Rozumný, inteligentní smartphone za rozumný peníz

Vše, co se netýká hudebního šílenství, MIDI a audia
Odpovědět

Jaký OS používáte v telefonu:

Symbian
9
11%
Windows
7
9%
Android
26
33%
iOS
25
31%
Jiný...
13
16%

Celkem hlasů: 80

Pytkin
Moderátor

Re: Rozumný, inteligentní smartphone za rozumný peníz

Příspěvek od Pytkin »

Ivo: na iphone je ich cez milion, neviem ci uz nie cez dva. Nejde o pocet, ale o to, ake su...

Kermitak
Moderátor

Příspěvek od Kermitak »

Neco jsem videl, ale nevim, nezkoumal jsem to, neni to nic, co by me zajimalo.

Ondra P.

Příspěvek od Ondra P. »

Ta anketa je zajímavá , pro mne celkem nečekaný :)

Ivo
Moderátor

Příspěvek od Ivo »

Pytkin píše:Ivo: na iphone je ich cez milion, neviem ci uz nie cez dva. Nejde o pocet, ale o to, ake su...
No ale aké sú ? To programují nějaké elitní jednotky programátorů a pro android jen vesničtí amatéři ? Můžeš dát nějaký příklad pár aplikací, které jsou jen pro iPhone, nejsou pro android a jsou naprosto úžasné a nepostradatelné ?

Já jsem na to trochu koukal na ten android market, jsou tam toho mraky, ale neviděl jsem tam skoro nic, co by pro mě dávalo nějaký rozumný smysl to mít. A protože máme doma i iPhone, připadá mi to v podstatě úplně stejné - mraky ptákovin :) a možná pár užitečných utilitek ...

Ale i tak pro představu - o jakých typech užitečných aplikací mluvíme, který by bylo dobré v mobilu mít ?

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

Ivo: ja som hovoril vseobecne. Nepoznam android ani jeho aplikacie. Cize to neviem zrovnat. Viem len ze tych apps neni tak vela ako na iphone. A nevidel som ziadne videa okolo hudobňych appz na android . Mozno su, ved preto som sa oytal kermitaka. Moje oblubene su nanostudio, xewton, xenon, argon na ipad ims20 a electribe.

Vlad

Příspěvek od Vlad »

ekeaze píše:Ta anketa je zajímavá , pro mne celkem nečekaný :)
to jo, taky jsem myslel ze se zapoji vic lidi :)

Ivo
Moderátor

Příspěvek od Ivo »

Pytkin píše:I A nevidel som ziadne videa okolo hudobňych appz na android . Mozno su, ved preto som sa oytal kermitaka.
No upřímně řečeno (mluvím za sebe) si nedovedu představit co by mě vedlo k tomu, abych za situace kdy mám vlastní high end studio se vším všudy (včetně mobilní varianty na Apple notebooku) a můžu v něm být 24 hodin denně, něco takového ještě pižlal na mobilním telefonu :mrgreen:

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

ivo : trebars polhodinu sedis v aute .. cakas na niekoho .. mne to vtedy pride vhod ..

a dendy tu pisal , ze uz sklada len na iphone ..

Ivo
Moderátor

Příspěvek od Ivo »

Jak to mají se smartphony v Německu ... (1.místo - Galaxy, iPhone až na 6. místě ...)

http://www.blesk.cz/clanek/servis-techn ... pulce.html

Jinak k tomu budíku - zkoušeli jsme to na iPhone 3 (manželka ho má) a zazvoní i při vypnutém mobilu. U Nokia Symbian taky (a je to taky "počítač" ve kterém se bootuje OS :wink: ). Takže pokud to třeba u Galaxy nafunguje, je to něco co by fungovat v pohodě mohlo.

dendy

Příspěvek od dendy »

zatial nie su alebo tych par nestoji za nic pretoze v aktualnej verzii androida sa neda ist s latenciou nizsie ako pod nejakych 150-100 ms .. co je na realtime audio aplikacie nepouzitelne.. ale vraj to uz maju fixnut takze potom to zacne byt uz ok ..

a.tom.x

Příspěvek od a.tom.x »

Ivo píše:Jak to mají se smartphony v Německu ... (1.místo - Galaxy, iPhone až na 6. místě ...)

http://www.blesk.cz/clanek/servis-techn ... pulce.html

Jinak k tomu budíku - zkoušeli jsme to na iPhone 3 (manželka ho má) a zazvoní i při vypnutém mobilu. U Nokia Symbian taky (a je to taky "počítač" ve kterém se bootuje OS :wink: ). Takže pokud to třeba u Galaxy nafunguje, je to něco co by fungovat v pohodě mohlo.
- hodinky Rolex taky nenosí každej trouba
- Casio, který taky ukazuje čas a datum bude určitě výš
Art of Sound - Professional Soundware Solution
http://www.aos-pro.com

Ivo
Moderátor

Příspěvek od Ivo »

a.tom.x píše: - hodinky Rolex taky nenosí každej trouba
Tady myslím nešlo o troubovství, ale o preference (s tím že zaplatit za mobil o pár eur víc nebo mín asi pro němce není něco co by je omezovalo)

Cyril

Příspěvek od Cyril »

Co se tyce aplikaci pro android, osobne jsem zatim spis zklamanej. Nenasel jsem pro sebe adekvatni nahradu pro oblibeny programy z myho staryho palmu... to znamena dobrej organizer (castecne vyreseno Android Agenda Widgetem), dobra ctecka elektronickych knih (to je na androidu slabota, zlatej Palm Fiction... ted to mam komplikovane pomoci nekolika nepohodlnych programu), hudebni programy zadny neznam, offline jizdni rady nejsou (jako byla tahle super rychla a prehledna aplikace, co jsem pouzival nekolikrat denne - www.mhd2.wz.cz), hry co by me bavily - slabota (ok, mam slabej stroj s malym rozlisenim, ale treba poctivy RPG na Androida asi neni, nebo jsem po delsim hledani nenasel... mam na mysli neco jako Quest nebo Legacy od http://www.redshift.hu) atd... a ve spouste "free" aplikaci a her jsou nasrany reklamy! P.S. doporucuju misto standardniho prostredi (mam smartphone Vodafone 845) pouzivat freeware Zeam Launcher

a.tom.x

Příspěvek od a.tom.x »

Ivo píše:
a.tom.x píše: - hodinky Rolex taky nenosí každej trouba
Tady myslím nešlo o troubovství, ale o preference (s tím že zaplatit za mobil o pár eur víc nebo mín asi pro němce není něco co by je omezovalo)
Vžitá myšlenka, že pro kohokoliv na západě je všechno levný a že tam lidi nešetří ... navíc bych neposuzoval něco, kde neznám pravidla trhu, politiku providerů. To jak se chovají ty stejné firmy na našem trhu ještě neznamená, že totéž dělají i ve zbytku světa. Plus je nutný znát penetraci trhu smartphony a charakteristiku jeho uživatelů.
Art of Sound - Professional Soundware Solution
http://www.aos-pro.com

dendy

Příspěvek od dendy »

keby som mal plat oklo 4000E/mesacne (co by som pri rovnakej praci ako vykonavam na slovensku v nemecku mal), tak by mi bolo u prdele ci dam za mobil 300 E alebo 600E , neriadil by som sa vobec cenou ...

Odpovědět