic to bembacky podani neni jeste tak desivy, jen mistama je takovy na zvazeni ;)
ja to navic u vsech alternativnich kuchyni respektuju jeste vic nez u tradicnich, protoze opravdu velmi dobre jidlo, myslim tim takove, aby chutnalo i normalnim masozravcum, je vzdycky o dost tezsi udelat jen treba na veganske urovni.. mam s tim vlastni zkusenosti a jestli si o sobe myslim, ze jidla s masem se mi obcas povedou na labuznicke urovni, tak u jidel veganskych si obcas pekne nabiju drzku :-)

Ivo
Moderátor

Příspěvek od Ivo »

Ale upřímně řečeno - naživo to vypadá o něco líp, nemluvě o tom, že za pár vteřin to stejně všechno na tom talíři rozblemcáš, at to předtím vypadalo jakkoliv :)

peteness

Příspěvek od peteness »

Diky za zajimavy report. Musim to tam nekdy zkolaudovat. Fotky trochu pripominaji cukrarnu.
Btw predpokladam, ze sushi ryze je varena.

dendy

Příspěvek od dendy »

zaujimave to som nevedel za takyto je trend.. mna to 'zdobenie' vytacalo odjakziva, prislo mi to uplne mimo zadrbat takto tanier ... to som netusil ze som bol taky vizionar a raz naoaj budu take trendy :)))

Ivo
Moderátor

Příspěvek od Ivo »

Peteness: Není :) Tam ani žádná rýže není ... Je tam zelenina, zeleninová pasta, avokádo atd. , zabalené v řase nori

dendy

Příspěvek od dendy »

pete ness píše:Diky za zajimavy report. Musim to tam nekdy zkolaudovat. Fotky trochu pripominaji cukrarnu.
Btw predpokladam, ze sushi ryze je varena.
ak sa nemylim ked dostatocne dlho nechas ryzu odstat vo vode tak zmakne prakticky rovnako ako ked ju varis.. teda aspon niektore odrody mam pocit ...

Ivo
Moderátor

Příspěvek od Ivo »

Pytkin: ty jídla tak naživo opravdu vypadají ....

A žádná rýže v sushi není :wink:

Jinak koukám že na těch stránkách mají i svoji fotogalerii (já jsem to pastoval z facebooku) i celý jídelní lístek:

http://www.restauraciabemba.sk/restauracia/

biscuit

Příspěvek od biscuit »

dendy: trend zacina bejt rozum ;) (nanestesti je blbcu nadbytek a oni umne prekrouti rozum v blbost, takze svetovy zazrak se asi konat nebude). rozum je podle me primocarost, jednoduchost a funkcnost. mne se hrozne libi tohle treba.. snazim se tim sam inspirovat. Obrázek
neofrnuju se ani nad klasickym talirem ala babicka :-) proste jidlo s laskou, z cistejch veci, normalne slusne naservirovany ;)

biscuit

Příspěvek od biscuit »

to prvni JO! ;)

Ivo
Moderátor

Příspěvek od Ivo »

Přirozené vs. "průmyslové" jídlo - že by to nebyly jen "nadšenecké" abstraktní teorie, ale hmatatelná objektivní realita ?

http://www.novinky.cz/koktejl/259061-mi ... aveni.html

biscuit

Příspěvek od biscuit »

koupis si domu jedno? ale bacha, v cechach se kradou i psi na gulas, natoz pak prasatka..

Ivo
Moderátor

Příspěvek od Ivo »

Asi nepořídím, 2 kočky mi fakt doma stačí nad hlavu :) Ale je zajímavá otázka jak se prase principiálně liší třeba od psa nebo kočky ..

Odpovědět