no neviem .. ja si myslim ze u nas apple az taku propagandu nema .. to je si ludia kupuju iphone (co je vidno aj na tejto anktete) je podla mna preto , lebo im ten telefon fakt vyhovuje .. teda tie jeho moznosti .. nie propaganda .. to mozno funguje v amerike .. kde je iny trh, ludia su zvyknuty na motoroly (co su super telefony so strasne zlym menu) .. tak tam mozno apple vytazi propagandouIvo píše: Ale vždyt dělám sranduAle přiznejme že na tom má hodně podíl ten obrovský marketing Apple. Kdyby úplně ten samý nebo i lepší telefon udělala firma Ping Pang a klidně levnější, prodá se toho desetina ... nebude to tak módní a "in" Tou propagandou Apple jsou lidé tak posedlí, že by to museli mít, i kdyby to skoro vůbec nefungovalo
(a odpustili by to)
Rozumný, inteligentní smartphone za rozumný peníz
Re: Rozumný, inteligentní smartphone za rozumný peníz
to je jasna vec .. ved uspech iphone je zalozeny na APP STORE .. keby nebol app store , tak by iphone bol nezaujimavy telefon .. zaujimavym ho robia prave aplikacie ..akusobick píše:IP4 je predevsim rozhraní pro App Store - malokdo to chape a rozumi tomu (nebo ani nechce)!
Neviem teda jake mas ty vacky .. mozno si OBORSettler píše:http://testranking.com/product/Sony+VAI ... /333/2162/Pytkin píše:Ivo : este som nevidel notebook , ktory by som denne nosil vo vacku a nijak ma to neobtazovalo .. daj daky typ ..
Ono 12x25 cm neni zase takove drama.. vetsina bund.. ja nevim sako.. do vnitrni kapsy to zasunes v pohode.. jak jsem sal.. puvodne tyhle UMPC delali od nejakych 7" s tim, ze v tom byly hodne nadupany streva, takze se to majetnym libilo.. dneska je tohle odvetvi diky tabletum a telefonum v upadku.. ostatne to byl jen priklad.. sam bych podobnou vec asi nevyuzil..
settler : hmm .. ja som myslel vacky na nohaviciach samozrejme .. neviem si predstavit akoby som si sadol , keby som mal 25cm tehlu vo vacku nohavic 
no tak je tam asi milion uzitecnych veci zadarmo - MHD jizdni rady, CT24, slovniky, facebook, skype, icq, Viber, hromada her, ruzny specificky navigace (restaurace, apod.). Kupovat ma cenu treba navigaci za 50 USD velmi dobry pomer cena vykon a ta hromada drobnych blbinek za 0,79 € me fakt nezabije ...Ivo píše:Jo a to je jedna z věcí kterou přesně nechci - nic kupovat v Applu nehodlám, iTunes nesnáším a taky - chci si být schopen přehrát jiné formáty než jen mp3, nemluvě o filmech a videu ... v tom je Apple dost omezenýakusobick píše:IP4 je predevsim rozhraní pro App Store - malokdo to chape a rozumi tomu (nebo ani nechce)!
Art of Sound - Professional Soundware Solution
http://www.aos-pro.com
http://www.aos-pro.com
No ale to všechno je i na android marketu že ?
Ivo: bohuzial neni
Atomix: nasmeruj svoj iphone na http://www.icuda.tym.sk . Celkom sa to da vyuzit.
Ivo: I mistr tesar se nekdy utne
Tak nevím, trošku jsem to procházel, je tam toho miliony, her, aplikací a nevím čeho ještě, některé free, jiné placené ... nevidím v tom nějaký rozdílPytkin píše:Ivo: bohuzial neni
Ivo: fakt miliony? Neprehanas?
Myslel jsem to obrazně ... ted jsem se koukal přesně, v říjnu jich bylo 100 000 ... to snad pro běžné potřeby stačí ? 
Ivo: jo, vicemene je tam to samy; v cem ma Apple navrch, co jsem si tak pro sebe vypozoroval, jsou hlavne hry a turn by turn navigace, imho
V apple store je tech aplikaci asi radove vic, ale drtiva vetsina jsou naprosty kraviny
V apple store je tech aplikaci asi radove vic, ale drtiva vetsina jsou naprosty kraviny
Kermitak : a hudobne appz na androida su? Priznam sa, to bola prva vec, preco som pokukoval po iPhone a iPade. Hned ako mi kolega zahral na iphone daky gitarovy rif od gunsov a ruzi, tak som pochopil, ze iphone bude moj dalsi mobil.