Muzikant v lochu
Muzikant v lochu
Milí přátelé,
abych to uvedl do kontextu. V r. 2011 mě chtěli zbít a okrást tři týpci, ale já měl gun. Dostali to teda do ruky, do nohy a do ramene. Měsíc poté se však stal Breivik. Takže mi dali 15 let ve zvýšené ostraze (nejtěžší druh kriminálu u nás). Po 10 letech mě před asi rokem a půl za vzorné chování pustili.
A jako... Jsem ajťák, grafik, hudebník... Nic z toho tam dělat nejde. K PC jsem se dostal tak 2x za těch 10 let, samozřejmě bez netu, bez FL Studia atd., takže o ničem.
Trávil jsem čas psaním knihy o smrti (protože nenávidím tabu, mám už 1000 stran rešerší) a učil jsem se kreslit to, co mě na grafické střední nenaučili (tam mě nenaučili vůbec nic).
A teď... Rok jsem pracoval (a stále pracuji) na tracku Last boy, který... Zatím nedosahuje studiových kvalit toho, co jsem dokázal před 12 lety. Ještě to tak rok chce. No. Víc prcám s klukama, než že bych na něčem pracoval, to je fakt. Protože takové ty scény jako že uklouzneš v shower po mýdle... To tam neexistuje. Tam prcá jen ten, kdo dobrovolně chce (vážně), jenže já vypadám dobře a většina tamních obyvatel ne, takže jsem měl něco jen s jedním klukem po 5 letech. 18 let klučina, myslel, že s ním zůstanu navždy, ale pak mi dovolil odejít na podmínku - a já mu říkal, že sám to venku nedám. Neposlechl, myslel si, že venku budu v bezpečí. A před 2 měsíci jsem si sem pozval týpka, co chtěl sex, já řekl ne a tak mě skoro ubil k smrti - 12 policajtů ho odsud muselo dostat. Přepral bych ho, jenže jsem na to rezignoval, jelikož mám podmínku a co by se asi stalo, kdybych ubil já jeho... Nevěděl jsem, co je to venku za lidi. Horší než v nejhorším lochu, kde jsem byl.
Zajímavé je, že jsem komponoval fakt symfonie, které bych nikdy nedokázal naklikat v SW, jen v hlavě. Občas, před spaním v hypnagogickém stavu. Bylo to úžasné. Ale co z toho, je to pryč. Jen On to slyšel a ví, co jsem za hudebníka. Jako že ne ordinary.
Máte-li otázky, odpovím.
abych to uvedl do kontextu. V r. 2011 mě chtěli zbít a okrást tři týpci, ale já měl gun. Dostali to teda do ruky, do nohy a do ramene. Měsíc poté se však stal Breivik. Takže mi dali 15 let ve zvýšené ostraze (nejtěžší druh kriminálu u nás). Po 10 letech mě před asi rokem a půl za vzorné chování pustili.
A jako... Jsem ajťák, grafik, hudebník... Nic z toho tam dělat nejde. K PC jsem se dostal tak 2x za těch 10 let, samozřejmě bez netu, bez FL Studia atd., takže o ničem.
Trávil jsem čas psaním knihy o smrti (protože nenávidím tabu, mám už 1000 stran rešerší) a učil jsem se kreslit to, co mě na grafické střední nenaučili (tam mě nenaučili vůbec nic).
A teď... Rok jsem pracoval (a stále pracuji) na tracku Last boy, který... Zatím nedosahuje studiových kvalit toho, co jsem dokázal před 12 lety. Ještě to tak rok chce. No. Víc prcám s klukama, než že bych na něčem pracoval, to je fakt. Protože takové ty scény jako že uklouzneš v shower po mýdle... To tam neexistuje. Tam prcá jen ten, kdo dobrovolně chce (vážně), jenže já vypadám dobře a většina tamních obyvatel ne, takže jsem měl něco jen s jedním klukem po 5 letech. 18 let klučina, myslel, že s ním zůstanu navždy, ale pak mi dovolil odejít na podmínku - a já mu říkal, že sám to venku nedám. Neposlechl, myslel si, že venku budu v bezpečí. A před 2 měsíci jsem si sem pozval týpka, co chtěl sex, já řekl ne a tak mě skoro ubil k smrti - 12 policajtů ho odsud muselo dostat. Přepral bych ho, jenže jsem na to rezignoval, jelikož mám podmínku a co by se asi stalo, kdybych ubil já jeho... Nevěděl jsem, co je to venku za lidi. Horší než v nejhorším lochu, kde jsem byl.
Zajímavé je, že jsem komponoval fakt symfonie, které bych nikdy nedokázal naklikat v SW, jen v hlavě. Občas, před spaním v hypnagogickém stavu. Bylo to úžasné. Ale co z toho, je to pryč. Jen On to slyšel a ví, co jsem za hudebníka. Jako že ne ordinary.
Máte-li otázky, odpovím.
Re: Muzikant v lochu
Mňa by zaujímalo aký typ človeka si bol pred tým.. kedže si mal gun.. mal si už nejaké súdy pred?. alebo gun bola nelegalna ? ..
zdá sa mi to naozaj vela 15r za sebaobranu..(bez usmrtenia.. ?)
A či si sa vrátil do približne rovnakej úrovne spoločenského zaradenia ?.. .
zdá sa mi to naozaj vela 15r za sebaobranu..(bez usmrtenia.. ?)
A či si sa vrátil do približne rovnakej úrovne spoločenského zaradenia ?.. .
Ne, neměl jsem gun předtím. Našel jsem ji v bytě po dědovi, jinak jsem prakticky nechodil ven. Ale tady, v Modřanech, mě asi 20x fakt brutálně zbily (z toho 4x sanitka) různé gangy (že jsem jiný, hezký, chytrý, queer atd. atd.), takže jsem si řekl no more, už na mě nikdo nesáhne.
Vonku sú tí schopnejší .. čo sa nedajú chytit.Nevěděl jsem, co je to venku za lidi. Horší než v nejhorším lochu
Dobre ja som si túto tému vypýtal , tak môžeš popísať nejaký bežný deň v krimu .. ak chceš samozrejme ...si daj pauzu kludne ... den dva...
Ta nedostupnost pocitace v lochu by me asi dost nicila. Jakoze mobily nebo pocitace pripojeny k netu jsou neco co se tak nejak da pochopit z bezpecnostniho hlediska, ale nemit k dispozici offline poc... to je snad proti zenevskejm konvencim nebo tak neco.
Na offline comp se dostaneš tak jednou za 3 měsíce - Vista. Hasta la vista. Na hodinu. Co budeš dělat? Hrát miny... Lepší ten comp vůbec nemít a zůstat ve svých myšlenkách.
Na co jsem se těšil? Na tohle: https://youtu.be/HyMm4rJemtI?si=fYqXR7gAsjWW6RWL
To v rádiu (a ani Heroes) ty kundy nepouštěj. Přitom tohle je kvalitní hudba. Jsem holt jako Christiane F., akorát pořád ještě hezčí xD
Na co jsem se těšil? Na tohle: https://youtu.be/HyMm4rJemtI?si=fYqXR7gAsjWW6RWL
To v rádiu (a ani Heroes) ty kundy nepouštěj. Přitom tohle je kvalitní hudba. Jsem holt jako Christiane F., akorát pořád ještě hezčí xD
A jinak třeba... Jedna z mých: www.acheron.pro/music/justdontgiveup.mp3
Její název vystihuje to, co teď cítím.
Její název vystihuje to, co teď cítím.
No a můj 1. track ever... Ani na takovou produkci, co jsem byl schopen ze startu před 20 lety se dneska nechytám.
www.acheron.pro/music/hwarrior.mp3
Last boy neni špatnej, ale kvalit mě samého nedosahuje. Něco tam ve mně změnili a už to nebude nikdy jako dřív.
www.acheron.pro/music/hwarrior.mp3
Last boy neni špatnej, ale kvalit mě samého nedosahuje. Něco tam ve mně změnili a už to nebude nikdy jako dřív.
Hele, já mám z tebe dost rozporuplný pocity. Vždycky jsi byl divnej a teď už to zase rozjíždíš. Vyprávíš nám tady o Modřanech jako byl to byl nejhorší okrsek Bronxu... Kdyby tě, jak ty říkáš, někdo 20x brutálně zbil, tak už asi nebudeš žádnej krasavec, jak tady jedním dechem doplňuješ. Nebudu do tebe rejt, jestli ty tvoje výplody někoho zajímaj, ať si je čte, ale já ti to nebaštím.
Modřany nemodřany ale na audiozone si mu za jeho povahu naložil 
Biscuite... Jo, vždycky jsem byl divnej. A proto mě lidi bili. Není lehký být jiný víš. Nic zas nerozjíždím, tohle téma chtěl Jammix. Tak ho nečti, když Tě to sere. Každopádně vše je pravda. Jestli pochybuješ, je to Tvůj problém, tak mě tu s ním neotravuj.
Já pochybuju o tom, že tady píšeš věci tak jak jsou/byly. Buď si je vědomě přibarvuješ, nebo už ani nevíš, co je objektivní. Ale jak jsem napsal, je mi to fuk. A napsal jsem to hlavně proto, že si dobře pamatuju, jak ses tady choval kdysi a co byl ten moment, kdy se ucho utrhlo. A že jsem myslel, že ses poučil, a že tu chceš fungovat jako ostatní - tedy řešit primárně hudbu a ne svou divnost, protože ta je tady myslím skoro každýmu úplně fuk... Divnej jsme každej a každej se musíme pořád učit žít sám se sebou.
No taky bych byl asi nasranej kdyby se hezky rozjížděl večer, někdo mě pozval s pěknou vidinou pokračování a pak by se mnou vyjebal. Kam si ho vůbec pozval a proč? Na kafe jako? Domů k mamince? Ale řeknu ti, ten týpek fakt dobrej - 12 chlapů s ním mělo co dělat. Ale ty jsi lepší. Ty bys ho přepral sám. Škoda té podmínky no
muzikant
No jo no, to víš, chce to nějaký kompromis, když chceš aby bylo za tebou něco vidět.
Zkus třeba méně prcat a místo toho dělat něco jiného.
Třeba skládat básně nebo tak něco.
muzikant