Pre Rytmusa a jemu podobnych polo-inteligentov nemam zlutovanie. Sorry boys....P píše:cenzurováno TO SEM NEPATŘÍ !!!
P.
A je vtipne, ze tu nikto okrem Bacona 3 dni nic "technicke" nepisal az pokial som nenapisal Startovi, ze zrejme s Rytmusom nikoho nezaujal.
Vydelat sa da aj na predaji drog alebo plagatov s hakovym krizom !!! Budeme sa potom bavit, ci tie plagaty maju pekne farby a "jak to autor udelal" s tymi efektami?Bacon píše:Mno jo, ale na rozdíl od vás mu to vyděláváAť už je, jaký je
A o tom tohle téma vážně nebylo.
Prave to je ta tragedia, ze toto pises - P.V. je hlupy chalan, ktory neznamenal nic (cista ulica), teraz je bohaty, ma zlatu retaz a velke auto a preto uz je "niekto" a musime si ho vazit... Fuha. Jak jednoduche....
A ze hraje v TV "slusneho hocha" ??? No ved ho tam zo stabu riadne sekaju. Keby ho nechali hovorit podla seba, tak by nebolo co pustit do eteru....
Preco su to nezmysly ? Budeme sa bavit iba o forme a obsah uz neni dolezity ?Adam píše:Tento a příspěvek nad ním ponechávám, ale od nesmyslů tu je smetiště - nech sa páči.
P.
Rytmus je cely nezmysel a je to strasny primitiv ! Ak nepocujete, co vam hovorim, tak si vypocujte jeho produkciu mimo radio a TV.
Kolko prehnanej demokracie, ked sa bavime o cloveku, ktory iba vdaka stastiu skocil v hip-hope a nie v base !!!!
Ja navrhujem, aby cela tato diskusia aj s panom Patrikom Rymtusom isla na smetiste.
Vdaka moc za porozumenie!!!