Projevte solidaritu !!! - zachraňte Řecko !!!

Vše, co se netýká hudebního šílenství, MIDI a audia
Odpovědět
ReaktoplazmAR

Re: Projevte solidaritu !!! - zachraňte Řecko !!!

Příspěvek od ReaktoplazmAR »

Jirka Štolfa píše:No my se zdravým rozumem problém nemáme, o to bych strach neměl. Tu je většinou spíš problém se zdravým srdcem.
darujem a pomáham rád a často, ale už ked darujem tak sa snažím aby to dostal niekto kto to potrebuje viac než moje deti a rodina, lebo len im to vždy uberiem.. a prosim ta nenapiš mi teraz že moje deti získajú viac ked sa naučia darovat než mat, lebo to viem..

ReaktoplazmAR

Pytkin píše:
Jirka Štolfa píše:No tato debata určitě ne. Možná dost peněžních příspěvků ? Pokud to ustojí IndieGOGO server (o čemž pochybuju). O čem nepochybuju je smysl nezištného daru.
toto som si prave neni isty .. zmysel tohto daru .. ci to tomu grecku pomoze ..
niekomu to určite pomože.. už je toho plny fb :D

Jirka Štolfa

Příspěvek od Jirka Štolfa »

Tak co řešíš. :-) Zdravé srdce ti nechybí.

ReaktoplazmAR

mne je len čudné že je niekto ochotný takto na blink niekam posielat peniaze a netušit čo sa s nimi stane (resp tušit že sa s nimi stane práve to čo nechce aby sa s nimi stalo), myslím že každý má vo svojom okolí niekoho komu to može dat rovno do ruky už ked chce pomoct a darovat..
add: samozrejme pomáhat susedovi alebo niekomu miestnemu neni také trendy ako pomáhat uprchlíkom..

Jirka Štolfa

No právě to sem chtěl napsat, že to je na tom to nejzajímavější. Lidé posílají nezištně peníze nezodpovědným řekům (možná ani to ne). To je prostě velkorysost s velkým V. A to mě na tom fascinuje. Nezištná pomoc.

biscuit

Příspěvek od biscuit »

pelf: dekuju, krasny :-) plyne z toho jediny ponauceni - zada-li te rek o pujcku, ber nohy na ramena :-D

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

Jirka Štolfa píše: Ale chtěl bych ubytovat nějaké uprchlíky a živit je nějakou dobu než se naučí česky a získají si důvěru místních.
jo sestra ma akurat doma dake dve siroty z ukrajiny .. v tom vidim vacsi zmysel , ako darovat grekom 5 EUR na dakej pochybnej stranke ..

Jirka Štolfa

No vidíš z mého pohledu je to jedno, protože to nevážím. Každý podle svých možností. Kurz je myslím jasný.

Jirka Štolfa

biscuit píše:pelf: dekuju, krasny :-) plyne z toho jediny ponauceni - zada-li te rek o pujcku, ber nohy na ramena :-D
Stejně neutečeš, jak historie dokazuje. :-)

biscuit

Příspěvek od biscuit »

jj :-) ja jim posilam cast svejch penez za skvelej olej z krety, jogurty, olivy a fetu. skoda, ze toho neumej nabidnout vic...

Oxyygen
Profesionál

Příspěvek od Oxyygen »

Jirka Štolfa píše:Ne, nic takového v plánu nemám. Teda alespoň v dohledné době.

Ale chtěl bych ubytovat nějaké uprchlíky a živit je nějakou dobu než se naučí česky a získají si důvěru místních.
Tahle naivita je fakt desiva

Vis jak by to dopadlo?

Mel bys doma parazity, ktery by se u tebe roztahovali a narokovali cimdal vic.Pak by ti znasilnili manzelku a zdemolovali byt. Opravdu si myslis, ze by nekoho motivovalo, kdyz ho budes zivit, aby si hledal praci v cizi zemi a jeste se ucil cizi jazyk a pak ti jako v pohadce podekoval?
Takhle to opravdu nefunguje.
Výroba reklam, jingles a prom pro síť rádií Media Club.
http://www.semamastering.cz | http://www.kiss.cz | http://www.bandzone.cz/mellowpower

Jirka Štolfa

OFFTOPIC
Naposledy upravil(a) Jirka Štolfa dne 01 črc 2015 20:57, celkem upraveno 1 x.

MDudas

Příspěvek od MDudas »

Pytkin píše:jo sestra ma akurat doma dake dve siroty z ukrajiny .. v tom vidim vacsi zmysel , ako darovat grekom 5 EUR na dakej pochybnej stranke ..
:palec+: :palec+: :palec+:

Ja priespievam na Greenpeace, na Wikipediu, Hodinu detom, Cerveny nos, Toma Nikolsona... kopec dalsich veci, ale do Grecka neposlem nic.
Hlavne ked zacnes stopovat, kto a preco ma zaujem na udrzani Grecka v Euro-zone... :palec-: Skutocne to neni o tych 3 Eurach, ale o tom, ze Grecko ma cez statne dlhopisy "napoziciavane" od sukromych bank po celom svete. Ak by im EU pomohla, dostanu "statne peniaze" ma splacanie dlhov voci sukromnym investorom, ktori ZAMERNE nakupovali rizikove cenne papiere. Je to len vytahovanie penazi z vackov danovych poplatnikov slusnych krajin a ich presun do sukromnych bank... Kazdemu normalnemu nepodplatenemu ekonomovi sa pri vyraze "pomoc Grecku" otvara noz vo vrecku... A to vazne.

Jirka Štolfa

Jo, já ty názory chápu a beru. Já se o tyhle věci vůbec nezajímám, takže jsem rád, když se dovím něco nového.

Oxyygen
Profesionál

Příspěvek od Oxyygen »

Jirka Štolfa píše:Jak můžu vědět jak by něco dopadlo, když jsem to ještě nezkusil ? Nebo mluvíš z vlastní zkušenosti ?
Muzes se na zkousku ujmout nejaky cikansky rodiny.:) Myslis, ze budou studovat a zaclenovat se do spolecnosti? Za poslednich 25 let to neni nejak videt.

Aktualni uprchlici jsou paraziti, kterym voni Nemecko, Anglie nebo skandinavie, zbytek jim neni dost dobrej... Proc asi?

To neni ceskej uprchlik, kterej byl rad ze mohl dejchat za zeleznou oponou nebo Zid, kterej utekl do USA pred likvidaci. Rozdil mezi aktualnima uprchlikama je takovej, ze oni se o sebe dokazali postarat sami i za cenu podradnych praci a zivorenim.
Výroba reklam, jingles a prom pro síť rádií Media Club.
http://www.semamastering.cz | http://www.kiss.cz | http://www.bandzone.cz/mellowpower

Odpovědět